Pes Etmek Yok !

Ahhh bende o boyda olabılseydddım kesskeee
sen canım 65-70 kılo arası olsan 36 beden olursun valla:)
manken gıbı masallahh:)

yok işte 68 kiloda 40 bedendim iriyim ben iri
ama çok güzel oluyorum ben yaaa o kilolarımı özledim

Ya ben bi de kısayım üstüne ya

1.62 boyum var bu kilolar benim neyime

olsun verecez bu pis yağları çok güzel olacaz kızlar
bu arada yarın sabaha kahvaltı sorun değilde öğlen ne yesemki
tost da yemek istemiyorum kızlar yaa okulda en karorisiz o var

kızlar iyi geceler ben yatayım hadi bakalım az kalorili hafta geçirelim

iyi geceler canım:)
kızlar ben bı de 2 ana ogun 2 ara ogun beslenıyorum.su an calısmadıgım ıcın gec kalkıyorm halıyle oyle yemegı olmuyor.
ogle yemegını koymayı denedm ama cok agır oldu bu sefer menu.cok acıkırsam kahvaltıdan sonra 2 ara ogun yapıorm.toplamda 5 ogun beslenmıs oluyorum yanı

Merhaba arkadaşlar ben hamileliğin süresince 35 kilo aldım ikiz gebelikti 95 kiloydum doğumdan sonra 80kiloya kadar düştüm çom kilolu olduğumu düşünerek rejime başladım ve 3ay gibi kısa sürede 16 kilo verdim şimdi 64 kiloyum oyuzden kafaya koyduktan sonra yapılamayacak şey yok

merhaba canım:)
oo cok kısa surede 16 kılo vermıssn canım neler yaptın bıze de anlatrmısın?
kac ogun beslendın bı de spor olarak ne yaptın?

merhaba canım:)
oo cok kısa surede 16 kılo vermıssn canım neler yaptın bıze de anlatrmısın?
kac ogun beslendın bı de spor olarak ne yaptın?

Sabah protein beslendim öğlen nesfit yedim ara öğün olarak kraker,fındık falan yedim sadece akşam eşime eşlik etmek için çok az yemek yiyordum 3ay boyunca kesinlikle çikolata,pasta börek,cips gibi şeyler yemedim bunların yanı sıra akşam yemekten sonra yürüyüşe çıktım ve geceleri yatmadan önce aktarlarda. Aldığım selülit yağını vücuduma sürüp plates hareketleri yaptım .

İşte benım aksam yemeklerınden sonra sorun baslıyor malesef.

çok güzel olmuş bu günlük tablo bile çıkarmışsın özendim vallahi ama benim hedefim 36 beden hiç olmadı ben 38-40 olsam yeter diyorum aslında hep böyle olduğum için kendimi 40 beden bile düşünemiyorum 38 olsam havalara uçarım heralde

bu arada başarılar dilerim pes etmek yok gerçekten dediğin gibi arada ziyaretine gelicem :13: sporu aksatma kendine dikkat et haftada bir değil daha fazlasını da verirsin sana güveniyorum

Cok tesekkur ederim ya :) ben hizli veremiyorum malesef haftada 1 kilo versem bana cok bile boyle boyle gidecek istedigimiz bedene incez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…