- 16 Temmuz 2018
- 161
- 297
- 18
- 35
- Konu Sahibi dandiktavsan
-
5 yıl önce boşandım. Sebebi aldatılmamdı.
Ben çok pişmanım boşandığım için.
u sabah babam beni yumruklamaya kalktı. Üzerine annemden hakaret, kardeşimden tokat yedim.
Sabahleyin annem bana ekonomik kriz olduğunu, maaşımı fuzuli şeylere harcamamamı , yoksa odamdaki kalorfer peteğini açmayacağını söyledi.
Babam yumruk attı bana.
Bir kez daha aldatılırsam asla boşanmayacağım.
Sizden ricam bu aileniz bile olsa rapor alın ve yanlarına bırakmayın.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.
Bir ailenin nasıl bu kadar bir kız çocuğuna gaddar olabileceğini aklım almıyor.
Para vermezseniz eminim daha da üzerinize gelirler.
Aile büyüğünüz yok mu dede babanne gibi onlardan yardım isteseniz?
Dedem çok yaşlı. Zaten umursamazdı. Babaannem vefat eti.
Zorla nişan yaptırdı kısmını anlayamadım. Zorla nişan nasıl oluyor? 150 tl haricindeki parayı nereye veriyorsunuz ailenize mi? Vermeyin. Herkes kendine baksın. Ayrıca ayrı eve çıkacak maddi gücünüzde var. Neden rahat bırakmasınlar ki kapınıza mı dayanacaklar? Çok üzüldüm bende bir dönem ev içinde anlaşmazlığa düşmüştüm. Bir güze sopa yedikten sonra nişanlımın yanına gittim. Annem giderken ordanda bir tekme yiyeceksin gör dedi. Tamda öyle oldu :) Ama bunu annemin söylediğine bağlayamam.. Annemle anlaşamamam başka nişanlımla anlaşamamam başka.. Umarım düzelir her şey..Kızlar merhaba.
29 yaşındayım. 1 yıl bile sürmedi evliliğim 5 yıl önce boşandım. Sebebi aldatılmamdı.
Ben çok pişmanım boşandığım için. Hem de 5 yıldır hergün annem&babam yüzüme vuruyor.
Bu süreç içerisinde zaten zor birine güvendim. Zorla nişan yaptırdı. Nikaha 10 gün kala eski eşiyle barıştı. Beni terk etti.
Aradan 5 ay geçti başkasıyla tanıştım. Ne kadar hızlıyım değil mi? Karşıma kim çıkarsa çıksın evlenip bu evden kurtulmam gerek. Ben akıl sağlımı ve sabrımı kaybettim artık.
Bu sabah babam beni yumruklamaya kalktı. Üzerine annemden hakaret, kardeşimden tokat yedim.
Sabahleyin annem bana ekonomik kriz olduğunu, maaşımı fuzuli şeylere harcamamamı , yoksa odamdaki kalorfer peteğini açmayacağını söyledi.
2200 TL maaş alıyorum. 150 Tl kendime ayırıyorum. Telefonuma kontür yüklüyorum. Kişisel ihtiyaçlar vs.Geriye kalan tüm maaşımı babama veriyorum.
Havalar soğudu. Kazaklarım fena halde eskidi ve tülerdi. Zaten ucuz kazak alıyordum, onlar da eridi bildiğiniz.
Bir tane kazak aldım diye işitmediğim hakaret kalmadı.
Bu benim maaşım. İstediğimi yaparım dedim. Annem de bana yüklendi. Kardeşim de anneme sesimi yükseltemeyeceğimi, yoksa kemiklerimi kıracağını söyledi. Ben de iyice kontrolden çıktım. Sabahın 6'sı düşünün. İşe gitmek için hazırlanıyorum telaş halindeyim.
Kardeşim agresifleşti. Televizyonun sesini son ses açtı. Bütün apartman çınlıyor ama gürültüden.
Babam geldi hemen, üzerime yürüyor. Sen susacaksın diye bağırdı.
O anda kardeşim hakaret ederek elindeki çay dolu kupayı yere fırlattı. Ben de ağzımı açmadım, işaret parmağımla kardeşimi işaret ettim bak ne yapıyor anlamında sessizce işaret ettim.
Kahvaltı etmeden, ağlayarak evden çıktım.
Annem arkamdan bağırdı, sana koca dayanmaz diye.
Ayrı eve çıkma şansım yok. Rahat bırakmazlar burada.
İş yerinde mutsuzum.
Eve gidesim yok.
Erkek arkadaşım da evlenmemiz 1 yılı bulur dedi. Biraz ağzını aradım.
Maaşımdan tek bir kuruş dahi artık vermem. Birikim yapıp evlenmek zorundayım.
O kadar yalnızım ki, konuşacak hiç kimsem yok.
Herhangi bir adamla, öylesine evlenmek istiyorum.
Sadece paylaşmak dertleşmek biraz daha ağlamak çok ağlamak istedim.Sizin mesajlarınız, sadece okuyun ve bir başkasına nasıl akıl verirdiniz bir düşünün, ne söyleyelim size bir hayal edin.
'Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istiyorum' diyorsanız siz bilirsiniz.Kızlar merhaba.
29 yaşındayım. 1 yıl bile sürmedi evliliğim 5 yıl önce boşandım. Sebebi aldatılmamdı.
Ben çok pişmanım boşandığım için. Hem de 5 yıldır hergün annem&babam yüzüme vuruyor.
Bu süreç içerisinde zaten zor birine güvendim. Zorla nişan yaptırdı. Nikaha 10 gün kala eski eşiyle barıştı. Beni terk etti.
Aradan 5 ay geçti başkasıyla tanıştım. Ne kadar hızlıyım değil mi? Karşıma kim çıkarsa çıksın evlenip bu evden kurtulmam gerek. Ben akıl sağlımı ve sabrımı kaybettim artık.
Bu sabah babam beni yumruklamaya kalktı. Üzerine annemden hakaret, kardeşimden tokat yedim.
2200 TL maaş alıyorum. 150 Tl kendime ayırıyorum. Telefonuma kontür yüklüyorum. Kişisel ihtiyaçlar vs.Geriye kalan tüm maaşımı babama veriyorum.
Havalar soğudu. Kazaklarım fena halde eskidi ve tülerdi. Zaten ucuz kazak alıyordum, onlar da eridi bildiğiniz.
Bir tane kazak aldım diye işitmediğim hakaret kalmadı.
Bu benim maaşım. İstediğimi yaparım dedim. Annem de bana yüklendi. Kardeşim de anneme sesimi yükseltemeyeceğimi, yoksa kemiklerimi kıracağını söyledi. Ben de iyice kontrolden çıktım. Sabahın 6'sı düşünün. İşe gitmek için hazırlanıyorum telaş halindeyim.
Kardeşim agresifleşti. Televizyonun sesini son ses açtı. Bütün apartman çınlıyor ama gürültüden.
Babam geldi hemen, üzerime yürüyor. Sen susacaksın diye bağırdı.
O anda kardeşim hakaret ederek elindeki çay dolu kupayı yere fırlattı. Ben de ağzımı açmadım, işaret parmağımla kardeşimi işaret ettim bak ne yapıyor anlamında sessizce işaret ettim.
Kahvaltı etmeden, ağlayarak evden çıktım.
Annem arkamdan bağırdı, sana koca dayanmaz diye.
Ayrı eve çıkma şansım yok. Rahat bırakmazlar burada.
İş yerinde mutsuzum.
Eve gidesim yok.
Erkek arkadaşım da evlenmemiz 1 yılı bulur dedi. Biraz ağzını aradım.
Maaşımdan tek bir kuruş dahi artık vermem. Birikim yapıp evlenmek zorundayım.
O kadar yalnızım ki, konuşacak hiç kimsem yok.
Herhangi bir adamla, öylesine evlenmek istiyorum.
+1000sen kaçıp kaybolsan aramaya duygusal sömürü yaparlar belki televizyonda. keşke bir arkadaşınla bari ayrı bir eve çıksan.yada iş yerinin başka ile tayini gibi bir şey olsa. zaten bu erkek kardeşleri düşman niyetine doğuruyorlar. tüm şiddetleri bize kendi karısına gık dese kadın annesinde alır soluğu nefret ediyorum böyle ailelerden.
Çok üzüldüm, aileniz ne kadar vicdansız. Erkek arkadaşınız nasıl biri, o iyidir inşallah
İnsanların en büyük hatası, bir mucizenin yukarıdan üzerine düşüp tüm hayatını sihirli bir değnek gibi değiştirmesini beklemesi.Sadece paylaşmak dertleşmek biraz daha ağlamak çok ağlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?