Öyle birisi gelir ki,Şükredesiniz gidenin yokluğuna!?

Bence mutlulugu kisiye degil sonuca baglamaliyiz. Yani bundan baskasiyla mutlu olamam diye bir sey yok, insan hayatta farkli farkli insanlara asik olabiliyor. Yeter ki bir an once unutun gitsin

Gidenlerin uzerinde cok fazla takiliyoruz. Giden kendi hayatina bakiyor. Gitmisse birakin yahu. Denizde balik cok.

Amin cnm maşallah darısı başıma :) benim ayrıldığım nişanlımda daha az önce geçti kapımdan uzaktan bakıp bakıp duruyor ne yapmaya çalışıyorsa artık!

30:30

İnşallah cnm Rabbim sizin mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma ☺️

Özel olmazda neden mecbur oldunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çünkü zaten bazı konularda anlaşamadığımız açıktı...
bana söylediği bikaç yalanı yakaladım..kaybetmek istemiyor bitirme bizi diyordu...

Hiç görüşmesini istemediğim eski bi arkadaşı vardı adam ahlaksızın teki evlenmeden önce 20 yaşında kızla beraber olmuş mecburiyetten evlenmiş.sonrada bi kaç aya boşanmış...
alakasını kesmişti güya...aylar aylar sonra güya bu kız benim erkek arkadaşımdan eski kocasıyla ilgili bilgi almak için mesajlar atmış..buda günde 2-3 mesajla cvplar vermiş..
bide ben sorduğumda korkudanmıdır nedir kem küm etti açıklayamadı önce durumu...yazık bütün güvenim yerle bir oldu..

birde kız üstüne beni arayıp benim abiyle aramda bişey olamaz ben eski eşimle ilgili bilgi alayım diye yazdım nerdedir ne yapar gibisinden...
buna daha fazla tahammül edemezdim..aklıma neler neler geldi...
ben nelerle mücadele ettim...
şimdi bana yalan söyleyen yarında söyler...
ki ben bunu turkcell işlemlerden öğrendim...
bana hergün senden gizlim saklım yok seni çok seviyorum diyen adam..

Ben nişan attım 4-5 yıllık bir ilişkiydi...ilk sevgilimdi üstelik. Aradan bir kaç ay geçti eşimle görüşmeye başladık üstelik internetten tanışarak:)
Hemen hemen her gün o nişanı attığıma şükrediyorum...

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

ben cokkk sevdiğim nişanlımdan düğünüm olacagı gün ayrıldım.ve eminim bir gün birini seveceğime.bu ayrılıgı kabullenmeden olmuyor malesef.ama ayrılıgı kabullendikten sonra hoşlandıgım bi kaç kişi oldu.görüştüğüm biride oldu hatta yeni ayrıldım.tabi nişanlım kadar beni sevene daha rastlamadım.ayrıca nişanlım kadar sevip agzıma .s..cana da rastlamadım buda dip not olsun.yaniii şöle bişey diyim umutsuzluga kapılma eger öyle bi durumdaysan.Rabbim doğru kişiyi cıkaracaktır karşına.bekle benim beklediğim gibi....şunuda ekleyeyim bi genc kızın yaşayacagıı ennnnn ennnn enn kötü günleri yaşadım 9 ay gecti ve ayaktayım !!! ....Mutlu olacagımada inanıyorum.

Canım aynı benim gibi beni deli gibi seven ve bi okadarda canıma okuyan biriydi nişanlım 2.5 ay oldu ayrılalı nikaha 3 gün kalmıştı..ama dimdik ayaktayım durmak zorundayım çok acı günler yaşadım.şimdilik erken geliyor başka birileriyle görüşmek umarım ikimizde mutluluğu bulacağımız insanlarla karşılaşırız.

Maşallah cnm sana darısı başıma 😉

Cok sevmek yaramaz bana..sunun surasinda yeni yeni kendime geliyorum..oyle bi girdiki hayatima cikmasiyla butun hayatim alt ust oldu..yemedim,icmedim,yuzum gulmez oldu eridim hep yattim yasamak agir geldi resmen.ama sonra bi karar aldim beni seven biri var dedim niye ben sevdim diye kendime aci cektiriyorum dedim ve ona yoneldim.simdi 2aydir birlikteyiz.konumu biliosun zaten.sevmiyorum hatta anlasamiyoruz bile bazen ama seviliyorum..yas31olcak ve artik bi hayat kurmak istiyorum eskinin acisiyla yasanmiyo o mutlu ama donse yine giderim ona boylede saf asigim ama unutup hayatimdaki adamla bi yola girmeye calisiyorum.tek sorunum kultur farkimiz var biraz ve sevmiyorum aliskanlik oldu..ama mutlu sayilirim..darisi basina cikanlari degerlendirmeyi unutma bi zaman sonra cikmamaya basliyor cunku bak bana eskiden istemedigimle gorusur oldum hayat zor ve bana gorede yalniz yasamak yaslanmak cok daha zorr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merak ettim, bunlar olurken kaç yaşındaydınız?

amin canım.....daha yeniymiş...ben 7.aya kadar her gün aglıyordum .bir gecem aglamadan gecmemiştir.ama cok şükür toparladım kendimi.senin bu kadar yeniyken ayakta durabilmene sevindim....herşeyde bir hayır var...

amin canım.....daha yeniymiş...ben 7.aya kadar her gün aglıyordum .bir gecem aglamadan gecmemiştir.ama cok şükür toparladım kendimi.senin bu kadar yeniyken ayakta durabilmene sevindim....herşeyde bir hayır var...

Biraz ilaçlarla duruyorum biraz sigara daha çokta inançla Allah yardım ediyo cnm

İlk iki sevdiğimi çok sevdim ve unutabildim..
Şimdi son kişi..Sevdim ama ne olacağımız belli değil,sorunlar var...
Ama gelen gideni arattı ne yalan söyleyeyim şimdi..
Her seferinde daha kötüye gitti gibi..
İnşallah sonum bari iyi olur..

Son düzenleme:
bende 2 gun oldu nısanlımdan ayrılalı yüzükleri attık cok acı bır duygu.baska bırını sevsem bıle ılerıde onun çimengözlerini unutamam.yaptıgı adiligide tabıkı...

bende 2 gun oldu nısanlımdan ayrılalı yüzükleri attık cok acı bır duygu.baska bırını sevsem bıle ılerıde onun çimengözlerini unutamam.yaptıgı adiligide tabıkı...

Gerçekten acı bi duygu çok zor bazen şaka gibi ama gerçek..Allah bi daha yaşatmasın hayırlı sevebileceğimiz birisiyle birleştirelim hayatımızı inşallah 🙌

Ben.
Ben de 4 sene görüştüğüm ve sözlendiğim kişiden ayrıldım yıllar önce.
Çok zor zamanlar geçirdim, unutamadım ve bir gün baktım ki tükendi.
Evlendim ve geçmişe baktığımda iyi ki olmamış diyorum, olsaydı
o kadar eminim ki mutsuz olurdum. Şükür.

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

5 yıllık erkek arkadaşımdan ayrılmıştım; artık sevmediğimi farketmiştim ve ikimizi de yıpratıyordum. En doğrusu bitirmekti. Çok yalvardı, ağladı, hatta intihar etti.
Ama dönmedim ona geri.
Çünkü beni aldatmasını unutamazdım.
Unuttum deyip affettikten sonra başladı her şey, öyle sıkılıyordum ki yanında.soğudum ondan zamanla ve bi anda bitti.
3 ay sonra, şu an eşim olan insanla arkadaşlığımız sevgili ilişkisine döndü.
Hemen sözlendik, ardından nişan.
Allah'a binlerce kez şükrediyorum, eşimi benim alnıma yazdığı için...
Iyiki diyorum...Iyi ki ayrılmışım, iyiki bitanemi tanımışım...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…