- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
-
3 haftada 2300 vermisim biseyleri yanlis mi yapiyorum bilmiyorum spor eklemem lazim belkide haftada iki kilo veren insanlari gordukce ozeniyorum neden dikkat etmeme ragmen olmuyo bilmiyorum. Hedefim de cok degil haftada yalnizca 1 kg versem mutluluktan ucabilirim. Sen kilolusun ilk baslarda rahat verirsin demiyorlar mi bi de. Diyetisyene gittigim zamanlarda da hic vermedigim haftalar olurdu. Hormonlarimda vs hic bi problem yok pko degilim hic bi saglik sorunum yok cok sukur ama vucudum bi turlu zayiflamaya yanasmiyo cok sabirli olmaliyim diyorum pes etmek yok dedim bi kere zaten bu hafta da sporla denicem bakalim yine gramla mi gidecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ilk uc gün sadece 100 gr vermistim snra sadece protein ve sebze yedim bi sure kepek ekmegiyle. Snra bi baktim 92ler.. bence yanlis yaptigin bisey yok bi fark goremiyorum ikimizin arasinda yaptiklarimizda. Metabolizma hizi dedikleri seydendir belkide:what: ben bu hafta 2 gun spor yapabildim ama okulda surekli ayaktaydim 2 gun nobetci oldugm icin.
Hala pes etmemelisin.. Allah cabalari karsiliksiz birakmaz :thumbup:
Bu hafta da sporla dene bakalım canim
1 haftada 2 kilo gitti cok sukur.. insallah devami gelir..
Kilolarimizda yakin aslinda cok sevindim canim biliyodum boyle guzel bi sonuc alcagini :)
Insallah sende cok cok verirsin.. :)
Oglen menusude cok sekermis
Bugun sabah ailecek kahvalti yaptik bizde brunch sayilir aslinda baya gecti ondan sonrada kahve ve meyve disinda bisey yemedim canim istedi bugun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım reglim yaklaştığı için deli gibi tatlı isteği vardı bugün. ben de meyveyi abartayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?