Peki babam ne alaka?

eşin haklı değil yalnız.
sigara içmeyenlerin sigara içenlere verdiği nasihatlar kadar gereksizi yok.
bir onlar biliyor maddi manevi zararlarını içenler akılsız çünkü.
adam evinizde misafirmiş üstelik. eşinizin çıkışı kaynın sizin babanızı karıştırması kadar gereksiz.

bu yazdıklarınızın tamamında haklısınız. ben sadece ihale size kalmasın diye yazmıştım.nedense 2 kişi ufak tartışır ihale 3.kişiye kalır :)

Eşim şöyle haklı sigara ve zararları konusunda çok haklı yiğenleri konusunda endişelerini dile getirmesi haklı
Fakat tepkileri ölçüsüz ikisininde
Akla gelince kaynım cahil biri değil avrupada eğitim görmüş 5 lisan bilen biri
Sigaranın zararlarını beşdilde ayrıntılı anlatabilir yanlız iradeye ve sorumlulığa gelince tavsiye ve akla ihtiyacı var gibi
Biri kendi elleriule hayatını bu kadar mı mahveder? Sorusunun cevabı gibidir kendisi

Sigara kullanmayan insanların evlerine gittiğinizde içmeyin şu zıkkımı . Bende deliriyorum. Balkonda bile içilse kokuyor kardeşim bana. Benimde bebeğim var en nefret ettiğim şey sigara içen misafir. Zıkkım içesiceler

Eşin haksız. İçmeyenler içenlerin yanında sürekli eleştiriyorlar farkındaysanız.
İçmeyenler eleştirmeyi kendinde hak buluyorlarsa, içenlerde terslemeyi kendilerinde hak bulur haliyle.

İlk hatayı eşiniz yapmış. Sigara parasını ondan almıyorsa karışmaya hakkı yok. 2. hatalı kaynınız, babanız da onu ilgilendirmez. Eşiniz haddi olmayan bir konuda yorum yaparak kardeşini kışkırtmış maalesef.

Sigara içen birinin en sinir olduğu şey sigarasına karışılmasıdır.Heleki stresliyse normalde içtiğinin 2 katını içer.Bencede karışmayın ihale size kalmasın.
Eşimin ciğerlerinde nodül var ben ağlıyorum artık o daha çok içiyorum diyor buradaki kavga hep işsiz sigara pahalı hem zarar veriyor iyiliği için ama işte yanlış anlamış konu sahibi hiç karışmamalıydı bence

haklısınız ama oalyın dışında durmaya çalışın yinede
kocaman adamlar bi şekilde halletsinler kendi aralarında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…