- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
Benim de aynı, 1 seans ve 1 kontrolden sonra iki ay oldu hiç çıkmadı kol altım. Kesinlikle başka birine daha göstermelisin konu sahibi.5 seansta kesinlikle sonuc alinmaliydi
Ben hastaneye gidiyorum
1 seans arti 1 kontrol yapildi koltuk altimda hic yok nerdeyse
Tekrar cikacak mi bilmiyorum
Daha 5 + 5 seansim var
Baska birine gosterin yada yetkili biriyle gorusun
Lazere basladiktan sonra kil tuy sorunu azalarak biter epilasyon ihtiyaci duymamali temiz hissetmelisiniz
kaç jolue akım kullanıldığını biliyor musunuz ? çok acıyor mu yaptırırken?Benim de aynı, 1 seans ve 1 kontrolden sonra iki ay oldu hiç çıkmadı kol altım. Kesinlikle başka birine daha göstermelisin konu sahibi.
18 - 20 arasıydı sanırım ekranda yazan, benim çok canım acıdı ama dayanmıştım.kaç jolue akım kullanıldığını biliyor musunuz ? çok acıyor mu yaptırırken?
alex epicare mi?18 - 20 arasıydı sanırım ekranda yazan, benim çok canım acıdı ama dayanmıştım.
Bioderi kullanmadığım icin yorum yapamam ağda en temizi diyeblirmAma sürekli de ağda ile uğraşilir mi ? Bioder falan kullansak azalır mı ? Siz agdadan memnun musunuz ?
sivilce çıkıyor mu? hangi marka kullanıyorsunuz ? kaç haftada çıkıyor ?Bioderi kullanmadığım icin yorum yapamam ağda en temizi diyeblirm
ay takvimi işe yarıyor mu cidden ?eğer tüyleriniz koyu renk değil ise yanar ve bazı epilasyon yanıkları ciddi iz kalıyor
kıllarınız kökleri koyu renk değil ise alexandirite etkili değil
hatta ben epilasyon için yıllar önce gezindim bir tanesi kıl köklerinizi görebilir miyim dedi baktı bizde alexdrite var siz iğneliye gidin bunlar kesinlikle bitmez
alexandrte koyu renk ciddi derecede bitirmye yakınlaşıyor ama bitmez dedi iğneli önerdi (kıl boyu uzun olsada sarımsı)
başka yerde başka makinayla sadece kol altına gittim 8 seans bitmedi ama ciddi azaldı
aynı azalma ay takvimini takip ederek sir ağda dışında bir yöntem kullanmadan aldırdığım diğer bölgelerde de oldu (2 sene boyunca iki yada 3 kere uymadım
Hamilelikten sonra ara ara yine yaptırmak gerekebiliyor.Valla istedigini yap. Ben 9 seans yaptim. Hamilelikten mi bilmiyorum tabiki eskisi gibi degil ama yine.killandim. uyuz oluyorum cok rahatsiz edici.
Sivilce çıkmadı kuaföre gidiyorum 3 hafta sonra çıkıyor az az bi adet dönemi atlayıp gidiyorumsivilce çıkıyor mu? hangi marka kullanıyorsunuz ? kaç haftada çıkıyor ?
kuaföre ne kadar ödüyosunuz?Sivilce çıkmadı kuaföre gidiyorum 3 hafta sonra çıkıyor az az bi adet dönemi atlayıp gidiyorum
Kopmle vücut 35tlkuaföre ne kadar ödüyosunuz?
daha seyrek çıkıyor mu?Kopmle vücut 35tl
Zamanla seyreklesiyo o temizliğin farkına varınca zaten anlıyorsunuzdaha seyrek çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?