para sorunu ve benim hırsım

Bu da varyemez amca olmus biraz

En azından bu özelliğinizi kabul edip dile getirebildiğiniz için sizi kutluyorum.
Ama siz Koç'un torunuyla falan evlenmeliymişsiniz, eşiniz sizi kesmez bence...

Yalnız benim bildiğim milyarderler harcamalarından kıstıkları için ve hayli tutumlu oldukları için milyarder olmuşlar.. Sizinki harcama hastalığı falan bence..

Yok ya adama baktim simdi
Resmen cheapskate bu
Ikinci elciden giyiniyormus ucuz ucakla ucuyormus ikea esyasi kullaniyormus falan tamam savurmasina gerek yok da emekli memurdan beter kemer sikmanin ne luzmu var bu kadar parayla.
Facebook un sahibi yuzde 99 karini bagisladi ama yuzde birle adam butun hayallerini gerceklestiriyor.

Insan butcesine gore yasamali elbet ama digerlerini de unutmadan.

Pintilik de cok itici ama ya. Bit pazarindan da giyinmeyiver ha bu zevk icin yapilir anlarim ama zaten paran varsa da daha ucuza almanin ne anlami var.
Bugün loto oynadik esimle sirf hayal etmek icin. Inanin para ciksa bize yine ayni yasayacagiz. Isin icinden cikamadik. Fazla paranin bana en büyük güzelligi yalniz büyüttügüm cocuklarima göz kulak olmasi icin bir yardimci tutmam olurdu.
O arada da evimi daha rahat temizlerdim.
Ilk yapacagimiz is bu mesela bir milyon bize ciksa ayni apartman ve de ayni arabayla gittigi yere kadar gideriz ama tabiki de hepimizin kendimize özel lüksleri var. Fakat isin ucunu kacirmiyoruz elbet.

Doğru, doğru. Ikeanın sahibini bilmiyodum sayenizde öğrenmiş oldum YouTubeda extreme cheapskates programının bir bölümü izlemiştim midem kalktı şimdi onu hatırladım

Ay neyse konusahibi bizi kekliyo herhal gıcık oldum :/

Ben de ultra zengin olsam 20 binlik canta falan almam asla ama hayatimi kolaylastiracak herseyi yaparim. Ekonomi ucmam, yardimcilarim olur, cok luks olmasa da guzel mustakil havuzlu buyuk bahceli bi evde otururum neden apartman dairesine tikilayim. Gidip 5000 lirayi bi hesaba vermem ama istedigim zaman istedigim yerde istedigim seyi yerim. Ailemi daha cok ziyaret ederim.
Harcamayacagim parayi istemem dogrusu

Ay ben de başta sandım ki konu sahibinin çok fena bir para kazanma hırsı var. Adam artık daha az çalış birlikte vakit geçirelim diyor da o yüzden tartışıyorlar.

Sizin para harcama hırsınız varmış meğer Çok ilginç. Sebebi ne acaba bunun?

Kardeşim bazı insanlar bi ekmeğe muhtaç yaşarken ben az harcayamam gerekçesiyle evi terketmek nedir otur bi düşün senin standartlarından daha aşağılarda olanları anlarsın ne kadar boş bişeyi için yuvanı sarstığını

Böyle hizli kazanilan parayi biz sürekli hale getirmeye calisiriz cünkü. Ben paranin yarisiyla ev alirim, onlarin gelirini biriktiririm diye düsündüm. Tabi nerdeee loto bize mi cikacak
Büyük ev olayi ilk bakista güzel ama zaten su an nedense oldugumuz yerde mutluyuz. Ha apartmanda yasamanin tatsiz yönleri yok degil. Ne bileyim bizdeki bana yetiyor su an en cok yardimciya ihtiyacim oldugundan parayi bu sekilde harcariz diyoruz. Bir de su var, zaten zengin bir hayata gecis yapsan da gittigin yerde yine fakir sen olacaksin diyor esim. Zenginligin siniri yok. Sirketimiz de yok. Dogustan zengin degiliz. Gercek zenginlikten bahsediyorum ama. Bu durumda lotodan cikan para da fazla para degil.

Siz evlenmeden önce sarayda yaşadınız galıba.?

Para hırsı için tartışanı ilk defa duydum sizin ki bir alışveriş bağımlılığı olabilir mi

Ben loto zaten oynamam kumarla gelecek parada hayir gormem. Paradan zenginlikten kastim kalici bi zenginlikti zaten.
Yoksa zengin olsam bile yuksek sosyeteye falan gireyim istemem siritirim ben de aralarinda

Ben loto zaten oynamam kumarla gelecek parada hayir gormem. Paradan zenginlikten kastim kalici bi zenginlikti zaten.
Yoksa zengin olsam bile yuksek sosyeteye falan gireyim istemem siritirim ben de aralarinda

Ayol yüksek sosyete söz konusu bile degil. Asil zenginleri zaten hayatimda göremem. Büyük paralar cok acayip birsey. Lotto ikramiye gibi birsey. Biz hayal kurmak eglenmek icin arada oynariz. Ya cikarsa heyecani o hafta bize yetiyor.
Birincisi zaten o kadar zengin olmak istemem dünyada o kadar ac var, ben gönlüm rahat ölmek istiyorum para demek sorumluluk demek. Lotodan cikan para evet alin teri degil, bu yüzden hem kendimiz hem de baskalarina harcariz diyorum. Biz kendimize garantixye alinca ögrenci okutmayi cok istiyoruz mesela. Ha loto cikmasa da gerceklestirecegimiz hayaller arasinda hala. Umarim cocuklar büyüyünce iyi bir ise girerim.
Konu sahibi yalan oldu bu arada. Yedi bin kiyafete mi gidiyor dediydi o

Para lafını duyunca geyiğe bağladınız değil mi? Ama bu bölümde ne yapmıyorduk? Geyik yapmıyorduk, konu dışına çıkmıyorduk.

Let the linç begin! Buraya bu konuyu açmak da cesaret ister ehehe. Şimdi bana kızanlar olabilir, konu sahibinin belki psikolojik problemleri de olabilir o kadar derine inemem burada ama konu sahibi arkadaş evleneceği adama dürüstçe demiş ki "Bak ben lüksü seviyorum, para seviyorum, yerim içerim gezerim okeysen evlenelim değilsen yoluna bak" demiş. Adam da "Okey" demiş. E şimdi sözünden cayarsan kadın haklı yapacak bir şey yok. En baştan "Ben lüks tüketime para veremem o kadar zengin değilim" deseydi konu sahibi de belki ona göre yoluna bakardı. Ben konu sahibini haklı buldum, eşi garanti verip sözünü tutmamış. Boşanın derdim ama ortada bir bebek var, bu yüzden birinizden birinin fedakarlık yapıp ortayı bulması dışında bir çare göremiyorum. Yok bulamıyoruz derseniz de bu kadar zıt hayat tarzlarına mecbur ayrılık lazım.

Ovv eski konularına bakmadım. Ağır psikolojik problemli ya da troll. İki türlüyse de yardım almalı zira troll'lerin de psikolojisini pek sağlıklı bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…