- 29 Ağustos 2016
- 117
- 151
- 53
Öncelikle lazer epilasyondan mağdur olmuş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. IPL denedim, vortex denedim, alexandrite denedim ama nafile... tüylerim giderek kalınlaştı ve yayıldı. Maalesef boynuma kadar yayıldı. (Yüzde bunlar etkili olmuyor diyecek arkadaşlar için söyleyeyim tüm vücut yaptırdım, sadece bacaklarımda işe yaradı). Son olarak boynuma ve gerdanıma kadar yayılmış tüyler için iğneli epilasyona başvurdum. 5 seans oldu, bazen ağlayarak çıkıyorum ama kesinlikle çok etkili. Bu arada 3 kere hormon testi yaptırdım ve BİR SORUNUM YOK. Bence yol yakınken iğneli epilasyon yaptır...
Tüm vücuda yaptırdım bacaklarımda neredeyse bitti yüzüm, koltuk altım daha da arttı.Nasıl yni bacağa yaptırdınız yüzde mi tetikleme yaptı.... Yüzde yağtırılınca kalınlaşdığını biliyordum ama
öyle bi şey yok, atıyorVay be demekki bacağıma yaptırsam yüzümde çoğalabilir.... Bnde çok müsaitim bu duruma
Hanımefendi anlatamadım galiba, tüm vücut yaptırdım bacaklarımda ve kollarımda sonuç verdi yüzümdeki tüyler arttı diyorum! Kişi kendinden bilir işi!öyle bi şey yok, atıyor
Merhaba buz lazeri sakın yüze yaptırmayın tetikliyor yüze yayıldı ve çoğaltıı ankaradamısınızKonuyu takipteyim
Pazartesi günü buz lazere başladım
İlk atışlarım yapıldı
İki arkadaşım yaptırdı inanılmaz memnunlar
Merkezdeki kız arada hiç bir şekilde müdahale yapmazsanız jilet vs.ağda
10 seans sonunda istediğimiz sonuca ulaşamazsak 2 3 seans hediye ediyoruz dedi
Toplam 10 seans 3 rutuş seansı
5 bölge 2.200,00 tl ye anlaştık:)
Bu tarz iş yapan kadınlar çok laf kalabalığı yapıyor kızıyorlar bu benimde başıma gelmişti, düşük frekans uygulandığında maalesef bitmiyor tüyler inceliyor sadece, dökülmeler olmuyor. sessiz görünme kararlı ol bunlar için ekstra para veremeyeceğini bu sebeple dozu arttırın acı eşiğim yüksek benim diyin
Benim aşırı yüksekti frekans iz kalmadı bronz değilse ten güneş yanığı yoksa genelde kalmıyor.
Yüzümü hiç birşey yaptır mıyorumMERHABA YÜZ
Merhaba buz lazeri sakın yüze yaptırmayın tetikliyor yüze yayıldı ve çoğaltıı ankaradamısınız
Şöyle söylim bir bacagımda 8 10 tane kalmıştır tüy onlarda cansız çekiyorum acımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?