Pes Etmek Yok !

Hosgeldnn :) senin diyetten ziyade spora ihtiyacin var bence.. ve bol proteine.. ben denedim igrenc bir tadi var gercekten.

Nerelerdesinnn :)

telefondan girdiğimde bazı yorumları göremiyorum şimdi bilgsayarı actim daha yeni gördüm bunlarıda :)

dün tüm gün dısardaydım malesef fotoraf cekemedim bugünde aynı sekilde :) ama diyetten cıkmadım .

biraz öncesi sonrası resimlerine bakarak motive olmaya calsııyorum cnkü su aralar canım herseyi istiyor nedendir bilmiyorum

Sakin haa :) spor yap spor :) ayrıca biraz once okudum da cok su icmek dolayısıyla her tuvalete cikista idrar yoluyla 30 kalori gidiyormuş. . Cok su içmek lazim. Ben 2 lt yi gecemedim ama hic.

Sakin haa :) spor yap spor :) ayrıca biraz once okudum da cok su icmek dolayısıyla her tuvalete cikista idrar yoluyla 30 kalori gidiyormuş. . Cok su içmek lazim. Ben 2 lt yi gecemedim ama hic.

gecme zaten iki litre iyidir onun dısında cay içiyoruz ayran içiyoruz oralardan da geliyo su daha fazlası da böbrekleri cok yorar :) bende her gün içiyorum nerdeyse 2 lite su çtigim zzaman kilo veriyomusum gibi hissediyoru ya cok garip ama

Artik temizliğe baslayayim ben.. cam da silecegim epey isim var evi dip köşe cekip temizleyecegim... aksam menü paylasimina gelirim insallah :)

Merhaba kızlarrrrr
Kusura bakmayın ya ben 10-15 günde bir diyetisyene gittiğim için düzenli bildirim yapamıyorumm 19 mayısta randevum bildiricem kilomuu.
Herkese iyi diyetlerrr

Kahvalti
Yarim domates
Yarim salatalik
Suzme peynir
1 haslanmis yumurta
1 dilim kizarms kepek ekmegi
1 fincan limonlu yesil cay

Aksam
Taze fasulye
Ayran

Eklentiler

• $1400346997299.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…