Pes Etmek Yok !

Bugun ki menu

Sabah
1 dilim ekmek
Domates biber
Beyaz peynir
3 yesil zeytin

Ara
1 avuc yer fistigi
Sekerz kahve

Ogle
Tavuk sote
Salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara
3 kayisi

Aksam
Yogurtlu kabak
1 dilim ekmek

Gayet başarılı bi menü olmuş :) ben de senin gibi hepsini birlikte paylasayim dedim bugun :) birazdan geliyo inşallah

Kahvaltı

Yarim domates
Yarim salatalik
1 yumurta
Maydanoz

Öğle Yemeği

Haşlanmış tavuk
Yarim salatalik

Aksam yemegi

1 adet kozlenmis patlican
Salata

Eklentiler

• $1400174282617.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 55
Kahvalti
Yarim domates
Yarim salatalik
3 yesil zeytin
1 dilim kepek ekmegi
Maydanoz
1 bardak light süt

Ogle
2 ince dilim kepek ekmek arasina hazirlanmis suzme peynirli maydanozlu sandvic

Aksam
3 kasik taze fasulye
2 kasik yogurt
3 tursu acı biber

Eklentiler

• $1400255574854.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 55
Bi de benden baska sindirim problemi yasayan var mi? Zor bi 2 gün geciriyorum sindirim anlaminda..

2 lt su iciyorum gunde bu arada.. bi de yarin temizlik günüm bol bol kalori gider inşallahhhh :)

Canim vslla mukemmel spor da yapmissin misss tebrik ediyorm :) sindirim ifin sabahlari ilik kayisi suyu tavsyemdir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkurler :) ben de yalniz kaldim diye uzuluyodum :) spordan sonra resmen sindirimim duzeldi ya :)

mrb kızlar bnde aranıza yeni katldm diyeblrm 175 boyundayım 68 kiloydum 2 hafta öncesine kadar aslında bakıldıgında gayet fit duruyorum ama göbek ve basen bölgemin biraz sıkılasıp erimesi lazım 2 hafta oldu baslayalı diyete normal ekmegi bıraktım tambugday veya kepekli kullanıyorm maksimum 3 dilim gunde ve haftada 4-5 gun yarım saat olmak üzere yürüyorum 2 haftada 3 kilo gittiiiii suan 65im göbek hala var ama sanki biraz sıkılaştı eskisi gibi sarkmıyo kilo verdigni görünce dahada azimleniyo insan :))))bide sunu sorucam cok kilolu bi komşum var gecen sabah karşılaştık ingiliz karbonatı diye bişeyden bahsetti 1 litre suya 1 kaşık koyuyormuşsunz bugn denedim ama tadı cok kötü midemi kaldırıyo sogan suyu bile bundan daha iyi aranızda deneyen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…