Ben olaya babamla dahil oldumSiz olaya nasil dahil olmussunuz? Uyarmissiniz koca koca adamlar ustelik o adamlardan biri esiniz ve o ev onunda evi.
Sigara içen birinin zararı sadece kendine ise en yakının bile olsa müdaha edemiyorsunSigara içen birinin en sinir olduğu şey sigarasına karışılmasıdır.Heleki stresliyse normalde içtiğinin 2 katını içer.Bencede karışmayın ihale size kalmasın.
Dışarı balkon bizim için içen balkonda içsin sorun yokSigara içen biri evime geldiğinde dışarıya yolluyorum . Annemde dahil . Evimi bırak balkonumda bile içilmesin çünkü kokusuna dayanamıyorum .
Eşin haklı . Kv içer . Dışardayken içse bile nefretediyorum şu sıgrandan derım . Senın yuzunden bende zehırlenıyorum dıye sureklı soylenırımm .
Ben yokken isterse 10 paket içsin umrum değil . Ama evimde veya yanımda içerse söylenırım. Kim olursa olsun ..
Keyfi bilirYaw bırakın içsin adam size ne ???
Sıkı bir sigara tiryakisi olarak böyle bir muameleye mazur kalsam bir daha asla o eve gitmem kim olursa olsun.
Aile arasinda olabilir boyle ufak tartismalar. Bunu buyutup kayninizi yabanci gibi gormeniz bana yabanci demeniz sizin bu ailenin parcasi olamadiginizi gosteriyor.Ben olaya babamla dahil oldum
Eşimin evi olduğu için benim için tamamen bir yabancı olan kaynımın bende kalmasına saygı gösteriyorum
Yanlız evde sadece eşimin değil ben ve çocuklar var ve onların bizleri germeye hakları yok diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?