burası el emeklerimizi sergilediğimiz forum oldugu icin buraya actım konumu.yanlış yerdemiyimReklam.yasak.
Konu bölüm kurallarına uygunBen reklam.yasak.diye biliyorumm neyse ilgili kisiler siiznle ilgilenir birazdan
Hayırlı satışlar :)burası el emeklerimizi sergilediğimiz forum oldugu icin buraya actım konumu.yanlış yerdemiyim
teşekür ederimmm :))Konu bölüm kurallarına uygun
Eskiden bu seyler yasak diye biluyordum buraya ugramadigim icin bilemedim arkadas kusura bakmaaa ellerije saglik simdi.kacma vaktiKonu bölüm kurallarına uygun
cok tesekürlerElinize saglik yinede
olsun canım önemli değil.Eskiden bu seyler yasak diye biluyordum buraya ugramadigim icin bilemedim arkadas kusura bakmaaa ellerije saglik simdi.kacma vakti
Bu bölümde serbest canımEskiden bu seyler yasak diye biluyordum buraya ugramadigim icin bilemedim arkadas kusura bakmaaa ellerije saglik simdi.kacma vakti
fiyat almam mümkünmü acaba...bebişlerinizin mevlütlerinde ,dogumgünlerinde ,hastane odalarında hediye edebileceğiniz minnak patikler.ister sabun isterseniz taş olarak hazırlarım.isimlerim etiketleriyle birlikte.Eki Görüntüle 1701714
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?