- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.261
delikız zor günler geride kalmış inşallah sağlıkla büyürler hamsiler... maşallah diyeyim yine de ikizler o kadar normal... eşin de yardımcıymış haklısın ben de tek kaldım başımızın çaresine bakacağız. büyük oğlumun okul ödevleri yoruyor çok uğraştırıyor...
40 ından sonra daha az uyur oldu . beşiği sallarsan uyuyor biraz. ben kendiliğinden sallanan almadım oğlanın büyüyen beşik vardı onda yatıyor...
çok şükür aşırı gazı olmadı. bu arada ben oğlağım hiç üzmedim ailemi sorumluluklarımı bildim hep.
...
Akasyam hep dualarımdasın. kim ister ki yaşadıklarını yaşamak. sen sorununu bile bile doğal deneyip olmadı sonlandırayım demedin. maddi manevi elinden geleni yaptın. kader işte keşke olmasaydı keşke neredeyse herkes gibi pgt yaptırdın sonuç da güzel olsaydı... ne diyebiliriz ki...
o gün incimle konuştuk çok ağladım hep seni düşündüm çok dua ettim Allahım yardım et dedim keşke olmasaydı böyle dedim...
kendim geldim aklıma 10 da 1 e rağmen amniyosentez yaptırsaydım kötü olsaydı sonlandırsaydım çok mutsuz olacaktım, sonlandırmasaydım da çok mutsuz olacaktım araf noktası arkadaşım... içimden bunlar geçiyor be arkadaşım... Allahım bir daha yaşatmasın ...Amin...
Saolll incimmm canımmm benimmm ..
Özlemim sorma vallahii allah kimseye evladının acısını göstermesinn..Aklıma geldikçe içim sızlıyor inanki
Neyseki bugün Sonuçları çıktı baya bi düşmüş sarılıgı allahıma şükür olsun ..Gazı için rezene çayı kullandım iyi geldi şükür kuzum..
Sagoll lavem darısı tüm isteyenlere inşallahhh
Kızlar bugün görümceme tranfer yapıldı ,8 tane yumurtadan 3 tane saglıklı çıkmış..Üçüde transfer edildi..Bakalım artık gününü bekliycez sizide haberdar edicem.İnşallahh tutunur yaa
Akasyam nasıl oldun guzelim ?
Uzulme bitanem gecer insallah benim kiz kardesimin ogluda oyle olmustu
Hastaneye yatiracaklardi neredeyse atlatti sukur senin kizin cok drencli bi bebek
Gececek bak gorursun gaz olayina gelince egerr varsa gazi en az 3 ay cekersin ki 1 ay atlattin sukur
Az kaldi sabret sonra cok rahatliyorsun sancilari gecerr gecmez uyku duzenini kurmaya calis
Benim alminada oyleydi gecer gecmez uyku duzenini kurdum simdi hala ayni saatlerde yatar kalkar
merhaba biz de pgt yaptırdığımız halde 2.5 aylıkken bebeğimizin kalbi durdu.
Sizler de pgt ile mi hamile kaldınız kaç kez denediniz? bir sorun çıkmışmıydı testlerde
Sizler de pgt ile mi hamile kaldınız kaç kez denediniz? bir sorun çıkmışmıydı testlerde
mrb laveciğim. 3. lü taramada afp değeri sınırın çok az üstünde çıktı ama doktor çok önemsemedi. yarın dtaylı ultrasonum var. iyi çıkarsa rahatlayacağım. hadi artık başla sende bir an önce tedaviye. bu sefer izmirde olursa senin için daha kolay olacaktır. tedavi öncesi istanbula gidemediğim için üzülmüştüm ama kısmetse varsa her yerde oluyor.
evet akide uğramadı bayağıdır. inşallah iyidirler. 10 haftalık olmuştur heralde.
gözün aydın nazcığım. anlaşılan bu stresler hiç bitmeyecek. bebek doğunca ayrı stres başlıyor. kendimi hiç düşünemiyorum bile sürekli hareketlerini gözlemleyip dururum heralde.
çok sevindim görümcene. 3 taneden 1 i mutlaka tutar. belkide ikiz olur. allah yüzünü güldürsün.
iyiyim guzelım cok sukur. bır aktıvıte yok henuz, bakalımÇok şükür bir sorunumuz yok İŞte normal gebelik sıkıntıları ağrılar kramplar..
Sen nasılsın iyimisn?
Geçmiş olsun Armaan. Allah bir daha yaşatmasın. Bebeğinizin kalbinin durma sebebini öğrenebildiniz mi ?
çok teşekkür ederim akasya78 allah kimseye yaşatmasın. Pataloji sonucumuz çıktı ama doktorumuz pataloji sonucunda bir sebebe rastlamadığını söyledi şimdi genetik analizi sonucumuzu bekliyoruz. şimdiye kadar bize bir bebeğimizin olmaması için de bir sebep söylemediler zaten ve böyle sebepsiz olmak daha zor. pgt yi de tekrarlayan başarısız denemeler sonucu yaptırmıştık.
Sizin durumunuz nedir pgt yaptırdınız mı size ?
Mesaj attım size. Genetik analizi yaptırmanız iyi olmuş. En azından sorun varsa öğrenmiş olursunuz. Sizin fısh ile mi bakılmıştı ? Yoksa 24 sure ile tüm kromozomlara mı baktılar :26: Belki de pıhtılaşma sorunu varsa o da buna sebep olmuş olabilir. İnşallah bir daha yaşamazsınız..
Akasya78 çok teşekkür ederim mesajın için. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben henüz yeni form üyesi olduğumdan özel mesaj gönderemiyormusum malesef. benim bebeğim gideli henüz 1 hafta oldu zor günler toparlanmaya çalışıyorum. 24 sure yaptırmıstık ama % 15 hatalı sonuc verebilirmis o da bize mi denk geldi bilmiyorum. pıhtılaşma faktörüm heterozigot idi dr önemsememişti. Bilemiyorum ve belirsizlik en kötüsü...Umarım en kısa sürede hayırlı haberler alırız. Dualarım sizinle olacak
Naz canım bizim oğlanın 2 aylıkken 5 ti sarılığı kan aldırdık o gün ertesi gün açıldı rengi. çok şükür rezene de iyi geldi bizim oğlana.
tuliprosa canım dualarım seninle dr de önemsememiş inşallah ultrason da güzel çıkar...
delikız zor günler geride kalmış inşallah sağlıkla büyürler hamsiler... maşallah diyeyim yine de ikizler o kadar normal... eşin de yardımcıymış haklısın ben de tek kaldım başımızın çaresine bakacağız. büyük oğlumun okul ödevleri yoruyor çok uğraştırıyor...
40 ından sonra daha az uyur oldu . beşiği sallarsan uyuyor biraz. ben kendiliğinden sallanan almadım oğlanın büyüyen beşik vardı onda yatıyor...
çok şükür aşırı gazı olmadı. bu arada ben oğlağım hiç üzmedim ailemi sorumluluklarımı bildim hep.
Lavem canım çok sevindim adına. inşallah güzel olsun her şey...
Akasyam hep dualarımdasın. kim ister ki yaşadıklarını yaşamak. sen sorununu bile bile doğal deneyip olmadı sonlandırayım demedin. maddi manevi elinden geleni yaptın. kader işte keşke olmasaydı keşke neredeyse herkes gibi pgt yaptırdın sonuç da güzel olsaydı... ne diyebiliriz ki...
o gün incimle konuştuk çok ağladım hep seni düşündüm çok dua ettim Allahım yardım et dedim keşke olmasaydı böyle dedim...
kendim geldim aklıma 10 da 1 e rağmen amniyosentez yaptırsaydım kötü olsaydı sonlandırsaydım çok mutsuz olacaktım, sonlandırmasaydım da çok mutsuz olacaktım araf noktası arkadaşım... içimden bunlar geçiyor be arkadaşım... Allahım bir daha yaşatmasın ...Amin...
canım bugun guzel haberlerını alalım ınsallah o zaman.
iyiyim guzelım cok sukur. bır aktıvıte yok henuz, bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?