para biriktirmek mümkün mü

50 milyonluk araba türkiyede 1 tanedir arzu sabancı aramızda dolanıyor

Çok merak ettim ya bu arabayı şimdi türkiyede tek olan hangi arabayı aldınız? Ya da 35 milyonluk araba hangisi? 7 kilo altın 1 araba ediyor ya sadece
Bukadar güldüğünüz göre size göre gerçek olamayacak kadar uzak geliyor demekki.

O yüzden insanları paradan vurmadan önce ben neyim ki, neyim var da insanları küçük görüyorum diye durup bir düşünün.

Evet arzu sabancı mısın yahu tabii ki gerçek olmayacak kadar uzak azıcık tutarlı atın. Kilisin sahibi misin? Lütfen atın arabayı buraya eski konularda tedbir nafakasına ihtiyacın varmış ama eminim 10 senede 50 milyonluk arabaya binecek seviyeye gelmişsindir

Benim yengem mesela bir çantaya düşünmeden 30 bin 50 bin TL verebilir
Yada abimin hanımı 50 bine gidip Süpürge alabilir hiç düşünmeden çünkü yaşam standartları yüksek

Bense en fazla 2 bin TL veririm bir çantaya onuda yıllarca kullanabilirim

Mahallemizde bir teyze ise fitre paraları ve ikinci el eşya ile hayatını idame ediyor aylık düzenli yardım ediyorum 200 TL bazen 300 vs yani herkesin kendi hayatı ve yaşam standartları var

Sen adresini ver boşver Kilis falan ne önemi var.Ben gelirim
Gel 50 milyonluk arabayla lütfen bekliyorum hatta seni direkt merak ettim sabancı mısın koç mu? O kadar imkansız yani getzden bugattiye olan yolculuğun

Son düzenleme:
9 kilo altın 47 milyon küsur 50 milyon değil
Arabayı 40 milyona alıp gerisini dosya vs ye harcayabilir illa 9 kilo altın bozdurdum hepsini arabaya yatıracağım diye birşey yok
Şuan bulunduğum şehirde lüks daireler 10 milyon dan 40 milyona kadar var
1 milyona da ev var 4 e de herkesin bütçesine göre yani

Bahsettiğiniz araba için 7 kg altın yetiyor aslında. Geri kalan 2 kiloyu da özel plaka için bozdurcaksınız sanırım.

Gel 50 milyonluk arabayla lütfen bekliyorum hatta seni direkt merak ettim sabancı mısın koç mu? O kadar imkansız yani
Aldığımda geleceğim söz.

Şuan kullandığım aracı da atabilirim özelden. Ama daha düşük bütçeli

Sadece sabancı ve koçlar da mı var bu arabalar. Çok komiksiniz ya.

Neyse kamu spotu olsun insanları zorbalamayın para konusunda

Evet genelde türkiyede 1 tane oluyorlar ya o bütçedeki arabalar bu gelişim parasal nasıl oldu belki insanlar ilham alır

Hanımefendi kendi yazmış araba fiyatı 32 milyon diye.
Bu tutarları harcamayan yok mu? Var.
Ama onu yazan kişinin sırf muhalefet olmak için yazdığı o kadar belli ve komik ki.
Keşke uydurmadan önce hesaplayıp yazsaydı.
Ha şimdi o paranın hepsi arabaya gitmicek cart curt yazcak.
Yersen

Evet tedbir nafakasına ihtiyacım vardı. Daha da araştırırsan daha fazla şeyler de bulabilirsin.

Şu an 50 milyonluk araca binip 167 milyona boğaz manzaralı ev bakıyorum.

10 yaşındaki bir youtube fenomeni çocuk vardı şuan hatırlayamadım adıni akla zarar paralar kazandı zamanında
Yada fenomenler mesela
Bizim bir akrabamız kocası bir otomobil şirketinde müdür veya CEO evinde 3 4 hizmetçisi vardı
Yani olabiliyor bunlar niye yok gibi davranıyorlar anlamadım

ay komedisin ya bunlar ve 50 milyonluk arabanın alakası ne

Anladım belki başka planları veya alacaklari da vardır olamaz mı
47 milyondan 33 34 milyonu arabaya harcar gerisini başka şeylere
Bu paralari alan harcayan yok mu yani ülkemizde
Yani çoğu kişi uyduruyor öylemi herşeyi

Bu paralar akla neden durgunluk versin ki parası geliri iyi olan zaten alırda yaparda bunda bir beis yok.

Aklımıza durgunluk veren olmayan paralarla bir şeylerin yapıldığının yapılabilirliğinin iddia edilmesi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…