Pes Etmek Yok !

Bugun yedıklerıme gelınce;
Kahvaltı;

2 dilim kepek ekmeği
1kıbrıt kutusu peynır,
bıraz bal,
2 fıncan cay,

Ara,
Yarım elma,

Gec kalktıgım ıcın kahvaltı ve ogle yemegı aynı oluyor,
aksam yemegımı de bugun erken yemek zorundaym dısarı cıkacam cunku.
aksamkı aramda da elmalı yogurt yerım muhtemelen ve bol bol su:)

Kızlar ben lıstelerınıze baktım da aksam yemeklerı nıye o kadar az yahu:)
Kacta yıyosunuz
Ben ogle yemegı yıyemedıgım ıcın mecbur aksam cok yıyorm ama geceye dogru acıkıyorm buna ragmen
Pazartesı gunku tartıdan korkmaya basladm ben:18::18:

Aksam yemegini gec yiyorum ben sekiz dokuz gibi o yuzden mumkun oldugunca az olsun diyorum ama erkene cekebilsem daha iyi olcak aslnda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun biraz utandigim listem ;

Sabah
2 dilim ekmek
3 zeytin
Krem peynir

Ara
1 nescafe mocha

Ogle
3 biber dolmasi
3 kasik yogurt

Ara
1 kurabiye
Cay

Aksam
3 kofte
1 kase yayla corbasi

Bende burcu :)

Evde olman zayiflamak icin bi sans bnce istedgin yemegi ve sporu yaparsin mis gibi

Evet tatlım bende öyle düşünüyorum dışarıyla ilgimi alakamı kestim zayıflayana kadar inşallah VEricez sen canım evli bekar iş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slmmmm kizlar. Bende betul. Bend3 katiliyorum. 28 nisanda bende basladim. Kilom 90. Hoski dun kacirdim . Kizartma yedim. Ama pazartesiye kadar toplayacagim. Ramazanaca 12 kilo vermek istiyorum.28 hazirana kadar. Bakalim ne kadar verebilacegim.

dün akşam adet olduğum için gelemedim kızlar üzgünüm
ama biraz diyetimden çıkmak zorunda kaldım dün
neyse bugün toparlarım inşallah

merhaba arkadaşlar bende 170 boyunda 73 kiloyum.hedefim 10 kilo ama inşallah.iki ay içinde 4 kilo verdim ama o gazla bir bakmışım yine 73 olmum.ikinci çocuktan sonra veremiyorum.diyetisyene gittim yasım 34 ama metebolizma yasım 38 cıktı.diyetisyenin listesi hoşuma gitmedi dün aksam iki dilim pasta yedim sabah vicdan azabı çektim..

Canim asla onu yapma ben boyle davrandigim icin pismanim artik kendime zayiflayana kadar disariyla alakani kesme guzel anlari kacirma ve hayati erteleme diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…