- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.619
- 898
Bende varim.nisan atmadim ama cok sevdigimi saniyordum.liseden 20li yaslarima kadar.sonra beni terketti sacma sapan bisey yuzunden.ve iyiki diyorum bitmis.simdi dusunuyorum da onunla kesinlikle olmazmis.o zaman hersey tozpembe geliyormus gozume.Rabbime sukur o terkettikten 2 ay sonra esimle karsilastim,ne oldugunu bile anlayamadan nisanim,dugunum oldu.Tabi bu arada o beyfendi cok ugrasti esimden ayrilmam icin ama basaramadi.Esimi cok seviyorum ve dunyalar tatlisi guzel kizimi.Rabbim bozmasin.
2,5 yıl birlikteliğim olmuştu. Çok sevmiştim. Ondan başkasını gözüm görmüyordu. Hayat onun üzerine kuruluydu sanki. Ama birgün saçma sapan sebeplerden dolayı ayrılmıştı benden. Hayat durdu ben durdum. Yaşamak gibi birşeydi benimkisi. Bu kadar büyük bir sevgi bitemezdi. Karanlıktaydım dipteydim. Aradan 3-4 yıl geçti acılarla. Bir gün biriyle tanıştım. Yüreğimin aktığını hissettim. 10 gün sonra beni sevdiğini söyledi. 1 ay sonra evlenme teklifi etti. Neden ve niçinlerim olmadan güvendim ona. Aşık oldum ve en önemlisi sevdim. Şimdi mi ne oldu ? 9 yıllık evliyim. Rabbime şükürler ediyorum eskisini nasip etmediği için. Kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler :) Eşim benim bu dünyadaki en büyük şanslarımdan biridir. Arkadaşım dostum sevgilim eşim. Diyeceğim odur ki herşerde bir hayır vardır. Mükafaatını Allah'tan bekleyin. Beklemediğiniz kadar büyük bir sevgi belki de sizi bekiyordur:)
Özel olmazda neden mecbur oldunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben cokkk sevdiğim nişanlımdan düğünüm olacagı gün ayrıldım.ve eminim bir gün birini seveceğime.bu ayrılıgı kabullenmeden olmuyor malesef.ama ayrılıgı kabullendikten sonra hoşlandıgım bi kaç kişi oldu.görüştüğüm biride oldu hatta yeni ayrıldım.tabi nişanlım kadar beni sevene daha rastlamadım.ayrıca nişanlım kadar sevip agzıma .s..cana da rastlamadım buda dip not olsun.yaniii şöle bişey diyim umutsuzluga kapılma eger öyle bi durumdaysan.Rabbim doğru kişiyi cıkaracaktır karşına.bekle benim beklediğim gibi....şunuda ekleyeyim bi genc kızın yaşayacagıı ennnnn ennnn enn kötü günleri yaşadım 9 ay gecti ve ayaktayım !!! ....Mutlu olacagımada inanıyorum.Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???
30:30
ben cokkk sevdiğim nişanlımdan düğünüm olacagı gün ayrıldım.ve eminim bir gün birini seveceğime.bu ayrılıgı kabullenmeden olmuyor malesef.ama ayrılıgı kabullendikten sonra hoşlandıgım bi kaç kişi oldu.görüştüğüm biride oldu hatta yeni ayrıldım.tabi nişanlım kadar beni sevene daha rastlamadım.ayrıca nişanlım kadar sevip agzıma .s..cana da rastlamadım buda dip not olsun.yaniii şöle bişey diyim umutsuzluga kapılma eger öyle bi durumdaysan.Rabbim doğru kişiyi cıkaracaktır karşına.bekle benim beklediğim gibi....şunuda ekleyeyim bi genc kızın yaşayacagıı ennnnn ennnn enn kötü günleri yaşadım 9 ay gecti ve ayaktayım !!! ....Mutlu olacagımada inanıyorum.
Ben nişan attım 4-5 yıllık bir ilişkiydi...ilk sevgilimdi üstelik. Aradan bir kaç ay geçti eşimle görüşmeye başladık üstelik internetten tanışarak:)
Hemen hemen her gün o nişanı attığıma şükrediyorum...
2,5 yıl birlikteliğim olmuştu. Çok sevmiştim. Ondan başkasını gözüm görmüyordu. Hayat onun üzerine kuruluydu sanki. Ama birgün saçma sapan sebeplerden dolayı ayrılmıştı benden. Hayat durdu ben durdum. Yaşamak gibi birşeydi benimkisi. Bu kadar büyük bir sevgi bitemezdi. Karanlıktaydım dipteydim. Aradan 3-4 yıl geçti acılarla. Bir gün biriyle tanıştım. Yüreğimin aktığını hissettim. 10 gün sonra beni sevdiğini söyledi. 1 ay sonra evlenme teklifi etti. Neden ve niçinlerim olmadan güvendim ona. Aşık oldum ve en önemlisi sevdim. Şimdi mi ne oldu ? 9 yıllık evliyim. Rabbime şükürler ediyorum eskisini nasip etmediği için. Kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler :) Eşim benim bu dünyadaki en büyük şanslarımdan biridir. Arkadaşım dostum sevgilim eşim. Diyeceğim odur ki herşerde bir hayır vardır. Mükafaatını Allah'tan bekleyin. Beklemediğiniz kadar büyük bir sevgi belki de sizi bekiyordur:)
Canım aynı benim gibi beni deli gibi seven ve bi okadarda canıma okuyan biriydi nişanlım 2.5 ay oldu ayrılalı nikaha 3 gün kalmıştı..ama dimdik ayaktayım durmak zorundayım çok acı günler yaşadım.şimdilik erken geliyor başka birileriyle görüşmek umarım ikimizde mutluluğu bulacağımız insanlarla karşılaşırız.
amin canım.....daha yeniymiş...ben 7.aya kadar her gün aglıyordum .bir gecem aglamadan gecmemiştir.ama cok şükür toparladım kendimi.senin bu kadar yeniyken ayakta durabilmene sevindim....herşeyde bir hayır var...
Cok sevmek yaramaz bana..sunun surasinda yeni yeni kendime geliyorum..oyle bi girdiki hayatima cikmasiyla butun hayatim alt ust oldu..yemedim,icmedim,yuzum gulmez oldu eridim hep yattim yasamak agir geldi resmen.ama sonra bi karar aldim beni seven biri var dedim niye ben sevdim diye kendime aci cektiriyorum dedim ve ona yoneldim.simdi 2aydir birlikteyiz.konumu biliosun zaten.sevmiyorum hatta anlasamiyoruz bile bazen ama seviliyorum..yas31olcak ve artik bi hayat kurmak istiyorum eskinin acisiyla yasanmiyo o mutlu ama donse yine giderim ona boylede saf asigim ama unutup hayatimdaki adamla bi yola girmeye calisiyorum.tek sorunum kultur farkimiz var biraz ve sevmiyorum aliskanlik oldu..ama mutlu sayilirim..darisi basinacikanlari degerlendirmeyi unutma bi zaman sonra cikmamaya basliyor cunku bak bana eskiden istemedigimle gorusur oldum hayat zor ve bana gorede yalniz yasamak yaslanmak cok daha zor .
Fırsatları değerlendirmeye başladım ama ilki olmadı hissedemedim bişey bide 30 yaşında daha askerliğini yapmamış doğu kültürüne bağlı ailesiyle oturmak istiyo işini değiştirmek istiyo baktım negatif durum çok bu halimle kaldıramadım
bende 2 gun oldu nısanlımdan ayrılalı yüzükleri attık cok acı bır duygu.baska bırını sevsem bıle ılerıde onun çimengözlerini unutamam.yaptıgı adiligide tabıkı...
Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?