ablamın içerde olduğunu bilmiyorlar sadece aile ici biliyor mahalle falan bilmiyorAblan içeri girmiş sen yurda gitmişsin
Çevreniz bilmiyor mu
Mahalle de birisi pırt yapar da mahallenin öbür ucunda bomba sesi idi denir bu ülkede
Nasılsa duyulmuştur bu
Sonradan bir şekilde öğrenilmesi riskine bile girilmez
Ayrıca sevgilin sormadı mı ablan neden içeride diye insan sırf muhabbet olsun diye bile sorar
ablamın içerde olduğunu bilmiyorlar sadece aile ici biliyor mahalle falan bilmiyor
Ezerek bilinçlendirmeye çalışmak enteresansize ne? neye nasıl bi tavır sergileyeceğimi size sormam gerekiyordu da ben mi bilmiyorum?
ben zaten konu sahibine ne yapması gerektiği konusunda kendimce fikirler verdim.
ama önce onun zihniyetini değiştirip bu eziklik psikolojisinden kurtulması lazım ki güçlü durabilsin.
istismar edilmişse burda asla kendisinin suçu yok. önce bu ''kız değilim kızlığım yok vs'' diye kendini güçsüz görme durumundan, kendini ezikleme durumundan çıkması lazım. bunu kendisine kaç mesajdır söyleyip bilinçlendirmeye çalışıyorum.
aman neyse hiç uzun uzun kendimi anlatamayacağım size. benim muhatabım şuan konu sahibi. iyi forumlar size.
hayır ablamla ben merkezde kaldım ailem ilçedeydi. Olaylar oldu ben ilçeye geldim ilcedekiler ablamı hala kızlarla kalıyor diye biliyorNasıl bilmiyorlar işte
Evin kızı yıllardır yok
Ülkem mahallesinde bu nasıl bilinmez
Olaylardan sonra başka şehre mi taşındınız
aileme çokta kolay verdiler vallaCinsel istismara uğramış ve yurda verilmişseniz, 6 ayda o yurttan öylece bir tedbir alınmadan çıkamazsınız ki; yani öyle umuyorum
neden aldılar ailenizden o zaman?aileme çokta kolay verdiler valla
Siginma evine gitmeyi, bir meslek sahibi olmayi ve calismayi ister misin?aileme çokta kolay verdiler valla
bilmiyorum ki direk aileme verselermiste gerçek yüzlerini görseydim simdi boyle olmazdıneden aldılar ailenizden o zaman?
ben yuva kurmak istiyorum ama kızıma boyle bisey yapılmasına asla izin vermeyeceğim. Ona annemin bana yaptığı gibi yapmayacağımSiginma evine gitmeyi, bir meslek sahibi olmayi ve calismayi ister misin?
Yuvayi zamani gelince kurarsin. Meslek edin ve calis once,yuva kaciyor mu? Elbette cocugunu korur kollarsin ileride,sen kendi annene ablana bakma, olmasi gerekenin ne oldugunu biliyorsun.ben yuva kurmak istiyorum ama kızıma boyle bisey yapılmasına asla izin vermeyeceğim. Ona annemin bana yaptığı gibi yapmayacağım
Bu tip konulara inanmayanlar nasıl bir ülkede nasıl bir pembe dünyada yaşıyor biri açıklasin
Hiç televizyondan mı izlemiyorsunuz Allah aşkına?
Babalar çocuklarına tecavüz ediyor,abiler kardeşlerine tecavüz ediyor,öğretmen öğrencisine tacizde bulunuyor 1 yaşında ki bebeklere hayvanlara tecavüz ediliyor hanımlar bu konu mu inanılmaz geldi size?
Bende isterim bu konuda bu olayı yaşayan kızcağızda hatta tüm tecavüz olaylari da fake olsun ama değil!
Ya arkadaşlar şu gülme efektim için özür dilerim..İki nokta üst üste yaptığımı sanmıştım.Şimdi farkettim..Ne alaka olmuş bu yaa...Düzeltemiyorum da artık.Açıklayayım bari dedim..Tekrar özür diliyorum okuyanlar ve soru sahibindenAvukatların dosya inceleme yetkisi mevcut..Tüm dosya kapsamını yani... Diktirmekten bahsettiğinde ilk aklıma gelen böyle bir şeyin gizlenemeyecek oluşu olmuştu..Yine de sen bilirsin.Ne diyelim..
Eklemeosyada ATK raporları mevcuttur..Ayrıntılı muayene bilgileri vardır orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?