Paranın tatlı yüzü ve ailem

Benimde çevrem kötü işsizliği evlenemeyi yüzüme vuruyordu şuan nişanlıyım kimse agzını açamıyor üstelik zengin oldugu için ailem çok sorun etmedi bu kişiyi. Bende çok agır laflar duydum yaşadım sizi anlıyorum gerçekten zor. Sizi seven güvenebileceginiz biri çıkarsa evlenin yoksa evlilik çare değil yeni eve çıkmak zor bir şey dilerim Allah gönlüne göre verir

Neden 1 yıl bekliyorsunuz evlenmek için peki? Erkek arkadaşınızla ne zamandır birliktesiniz? Güvendiğiniz biri mi? İlişkinizden emin misiniz?

Yalnız eve çık vs yazanlar olmuş.İşin garanti değilse bunu bir anda yapamazsın.Gerçekçi olmak lazım.Evi tuttu , her şeyi halletti , işten çıkarılırsa ne olacak? Çok sıkıntı çeker.

Her şeyi düşünüp bir karar ver.Allah yardımcın olsun.

Bu ne ya kim dayanir buna, Allahaskina toparlanin ve kurtulun!

Ben çıkardım senin kim olduğunu. İsimleri hatırlamıyorum ama başka üyeliklerin de vardı senin, şimdi yenisiyle gelmişsin yine aynı sansasyonel gerçeklikten uzak konular. Bereketli olsun ne diyeyim, çok ilgi çektin mi hasat iyi gidiyor mu bari?

Apartlar var

Çalışanlar için oda içinde banyo tuvalet otel odası gibi

2200 maaşı olan kendisine zaten 150 TL ayıran birisi çok rahat yaşar

Haber verirseniz izin vermezler tabii de bir gün sabah çıkın ve gidin

En fazla iş yerinize gelirler gerekirse polis çağırırsınız sizi evlatlıktan reddederler

Sütten ağzınız yanmış yoğurdu bolca üfleyin evlilikte aceleye gerek yok

29 yaşındasın şiddete boyun eğiyorsun alemsin arkadaşım ya.Bazı insanlar gerçekten akıllanmıyor.Reşitsin kimse karışamaz sana.Git ayrı eve çık bir ev arkadaşı bul kendine hayatını yaşa.Seni o eve sokamazlar zorla polis çağırırsın gerektiği yerde.Ev ev değil mübarek.Aile ana bana kardeş hepsi ejderha gibi.Sen bile bile neden yanıyorsun o evde ? Aklını başına devşir dünyaya bir defa geliyoruz ölüm var sonunda

Seni buradaki bazı insanlar hatta cogu insan anlamayacaktır
Seni kendi parani kazanıyor olman ailenin ne kadar kötü ve zalim oldugu gercegini degistirmez ya da onlara kafa tutabilecek cesareti de sana vermez.
Cogunun tuzu kuru. Paran var çık ayrı eve diyenler de olacaktır ama ne yaşadığını en iyi sen bilirsin.
Ayrı eve cikamam rahat birakmazlar demenden az cok anlayabiliyorum
Benim ailem de tam bir faciaydı. Ben evlenene kadar neler yaşadığımı bir ben bilirim bir Allah birde cok yakin 2 arkadasim
Yaşamayan bilmez bunlari.
Malesef evlenmekten baska caren yok gibi duruyor
Kimse yanlis anlamasin kesinlikle cahil bir sekilde yetismedim ama bu tip ailesi olan insanlarin baska caresi olmuyor ancak evden kovulacaklar da bir eve çıkacaklar o da yeterse. 2200 tl az bir para. Nerede yaşadığını bilmiyorum. Nerde yasiyorsun?
Ailenle bağlarını kesecegini düşünüyorum evlenince
Benim ailem de seninkilerden farklı sayılmaz hatta daha beter ler
Simdi hastaliktan kurtulmuyorlar ben beddua falanda etmedim. Yine iyi davrandım.

Neden 1 sene icinde evlencem diyor sana? Bir de aldatilirsam da ayrilmicam deme bu saglikli bir dusunce degil ayrilirsin ama bu defa başka evde yaşarsın falan belki oyle de.
Allah ta ayirmasin yuvasını bozmasin kimsenin insallah

biz varızzzz bur daaa aramıza katılalı çok olmadı ama seni benimsedim sevdim ben kuzum

Yahu ayri ev icin niye birikim lazim olsun?
Esyali bi ev tutacak bitti gitti. Sahibinden bulacak verecegi bir depozito o kadar, onu da taksitlendiriyorlar artik.
Maksimum 1000 liraya 1+1 mis gibi daire tutarsin, ilerde istersen yanina arkadas da alirsin.
Arkafaslar ogrenci yurdu falan demis ama ogrenci yurtlari yaz okuluna kadar ve somestrda kapali olur. Ayrica yurtlar da ucuz degil eve ciksan daha az giderin olur.

Beni rahat birakmazlar falan diyorsun da ayni evde kalip para vermeyince daha beter eziyet edecekler, o yuzden birak o evi bas git mis gibi hayatini yaşa. Maaşin seni idare eder emin ol eline 150 liradan fazla kalir ve huzurun yerinde olur

Özel öğrenci yurtları çalışanları da alıyor.
Fiyatları araştır en uygun olanına çık.
Ailene benden bu kadar de ve o evden ayrıl.
Hergun ölmektense bir gün ölmek daha iyidir arkadaşım.
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm gerçekten.

Yurtlar yazın kapalı oluyor çalışanlar nasıl kalıyor?Ben hep duydum çevreden yeni atanan öğretmen vs.yurtlarda kalıyorlarmış ev bulana kadar.
Bence siz yine de bir araştırın.

Yaşadıklarınıza rağmen kocadan nasıl medet umuyorsunuz?
Evlenip aldatılsanız adam yine sizden ayrılabilir.
Çözüm kendi başınızın çaresine bakmanız.
İnsanın ailesinden hayır yokken 3. Kişilere bel bağlamak hayalperestlik.
Umarım 18 olup baba evinden kurtulmak için evlenmek isteyen kızlar gibi davranmazsınız.

valla maasın var cek bi 5000 yap 36 ay cık bi eve bu ne hem calısıyon hemde azar isitiyon benim kardesimde calısıyo 3000 alıyo 100 tl vermemistir eve yani ne sacma insanlar varr ailende desene siz bu para kesilinc ene yapıcaksınız bunu düsünün gercekten bi adama sıgınma yarın cok pisman olursun ille kavga et ayrı eve cıkıcam de hatta bana kalırsa ögrenvci evi düsün 3 kisilik bayan olursun super olurr üniverstlerin kampuslerın e yada cafelerine git bak ille ilan vardır cevrende yakın üni varsa bak ille ev arkadası arayan olurr

Asla ve asla aile şiddetinden kaçmak için öylesine bir evlilik yapmayın. Ailenizin bu muamelesinden kurtulmak için yapacağınız şeyler:
Öncelikle kendinize değer vermek sonrasında ise,
1)Ailenizin evindeyken size verdikleri psikolojik zararın siz onları yok sayıp evi terk ettiğinizde verecekleri zarardan daha fazla olduğunun farkına varmak.
2)Babanızın size şiddet uyguladığına dair hastaneden darp raporu almak.
3)Eşyalı ya da apart tarzı bir eve taşınmak, işimde mutsuzum demişsiniz ailenizden uzaklaşmak için gerekirse farklı bir şehirde hayat kurun (izin vermezler demeyin tabi ki bunu yaparken onlardan izin almanız gerekmiyor ve de ayrı eve çıktığınızda emin olun kişisel ihtiyaçlarınız için 150tlden daha çok paranız kalır).
4)Evden ayrıldıktan sonra darp raporunu da gerekçe göstererek uzaklaştırma kararı için başvurmak.
5)Sizin onlara muhtaç olmadığınızı tek başınıza ayakta durabildiğinizi gördüklerinde size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini size saygılı davranmaya başladıklarını hatta sizden güleryüz görmek için ne kadar uğraştıklarını görüp onların bu zavallı hallerini izledikçe zevkten dört köşe olmak.

Not: Bir arkadaş tarafından denenmiş ve onaylanmış bir çözümdür.

Hiç çekinmeden, sıkılmadan, acilen ayrı eve çık
Çıkarken de soranlara anlat bu rezillikleri, hatta şimdiden başla

Evlenmek niye size çözüm gibi geldi?
Belki kocanız yicek buseferde parayı?
Sığınma evi daha mantıklı değil mi?

Canim benim annemde ayrildi babamdan. Ananemlerin evine yerlesti. 2 sene duramadi. Cunku onlarda annemi rahat birakmiyolardi. Ananem parasini yiyodu köpek gibi davraniyodu insan yerine saymiyodu annemi. Ben o zaman kucuktum tabi mudahale edemiyodum. Bizim annemizi gormemizi onun evine gitmemizi bile istemiyodu. En son evlendide kurtuldu. Suan ananemlerle oda bizde gorusmuyoruz.. tek caren evlenip kurtulmak.. ama dogru bi insanla. Yagmurdan kacarken doluya tutulma ince eleyip sık doku ki birdaha o eve geri dönmeyesin..

Bir kez daha aldatılırsam asla boşanmayacağım.
Evlenecegin adama da ayni bu cumleyi kurarsan aldatilman kacinilmaz olur.
Resmen kendin cagiriyorsun sadakatsizligi.
Her zaman kendine guvenin oldugunu ve biri uzerine tercih edildiginde kapiyi vurup gidebilecegini goster
Hayatin zor ama bu kafa ve dusunce yapinla daha da zorlasir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…