Benim gittiğim merkezjılet şartmı.hiç jılet kullanmadım.bende düşünuyorum fakat emın değilim.utanıyorumda çok.bıyık ve kaşda alerjık reaksıyon vs gösterırmı bırde.çok kıllı değilimdir .ayakalrım ıkı ayda bir vs çıkar ama özel bolge her ay her ay yoruldum.
gittiğim yer çok güvenilir bi yer. öyle şey değil. polikinlik ve doktor da var. aletler de orijinal.Gittiğiniz yer bir tıp merkezi mi? Değilse eğer hemen bırakın derim. Zaten kadın sizi konuşturmuyormuş. Belki kullandığı cihaz alexandrite bile değildir. Bu kadının böyle bir iş yeri açma yetkisi bile olmayabilir. Bu nedenle şiddeti arttırıp sizi yakarsa eğer ve siz de şikayetçi olursanız, başına gelecekleri biliyor ve o nedenle düşük şiddette yapmaya devam ediyor olabilir.
Ben de uzun yıllar düşündükten sonra geçen ay karar verip alexandrite lazer epilasyona başladım. İlk seansımı gerçekleştirdim. Gittiğim yer bir tıp merkezi. İlk seansımın üzerinden 1 aydan fazla zaman geçti. Henüz çıkmadı tüylerim. 2. seansım martın ortasında olacak. Henüz memnuniyetimi söyleyemiyorum ama sizin bu kadar seansta hala bitmemiş olması normal değil.
Not: Bu arada seans çok acılı geçiyor.
Esmersen alexandrite 'a gitmekle hata etmişsin, o makine beyaz cilt seviyor çünkü.hafif esmerim. örnek olarak adriana lima gibi. esmer olduğum için daha az mı sonuç almak zorundayım ya of( başka yere gidemem, paket şeklinde peşin ödedim
esmer dediysek de zenci değiliz. gayet açık bi esmer tenim var. ablam da benle aynı renk ve pürüzsüz oldu alex ile. ve en yüksek doz uygulattıEsmersen alexandrite 'a gitmekle hata etmişsin, o makine beyaz cilt seviyor çünkü.
Siyah odaklı atış yapıyor, doz yükselirse komple yanar cılk yara olursun. Kadın art niyetinden yapmıyor yani :)
Acımaması çok ilginç acı eşiğiyle alakalıdır belki.
gittiğim yer çok güvenilir bi yer. öyle şey değil. polikinlik ve doktor da var. aletler de orijinal.
kaç joule akım verildiğini biliyor musun?
çok teşekkürler. ş,mdiye kadar aptal gibi kadını değiştirmeyi akıl edemedim. ama değiştiricemOnu bilmiyorum ancak canım oldukça acımıştı. Seanslardan sonra tüyleriniz dökülüyor değil mi?
Madem öyle bir yere gidiyorsunuz, belli ki problem kadında, şikayetinizi kadına söylemek yerine müşteri ilişkileri gibi bir birime iletin. Seanslarınıza başka biriyle devam etmek istediğinizi söyleyin.
nasıl yani anlamadım. memnun olmayınca 2 tane daha mı yapın ddemişler ? benim gittiğim yer de asla taviz vermez valla, senin kılın öyle, parayla ek seans al derler ve postalarlar.Ben size bir şey söyleyeyim mi? Ben ilk görüşmek için gittiğimde danışmaya herkes en az 2 kişi memnun olmadığını ve ek atış istediklerini söylüyorlardı. Sanırım ücretsizmiş.
Sizin de söylemenizde bence bir sakınca yok.
hafif esmerim. örnek olarak adriana lima gibi. esmer olduğum için daha az mı sonuç almak zorundayım ya of( başka yere gidemem, paket şeklinde peşin ödedim
esmer dediysek de zenci değiliz. Bu çıkışa gerek yoktu.esmer dediysek de zenci değiliz. gayet açık bi esmer tenim var. ablam da benle aynı renk ve pürüzsüz oldu alex ile. ve en yüksek doz uygulattı
yanlış anladınız öyle demek istemedim. klavyeden anlaşılmıyor. şaka sesiyle söyledimesmer dediysek de zenci değiliz. Bu çıkışa gerek yoktu.
ama arada 2 kat fiyat farkı vardıCanim hepsini pesin mi odedin? Aklinda olsun bundan snra bi hizmet almadan önce toptan hepsini ödeme.. Taksitle ode hemi:)
ama arada 2 kat fiyat farkı vardı
evetnasıl yani anlamadım. memnun olmayınca 2 tane daha mı yapın ddemişler ? benim gittiğim yer de asla taviz vermez valla, senin kılın öyle, parayla ek seans al derler ve postalarlar.
Nasil 3 5 seneye geri gelecek ya ben yaptirali 2 sene oldu yani biteli 2 sene oldu bidahami çıkıyor :/
orijinal mi? hangi şehirdesiniz? buz lazerin çok sahteleri var. ben de 2 hafta önce yaptırdım buz lazer ama kol altım ve bacağım çok az döküldü. diğerleri de dökülecek gibi değilbuz lazere başladım 2 seans gittim, ağrı yok, acı aslaaa yokk
ama nedense ayda 1 gelin dedi bana, kumralım tüylerim de az ve ince üstelik,
şuan henuz 2 ay gıtmıs olmama ragmen, inanılmaz derecede döküldü tüylerim, koltuk altımda ve bacagımda neredeyse hiç çıkmıyor bile, devam etmeyi düşünüyorum, ama benım de kafama 45 gunde gıdılmelı sözleri takıldı şimdi.....
orijinal mi? hangi şehirdesiniz? buz lazerin çok sahteleri var. ben de 2 hafta önce yaptırdım buz lazer ama kol altım ve bacağım çok az döküldü. diğerleri de dökülecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?