Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet aynen öyle ,insan kendine güvenmeli ,yapamam edemem dememeli ,hayatta herşey bizler için, ben hep kendimi yalnızmışım gibi düşünüp yalnız kalsam ne yapardım diye düşünürüm..
mesela ilk banyolarını annemle yaptırmıştık ,şimdi ise eşimle ikimiz yaptırıyoruz ,acemiliği attık ,yanımızda gelen ömür boyu kalacak değilya birgün elbet gidecekler..
eşimle ikimiz herşeyin üstesinden geliyoruz çok şükür ,o bana her zaman destek sağolsun
akşam gelir gelmez o da başlıyor mesaiye ,beraber hallediyoruz işlerimizi ,o doyurup bana veriyor ben altını alıyorum filan ,hem işimiz çabuk bitiyor hem birbirimize vakit ayırmış oluyoruz ,bazen ben uyuyorum o doyuruyor bebeleri, geceleri tabiki eşimi yormuyorum çünkü sabaha işe gidecek dinlenmiş olması lazım ,bi de akşam gelince bana yardım etmesi için dinlenmiş olması şart ,ikimz de yorulursak birbirmize yardımcı olamayız.şimdilik böyle gidiyor ,inş. hep böyle devam eder de kimseye muhtaç olmadan yavrularıma kendim bakarım

senin durumunu okudum hiç kafana takma ,sanki sağlıklı doğsa garantisimi var ,ALLAH korusun da sağlıklı denip sağlıksız da çıkabilir bu iş tamamen nasip işi
ALLAHa teslim olmak lazım ..
benim oğlan için de ilk küveze girdiğinde neler söylendi ,anlatmadım burda ama çok zor günler yaşadık ,oğlun ölebilir dediler ,sütüm kesilmesin geride kızım var diye içime attım üzülemedim bile ..
ama sonra değerleri düzeldi çok şükür yenidoğanlarda olabiliyormuş geçici bir durummuş ..
yani diyeceğim o ki bizimki de sağlıklıydı ama doğdu problemler çıktı ,hiçbirşeyin garantisi yok ,ALLAHa dua edip sabretmekten başka çare yok ...
yoksa ne yaşayabilir insan ne de güçlü kalabilir..
RABBİM hakkımızda hayırlısını versin inş.

Sevdan hayirlisi neyse o olsun bak bendende 14 yumurta toplanmisti
Ne oldu 1 tanesi saglikli cikti tuliprosa ninda dedigi gibi altin yumurtayi bulmak onemli
Sayisina hic takilma onemli olan saglikliyi bulmak pozitif dusunki pozitif olsun

Uzulme bitanem gecer insallah benim kiz kardesimin ogluda oyle olmustu
Hastaneye yatiracaklardi neredeyse atlatti sukur senin kizin cok drencli bi bebek
Gececek bak gorursun gaz olayina gelince egerr varsa gazi en az 3 ay cekersin ki 1 ay atlattin sukur
Az kaldi sabret sonra cok rahatliyorsun sancilari gecerr gecmez uyku duzenini kurmaya calis
Benim alminada oyleydi gecer gecmez uyku duzenini kurdum simdi hala ayni saatlerde yatar kalkar

senin durumunu okudum hiç kafana takma ,sanki sağlıklı doğsa garantisimi var ,ALLAH korusun da sağlıklı denip sağlıksız da çıkabilir bu iş tamamen nasip işi
ALLAHa teslim olmak lazım ..

Yaşamadığın bir acı üzerine ahkam kesmeni hiç anlayamıyorum Delikız.Üstelik de burada bu konuda hassasiyeti olan insanlar olduğunu bile bile bu tarz yorumlar yapmana da pes diyorum. Geçen arkadaş başka bir başlıkta yazmıştı. Sınanmamış bir acı üzerine konuşmak kolaydır diye. Gerçekten de öyle. Sınanmadığın bir acı üzerine yorum yapma istersen. Senin dediğin gibi olmuyor herşey . Sağlıklı denip de sağlıksız çıkan binde bir olduğu gibi ; sağlıksız denip de sağlıklı çıkan da binde bir . Hayat senin dediğin gibi işlemiyor maalesef. Acı gerçekler var. Allah'a teslim olmak lazım ama bilimin gerçeklerinden de kaçamazsın. Ne yazık ki her zaman mucizeler yok hayatta. Bu şekilde yazarak kendince Allah'a teslim olmadığını düşündüğün insanlara laf atma. Umarım hiçbir zaman evlat acısı ile sınanmazsın.

BU kadar sert yorum yaparken sen nerden biliyorsun evlat acısıyla sınanmadığımı ..Yazdıklarımda art niyet araman da ayrıca cabası yani ..Sanırım birine sinirlenmişsin sinirini benden çıkarmaya çalışıyorsun .Yazdıklarını hayretle okudum ..Buraya ilk kez yazan biri değilim ,yazdığımın altında yazdığım kişi art niyet aramayıp sen arıyorsan bu senin sorunundur..
Kaldıki yazdıklarımı düzgün okumamışsın ..Ben orada kendimden de bahsettim ..Kendi yaşadığım olaydan örnek verdim ki ben de ALLAHa sığındım demek istedim ..Sen benim yaşadıklarımı bilmeden bu şekilde konuşamazsın bana verdiğin nasihati önce kendin dinle ..Ben daha yavrumu kucağıma alamadan yoğun bakıma kaldırdılar ,kalbinde sorun var ölebilir dediler..Sen hala ne ahkamından bahsediorsun yaa..Bi tek senin acın yok akasya herkesin kendine göre acısı var..Durduk yerde iyi niyetle yazılmış birşeyin altında kötü niyet arayıp da stresini bana yansıtmaya çalışma..ALLAHaa teslim olmadığını düşündüğümü de nerden çıkardın pes doğrusu bu kadar art niyet aranmaz..Benimle bir sorunun varsa özelden yazabilirsin ama bu şekilde itham edemezsin..Ben kimseye teslim olmadın demedim ..Ben kendi acımdan bahsedip ben teslim olmaya çalıştım sen de olabilirsin dedim.Bu arada bilim demişsin de bilim bi yere kadar ,bilimin de bittiği bir yer var işte orası ALLAHın takdiri oluyor ,bilim herşeyi açıklayabiliyormu her derde deva olabiliyor mu olamıyor malesef..

Son düzenleyen: Moderatör:

Delikız Allah sana selamet versin. Başka diyeceğim birşey yok.

merhaba arkadaşlar bugun kontrolüm var saat 10 da yumurtalar buyuduyse çatlatma iğnesi yapılcak sonra ankara çok zorlu bi süreç bütün duyguları birarda yaşıyorsun inşallah herşey yolunda gider.

hayırlı haberler olsun canım inşallah .
ben cok sık giremiyorum son zamanlar ama sen tedavidesin onu biliyorum.
translokasyon varsende de. nerede tedavi oluyorsun?

inşallah hakkında hayırlısı olur, mutlu haberler veririsin bize.

kızlar nasılsınız??

biraz okumaya calıstım ama yine cok zaman gecmiş,

herkes iyi mi?
Rosacım sen biraz sıkkın gibisin , tam anlayamadım . sorun nedir?
Nazcım senin bebegini gordum, masallah , kocaman olmus bile.

Akasyam nasıl oldun guzelim ?
Delikız senin de bebegin iyilesmis cok sevindim.

Hazadem de iyiymis. ona da cok memnun oluyorum. sutu yokmus sanırım, saglık olsun ne yapalım? sag salım dogdu ya elbet buyuyecek her bebek gıbı o da.

Chnbcim senim bebis nasıl?
Mattikacım? sen nasılsın? Incım sen neler yapıyorsun?
Ozledim hepinizi gercekten?

Aayı arada goruyorum denk gelip yazistık gecenlerde.
Izz den haber var mı?

Mervecim senin nasıl gidiyor? Bir sorun yok insallah.

Ozlemcim seni de tebrik ediyorum. cok tatlı bebegin. saglıkla buyut ınsallah.

Turkuazdan haber var mı?

Hitucim zaten artık pek giremiyor. Telefonla konusuyoruz arada onunla .

Ismını unuttuklarım varsa ne olur kusura bakmayın .

Günaydın hayırlı sabahlar

Sevdan hakkında hayırlısı olsun inş. Allah'ım yardımcın olsun...

Nazım çok geçmiş olsun kuzuya. Rabbim şifa versin tez zamanda inş.
Saolll incimmm canımmm benimmm ..
Özlemim sorma vallahii allah kimseye evladının acısını göstermesinn..Aklıma geldikçe içim sızlıyor inanki
Neyseki bugün Sonuçları çıktı baya bi düşmüş sarılıgı allahıma şükür olsun ..Gazı için rezene çayı kullandım iyi geldi şükür kuzum..

Sagoll lavem darısı tüm isteyenlere inşallahhh

Kızlar bugün görümceme tranfer yapıldı ,8 tane yumurtadan 3 tane saglıklı çıkmış..Üçüde transfer edildi..Bakalım artık gününü bekliycez sizide haberdar edicem.İnşallahh tutunur yaa

mrb laveciğim. 3. lü taramada afp değeri sınırın çok az üstünde çıktı ama doktor çok önemsemedi. yarın dtaylı ultrasonum var. iyi çıkarsa rahatlayacağım. hadi artık başla sende bir an önce tedaviye. bu sefer izmirde olursa senin için daha kolay olacaktır. tedavi öncesi istanbula gidemediğim için üzülmüştüm ama kısmetse varsa her yerde oluyor.

Akide yok ne zamandır :26: İyilerdir inş.

evet akide uğramadı bayağıdır. inşallah iyidirler. 10 haftalık olmuştur heralde.

gözün aydın nazcığım. anlaşılan bu stresler hiç bitmeyecek. bebek doğunca ayrı stres başlıyor. kendimi hiç düşünemiyorum bile sürekli hareketlerini gözlemleyip dururum heralde.

çok sevindim görümcene. 3 taneden 1 i mutlaka tutar. belkide ikiz olur. allah yüzünü güldürsün.

Çok şükür bir sorunumuz yok İŞte normal gebelik sıkıntıları ağrılar kramplar..
Sen nasılsın iyimisn?

Ay canım çok sevindim valla görümcen için İnşallah bu sefer rabbim gönlüne göre veriri

yok canım küser miyim? haklısın insan ilgi ister o süreçte...
boş ver 40 ın çıkana dek unut gitsin o işleri..

incim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya ben Vajınusmus olmaltan korkuyorum aslında
Ya hiç istek olmazsa ya yapamazsam o işi diye endişeleniyorum açıkçası:26:

Ya ben Vajınusmus olmaltan korkuyorum aslında
Ya hiç istek olmazsa ya yapamazsam o işi diye endişeleniyorum açıkçası:26:

yok olmazsın mervişim. bak ben olmadım...

nazefsa canım inşallah ikiz olur üçüz olmaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…