Pes Etmek Yok !

dün akşam adet olduğum için gelemedim kızlar üzgünüm
ama biraz diyetimden çıkmak zorunda kaldım dün
neyse bugün toparlarım inşallah

Adet zamnlari daha fazla kalori yakarmis vucut yani kacamak yapmak icin mukemmel zamanlama bugun toparlariz ben de dun cok yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim asla onu yapma ben boyle davrandigim icin pismanim artik kendime zayiflayana kadar disariyla alakani kesme guzel anlari kacirma ve hayati erteleme diyorum :)

aslında doğru söylüyorsun canım göz ardı etmicem bunu ama giydiğin bile yakışmıyor yada daha çok hırslanıcam ve tamamen kopmucam bu dha doğru olur sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slmmmm kizlar. Bende betul. Bend3 katiliyorum. 28 nisanda bende basladim. Kilom 90. Hoski dun kacirdim . Kizartma yedim. Ama pazartesiye kadar toplayacagim. Ramazanaca 12 kilo vermek istiyorum.28 hazirana kadar. Bakalim ne kadar verebilacegim.

Betul hosgeldin aramizaaaa :) ben seni 90 olarak yazdim tabloya eminim pazartesi 90 lara veda ediceksin :)

Son düzenleme:

O zamn sen de artik bizimlesin. Buraya hergun yediklerini yazmak etkili oluyo takip acisindan :) bide ne kadar yediginin farkina varip toparliyo insan

Ben ogretmenim bu arada onu atlamisim bekarlik sultanlik diyorum bi de bu kiloyka gelinlik hayal tabi o da var

Süperrrr :)çok istemişimdir öğretmen olmak kutsal. Bir meslek bence kilo larımızı verelimde en güzelini giyer kuğu gibi oluruz inşallah :) ben böyle tombik döner gibiyim böyle evlenemem ben (

Tam bi kabus herkesin sisman gelin bakislarini hissedebiliyorum resmen bi de damat zayifsa allahim dusuncesi bile iskence bir de en guzel gunumuz olmasi gerekiyo

Hayali bile strese soktu beni gerildim birden olmamalı böyle bişey olamaz olmucak kabul etmem kabullenemem :)

Adet zamnlari daha fazla kalori yakarmis vucut yani kacamak yapmak icin mukemmel zamanlama bugun toparlariz ben de dun cok yedim

ben dün sabah kalkınca muzlu süt içtim muzla sütü karıştırıp içmeyi çok seviyorum ben :)
öğlen kaşarlı tost çünkü yağmur yağdı eve gidemedim
akşam çorba ve patlıcan yemeği biraz ekmekle iki dilimden az yoğurt bir kase
sonra da çayın yanında ohhh bisküvi yedim hiç pişman değilim
sabah kalktım ve 93.3 ben pazartesi 92 yi görürüm inşallah:26:

birde okulda çok çay içtim dün üşüdümde şekersiz ama

Son düzenleme:

Cok da cikmamissin diyetten ben regl olsam ooo hersey olabilirdi haha ben de ucundan 93 u gorsem negzel olur

Bugun su icmeye basladim :)

Belki inanmasi guctur ama hic su icmedigin gun oluyo benim unutuyorum su icmeyi

sabah
şekersiz çay haş. yumurta +zeytin 5 + peynir +biraz bal+ iki dilim ekmek

arada şekersiz çay

öğlen yok kahavaltım biraz geç oldu

akşamda daha yemediim ama yazayım
patlıcan yemeği + bulgur pilavı + cacık

arayı sonra yazarım

Malesef bugunkı dıyetım de benım ıstedığım gıbı gecmedı.
pazartesını cok merak edıyorummm
kılo aldıysam kızabılırsınız kızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…