- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Hanımlar dağılın üye bizi kekliyor.
1500 liradan faiz kazanmaya çalışan kadının geliri 10bin liraymış.
Eski konular ciddi bir psikolojik sıkıntınız olduğunu gösteriyor. Alkol, küfür, günübirlik ilişkiler filan. Şimdi de bu konu. Çok yazık çok.
1500 lira değil o bacım, 1 milyon 500 bin lira
Fikrimiz bile fakir yetişemiyoruz öykünün hızına
Elit muhitten ev alacaktı kendileriÖyle mi yazmış
Fark etmez o parayı elindr tutan da faiz peşine düşmez çünkü muazzam bir geliri vardır. İş yapar vs vs.
Bugün Caroline Koç'un 5 yıldır aynı çantayı taktığını okudum. Zenginlik dışarda yemek içmek, pahalı çantalar, lüks markalar demek değil. Babadan zengin değilse, akıllı insan zengindir bunu bilir bunu söylerim.
o kadar dil döktük, durumu böyle özetleyemedikTam bi malsin dizilerde ki aptal kızlar gibisin
Tam bi malsin dizilerde ki aptal kızlar gibisin
Elit muhitten ev alacaktı kendileri
çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
Masrafımı karşılayamazsan nasıl bi laf ya. Siz onun hayat arkadaşı eşisiniz, metresi değil.çok agır laflar ettim masrafımı karşılayamzsan ayrılırız biter dedim
Merhaba, eskilere bakarken açtığın bir konu gözüme çarptı kızmaz işen. Yazdığın şu:merhaba iyi akşamlar eşimle yeni evliyiz biliyor ki ben herşeyin lüksünü seven çok para seven bir insanım hamileyim ve çalışıyorum sorun olmuyor açıkçası benim için rahatım böyle ama harcamalarından daha 1 sene olmadan bıktıgını söyledi bende evden çıkıp gittim tavsiye verin zaten benim böyle oldugumu bilen biriydi evlenmeden söylemiştim para hırsımı ama beni dinlemiyor
Bugün Caroline Koç'un 5 yıldır aynı çantayı taktığını okudum. Zenginlik dışarda yemek içmek, pahalı çantalar, lüks markalar demek değil. Babadan zengin değilse, akıllı insan zengindir bunu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?