biraz azalma var ama kimi duyduysam 5 senasta kol altı tertemiz oluyorLazer bana gereksiz para kaybı gibi geliyor nedense .5 seansta koltuk altında bariz azalma olması gerekiyor .Genital bölge biraz geç bitiyor ama koltuk altı öyle değil
Başka bir yere gidin. Cilt renginiz nasıl? Belki açık tenli olmadığınız için ondan korkuyor olabilir mi? Ben beyaz tenliyim siyah kıllarım var. Para biriktirdikçe gidiyorum her seferinde çok acıyor birkaç gün yanık gibi oluyor hassaslaşıyor. Ama geçiyor sonra. Yaptırdığım yerlerde bayağı da etkili oldu. Başka bir yere gitme şansınız var mı? Veya gittiğiniz yerde başka çalışan yok mu?Yaa canım çok sıkkın. ben temmuz ayında alexandrite epicare epilasyona başladım. 5. aseansım bitti ama kol altım hala siyah. öteki taraflar da sadece inceldi. dozu yükselt diyorum yakarım diyor. yaa yansa bile zaten 1 hafta içinde geçecek. insanlar ağlaya ağlaya yaptırıyolar seansları. benimki 'acıyosa düşüreyim' diyor. yaa tabii ki acıcak, acı olmadan epilasyon mu olur. bi de diyo ki 8 seans sana yetmez, 3 seans daha lazım diyor. canım çok çok az acıyor. etkili olmuyor epilasyon.
sizce ne yapmalıyım? gidip kılları gösterip zorla yüksek doz mu çalıştırayım ? bu böyle bitecek gibi değil. resmen uzatmaya çalışıyor. 20 yaşında bi kızım, öğrenciyim bi de, o kadar parayı vermem kolay olmadı. biraz çekingen biriyim ama( hakkımı savunamıyorum kolay kolay
ben 20 yaşımdayım, karşımdaki kadın 36 yaşında. ona laf anlatmak zor oluyor. yaşı benden büyük olduğu için hemen lafı ağzıma tıkıyor. karşı gelemiyorum
biraz azalma var ama kimi duyduysam 5 senasta kol altı tertemiz oluyor
Dayanabilecegin seviyeye kadar artırmasını şöyle zaten dayanılması zor olan seviyede ve üst üste yapilan yerlerde yanma oluyor oda ilk bı kaç gün acısını hissediyosun sonra geciyo 4 seansta yüzde 80 bitmişti bnm kol altı aynı cihazla ki baya yoğundu kalan seanslarda artırmasını şöyle farkeder bayaYaa canım çok sıkkın. ben temmuz ayında alexandrite epicare epilasyona başladım. 5. aseansım bitti ama kol altım hala siyah. öteki taraflar da sadece inceldi. dozu yükselt diyorum yakarım diyor. yaa yansa bile zaten 1 hafta içinde geçecek. insanlar ağlaya ağlaya yaptırıyolar seansları. benimki 'acıyosa düşüreyim' diyor. yaa tabii ki acıcak, acı olmadan epilasyon mu olur. bi de diyo ki 8 seans sana yetmez, 3 seans daha lazım diyor. canım çok çok az acıyor. etkili olmuyor epilasyon.
sizce ne yapmalıyım? gidip kılları gösterip zorla yüksek doz mu çalıştırayım ? bu böyle bitecek gibi değil. resmen uzatmaya çalışıyor. 20 yaşında bi kızım, öğrenciyim bi de, o kadar parayı vermem kolay olmadı. biraz çekingen biriyim ama( hakkımı savunamıyorum kolay kolay
ben 20 yaşımdayım, karşımdaki kadın 36 yaşında. ona laf anlatmak zor oluyor. yaşı benden büyük olduğu için hemen lafı ağzıma tıkıyor. karşı gelemiyorum
hafif esmerim. örnek olarak adriana lima gibi. esmer olduğum için daha az mı sonuç almak zorundayım ya ofBaşka bir yere gidin. Cilt renginiz nasıl? Belki açık tenli olmadığınız için ondan korkuyor olabilir mi? Ben beyaz tenliyim siyah kıllarım var. Para biriktirdikçe gidiyorum her seferinde çok acıyor birkaç gün yanık gibi oluyor hassaslaşıyor. Ama geçiyor sonra. Yaptırdığım yerlerde bayağı da etkili oldu. Başka bir yere gitme şansınız var mı? Veya gittiğiniz yerde başka çalışan yok mu?
kontrol seansı yok sjsjEvet bende bir dönem lazer yaptirmistim ve 2 seansta bitti sonra ben lazeri bıraktım gerçi ama evet koltuk altı erken bitiyor ki 5 seansın 5 kontrolü oluyor 10 seans desek cok ciddi bir rakam.
ya cidden son 3 senasta çok yüksek dozlarda- en yüksek dozlarda çalıştırsam çok şey fark eder mi? bayağı yok eder miyim?Dayanabilecegin seviyeye kadar artırmasını şöyle zaten dayanılması zor olan seviyede ve üst üste yapilan yerlerde yanma oluyor oda ilk bı kaç gün acısını hissediyosun sonra geciyo 4 seansta yüzde 80 bitmişti bnm kol altı aynı cihazla ki baya yoğundu kalan seanslarda artırmasını şöyle farkeder baya
kademeli yülseltmedi. 5 seanstır HER bölgeye AYNI joule akım veriyor. tek akımla her yeri yapıyor gerizekalı. valla benim ablam başka bi yerde kafasına göre en yüksek doz uygulattı cinganlık çıkararak. şimdi pamuk gibi pürüzsüz teni var. %97 bitti kılları. onun kadar iyi sonuç alan yoktur yeryüzünde heraldeDerece yükseltme işi cilde ve kola göre kademeli yapılıyor. Size uygun olan seçilmiyor mu? Zaten görevleri o değil mi? Kafaya göre düşük ya da yüksek olmaz.
İlk lazer tecrübem üç seans gittim azalma olmadı öğrencilik dönemiydi fırsat sitesinden almıştım uygun fiyata. Sonra kapandı orası.
3 yıl sonra mahallemde ağdaya gittiğim yer lazer de yapıyormuş oraya başladım iki seans sonra makina bozuldu el değiştirdi allahtan paramı iade ettiler.
Daha sonra ara vermeden yeni bir yer açıldı oraya başladım tüm vücut 900e. Diğer ikisinden ucuzdu ama konumu güzeldi aletler yeniydi yapan kişi profesyoneldi. İlk seansta çok ciddi azalma oldu. Yapan kişiye söyledim durumu. Beyaz tenli koyu kıl köklü olduğum için ve bir önceki lazerden dolayı olduğunu söyledi.
Alet biotek buzlu lazer. Hiçbirşey hissetmiyorum acı vs yok.
Son gittiğim yerdeki alet farklı tam bilmiyorum ama eski gittiğim yerde bikini koltuk altı bacak için kullanılan değerler yazılıyordu dosyama. İkinci gittiğimde biraz daha yükseltilmişti değerler ve onlar da işlenmişti. Alete göre değişir sanırım ama sizinkinde sorun var gibi.kademeli yülseltmedi. 5 seanstır HER bölgeye AYNI joule akım veriyor. tek akımla her yeri yapıyor gerizekalı. valla benim ablam başka bi yerde kafasına göre en yüksek doz uygulattı cinganlık çıkararak. şimdi pamuk gibi pürüzsüz teni var.
Yalnız müşteri yüksek dozu istese benden ben de uygulamazdım. Sorumluluğu var bu işin. Bilemiyorum tabi burada en yüksek dozu versinler falan yazılmış ama...kademeli yülseltmedi. 5 seanstır HER bölgeye AYNI joule akım veriyor. tek akımla her yeri yapıyor gerizekalı. valla benim ablam başka bi yerde kafasına göre en yüksek doz uygulattı cinganlık çıkararak. şimdi pamuk gibi pürüzsüz teni var. %97 bitti kılları. onun kadar iyi sonuç alan yoktur yeryüzünde heralde
Bnm gittiğim Bana göre ayarliyodu dayanabilmelisin ki bitmeli diyordu ben azaltmasına soyluyodum hatta sonuncuda hafif yanmıştı 5 sene olcak hala çıkmadı sen kendin anlarsın zaten yanmasını o aşamaya kadar biraz yükseltir bu arada tenin koyuysa evet tam sonuç alamayabilirsin ben beyaz tenliyimya cidden son 3 senasta çok yüksek dozlarda- en yüksek dozlarda çalıştırsam çok şey fark eder mi? bayağı yok eder miyim?
Ayda 1 oluyor en geç kıllar azaldıkça 1,5 ayda birBu atışlar cok sık araliklarla yapilmis
Temmuzdan beri nasil 5.seans bitiyor
Lazer 2 ayda bir yapilir
Kol bölgesi 45 gun
Yanlış bilmiyorsam yuz bolgesi 20 ya da 45 gun
5 seansta tuy muy.kalmaz sacmaliyor onlar senden para koparma derdinde dikkatli ol
Boyle sacmalik mi olur
5.seansta baya baya azalmasi lazim olur
Kontrol seansi yokmu bunlarin icinde
Sinir oldum
yaaaBu atışlar cok sık araliklarla yapilmis
Temmuzdan beri nasil 5.seans bitiyor
Lazer 2 ayda bir yapilir
Kol bölgesi 45 gun
Yanlış bilmiyorsam yuz bolgesi 20 ya da 45 gun
5 seansta tuy muy.kalmaz sacmaliyor onlar senden para koparma derdinde dikkatli ol
Boyle sacmalik mi olur
5.seansta baya baya azalmasi lazim olur
Kontrol seansi yokmu bunlarin icinde
Sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?