Pes Etmek Yok !

Ne zaman zayif olucam ve kendimi guzel hissedicem bilmiyorum ne kadar zaman alicak bilmiyorum ama bu yavasligimla cok uzun surecegi kesin tek istedigim bu surede vazgecmemek tekrar basa sarmamak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok uzun diye bir şey yok bu kiloları biz daha uzun zamanda aldık
ama en fazla bir senede istediğimiz olmasada güzel kilolara gelmiş olacak
bu günlüğün başlığı ne
pes etmek yok
ve çok da güzel kilo vermişsin canım ben daha yavaşım yinede mutluyum

evet berceste dogru söylüyor "pes etmek yok" bu başlıgın adı unutmaa.sen yeter ki kararlı ol.. hem yavaş yavaş gitsin ki bir daha gelmesin kilolar :))

harika koç olur senden,ne güzel motive edici şeyler yazmışsın :))

Hahaa ben de mutluyum canim ama insan kendisini taniyinca ben cevremdekilere diyet yaptigimi soylemiyorum mesela moralim cok bozluyo simdi bu hafta hergun disarda olcam ondan korkuyorum biraz bi ay gecmis ama eski halime donmek o kadar kolay ki benim icin bazen hic degismicek mi bu durum diyorum

katılıyorum pes etmek yok,ben kendime şunu söylüyorum,güzel ve sağlıklı bir görününüm artılarını düşün.rahat hareket etme,en güzel elbiselerin üstümüze yakışması,sokakta ya da sosyal ve iş ortamında hayran hayran bakışlar.çevrenin şaşkınlığı herkes bunu düşünsün

teşekkür ederim:82: ama inanmadığım hiçbirşeyi söylemem ben
inşallah gidecek bu kilolar

hiçde dışarda olmaktan korkma yediklerindende korkma olacak şey sadece kilo verememek olabilir bu hafta
sonraki hafta toparlarsın
arkadaşların yakında anlar sen kilo verdikçe ve sende gururla dersin evet dikkat ediyorum diye
ilkten nedense diyet lafından çekiniyoruz utanıyoruz ama bunun nedeni
diyette ya başarısız olursak psikolojisi birde diyetteyiz dediğimizde yediklerimize karışan o çırpı bilmişler
ve diyet yapanlarla dalga geçenler hepsini yenecez biz
ama başarısız olmayacaz pes etmeyecez canım

Daha once diyet yaptigimi baskalarina da soyledigim zamanlardan tecrubeliyim asla ama asla arkadaslarima soylemeyi planlamiyorum korkmak falan degil kesinlikle tecrubeyle sabit soylenmemesi gerektigi cunku beklenti yaratiyo. En guzeli onlarin yillarca yiyorum yiyorum kilo almiyorum dedigi gibi bizimde aa bilmem zayiflamismiyim falan dememiz hahah yani ben soylemem farkederse onlar farketsin. Bunu savunan bi diyetisyen var midir isvicreli bilim adamlari arastirmis midir bilmiyorum ama bence en dogrusu bu

beklenti yaratıyo kesinlikle nasıl rahat hissedersen öyle tabiiki
beklenti yaratması sorun değil ben en çok
bir şey yersin diyetteysen az ekmek ye bak fazla kaçırdın gibi bilmişlere sinirleniyorum
belki ben ogün kaçamak yapmak istiyorum
neyse ben söylüyorum canım ve eşim bile karışamıyor benim diyetime gerçi okadar sıkıyız ki neye karışacak
geçen beni yoldan çıkarmaya çalıştı çikolata almış hadi sende ye diye yemediiim

Haha cok tatlisiniz canim sunu ye aaa onu yeme herkes bi anda diyetisyen kesiliyo haklisin bak onu ben unutmustum

Bugun aksam et yedim uzun zaman sonra aksamlari sebze yiyodum genelde cok tok hissediyorum rahatsiz etti biraz alisiyo muyum ne

Disarda diyete uygun hic bir yemek yok resmen tuzaklarla dolu pizzadan kac hamburgerden kac iskenderden kac kumpirden kac kizartmadan kac tatlidan kac hava sicak oldugu icin corbada icilmiyo artik disarda yarin da bi hata yapmazsam bu hafta guzel gecti simdilik

canım evet o saydıklarını yeme ama tavuk şiş et şiş salata ayran ohhh miss
yada bir tane lahmacun yiyebilirsin tatlı yeme dondurma da yiyebilirsin

O kadar dikkat etmeme rağmen malesef 89 u göremedim kısmet değilmiş Ilk ayı 90.7 ile kapatıyorum. Bir aydır diyet yaptığım için bugün off gün ilan ettim bence hakettim de :)

O kadar dikkat etmeme rağmen malesef 89 u göremedim kısmet değilmiş Ilk ayı 90.7 ile kapatıyorum. Bir aydır diyet yaptığım için bugün off gün ilan ettim bence hakettim de :)

Masallah canim. Ben evde degilim bu hafta o yuzden kilo bildiremiyorum. Haftasonu da hic dikkat edemedim. Esimle küçük bi tatil yaptik :) bugn yine basladim dikkat etmeye yediklerime. Sen bence gayet basarili gidiyosun. Bi ayda 4 kilo vermiş oldun galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…