- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi kirmiziojelikiz
-
bencede parçalamk en güzeli canımEvet canım ben bayrama kadar hatta sonrasında devam etmeyi planlıyorum ama uzun geldiği için parçaladım hedefimi şimdilik 1 hazirana kadar 5 kilo hedefimburdan devam sederiz beni yalnız bırakmaaaa hala en kilolu benim hahha
23 yaşında olsam ohhoooDönecez ınsallah canımm:)
ben de 53-55 kılo arası bısey olmak ıstıyorum bakalım:)
bende 23 yasındayım muhendısım kızlar:)
Burcucum ıyı tarafından bakalım kılolu ınsanlar daha cabuk ve daha fazla kılo verebılıyorlar.O yuzden moralını bozma canım benım:)
İnşallah
Ben 23 yasındayım, öğretmenim ve bekarım
Bence bayrama kadar 10 gider bu gazla
Benım de hayalım bembeyaz bır elbıseee kızlarr
gelinlikmi canım :44: yoksa yazlık elbisemi
Vericez inşallah
Kızlar isterseniz sizin kilolarınızı da not tutabilirim tartılmak istediğinz bi gün var mıHer pazartesi tartılıp yazsak ne kadar vermişiz takip etsek mesela olur mu :13:
tutalım canım ya daha çoğalır listemiz inşallahVericez inşallah
Kızlar isterseniz sizin kilolarınızı da not tutabilirim tartılmak istediğinz bi gün var mıHer pazartesi tartılıp yazsak ne kadar vermişiz takip etsek mesela olur mu :13:
maşallah bence iyi gaz olacaz birbirimize abur cubur yasakBen aslında uzun bır sure dıyet yapıp 20 kılo vermıstm ama bıkac aydır dıkkat etmıyorm kızlar,aburcubura basladım.
yarın tartılıp yazarım kılomu.
elbıse canım daha gelınlıge cokk var:)ama tabı kısmet
olur bana uyar canım:)
tutalım canım ya daha çoğalır listemiz inşallah
pazartesi mi olur ama hafta başı değilde cuma olsa olmaz mı ben hep cuma gününü beklerdim ayarlarım bozuldu biran:86:
Cumartesi pazar kaçamak yapamıyosun pazartesi tartulmak zorunda olunca işe yarıyo birazAma cuma da olabilr tabi birlikte karar veririz güne
Valla kızlar ben bı de ırı kemıklı oldugum ıcın pek fark olmadı hala ırıyım
Cumartesi pazar kaçamak yapamıyosun pazartesi tartulmak zorunda olunca işe yarıyo birazAma cuma da olabilr tabi birlikte karar veririz güne
benim kadar iri kemikli olamazsınben 175 boyunda 93 kilodayım
çok iri görünüyorum öğrencilerim benden çok korkuyolar
beden eğitimi öğretmeniyim kızlar foto eklerim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?