Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaşlar detaylı ultrason için doktora gittim. doktordan çok memnun kaldım. gerçekten çok detaylı bir ultrasondu. ilk seferde 45 dk sürdü. daha sonra belli aralıklarla 2 defa daha baktı. galiba bebeğin bakılmadık bir yeri kalmadı. herhangi bir anomaliye işaret edecek en ufak bir bulgu bile çıkmadı. sma ve nöral tüp defekti için ekstra incelemelerde bulundu. şu ana kadar kas hastalığını ultrasonda belli edecek bir bulgu olabileceğini kimse söylememişti. bu doktor benzer vakalarla karşılaşmış ve ultrason taramasını yapmış. şu ana kadarki ultrason görüntilerine ve diğer oğlumun görüntülerine de bakıp karşılaştırmalar yaptı.

ilk gebeliğimde çok daha basit bir yere gitmiştim ve inceleme 10 dk bile sürmemişti. içim bayağı bir rahatladı. kalp incelemesi için 22. haftada tekrar çağırdı.

allahım inşallah bu sefer her şey güzel olur.

armann
hoşgeldin
allah sabır versin sana zor günler atlatıyorsun ama akasyanın da dediği gibi herşeyi bizimle paylaşabilirsin
tedavini nerde olmuştun

akasyam merhaba
tedaviyi düşünmeye başlaman bile toparlandığının kanıtıdır
evet yaşadıkların çok zordu ama hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun tatlım
hangisi zor bilemiyorum kalamamakmı kalıp kaybetmekmi
allahın takdiri işte hepimizin sınavı farklı herhalde

incim
nasılsınnnn

lavem ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla cümlelerin olumlu olumlu

nazım kızına bayıldım allah nazarlardan saklasın sivilceleri de varmış yerim ben onu yaa
görümcene de çok sevindim kesin hamile haberi gelir yakında

delikız maşallah hamsilere inşallah düzeniniz bozulmaz anlatma fazla göze gelirsin mazallah

mervemmm sen de iyisindir umarım

tulipp ayrıntılı ultrason haberlerini bekliyorum

mattika, özlem , hanzade ,chnb herkes iyidir inşallah

gözün aydın canım

herşey yolunda olucak allahın izniyle merak etme

Çok sağol Akasya78. Tavsiyene uyup burada yazışmaya devam edicem, anlatınca paylaşınca iyi geliyor. Dediğin gibi ben de en çok eşim için güçlü kalmaya çalışıyorum, onun nasıl gözümün içine baktığını görüyorum. Ben de bi karamsarlığa düşüyorum bir umutlanıyorum, bir ağlıyorum bir duruluyorum öyle zaman geçiyor... Gelişmeleri buraya yazıcam belki birilerine ipucu olur. Çünkü ben de 3 yıllık süreç için de hep birşeyler arayıp durdum. 2-3 ay sonra yeniden başlayabilirim sanırım. Yeni tedavinde tüm iyilikler seninle olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

geçmiş olsun canım. ilk bebeğimin genetik hastalığı olduğu için ikincide pgt yaptırdık. 4 aylık hamileyim. ilk seferde tuttu. 2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu. diğerinde de bir problem görülmemişti ama tutmadı. bazen olmayınca olmuyor. allahım en kısa zamanda bebeğine kavuştursun senide.

Amin tuliprosa çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla bebeğini kucağını almayı nasip etsin...

Adacığım selam ;

Evet toparlandığımı düşünüyorum. Ama yine de bazen durup dururken ağlamaya başladığım zamanlar oluyor. Etrafımdakiler şoka giriyor. Ne oldu şimdi diye.. İnşallah bu durum normaldir. Çünkü depresyona girmeyi falan hiç istemiyorum. Önümüzdeki günler için güçlü olmam lazım. Doktorlar da aynı şeyi söyledi. Hamile kalabiliyorsun. Bu çok iyi dediler. Bana ümit verdiler. Bakalım hayırlısı olsun. Allah kısmet ederse haziran gibi tekrar deneyeceğim. Uzun protokol olacak. Sen neler yapıyorsun ? Tedavin ile ilgili gelişme var mı ? Bu arada önümüzdeki günlerde Hazadeye gitmeyi düşünüyoruz. Sana da uyacak bir gün belirlersek hep beraber gideriz

Armaan sana sebepsiz demişler ama eşin ve sen genetik test yaptırmış mıydınız ? Başlamadan önce onu da yaptırmayı düşünebilirsin. En azından için rahat eder.. Umudunu kaybetme. Bana da 3 ay sonra deneyebilirsin dediler. Haziranda tekrar deneyeceğim.

Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.. Rosa Allah biliyor ya bu topikte olup da sağlıkla bebişini kucağına almasını istediğim, çok içten dua ettiğim kişilerden birisin.

çok sağol akasya. gerçekten okurken duygulandım. bu topiğe sen ve inci sayesinde gelmiştim. ilk başta ayrı bir başlık açmıştım ve ikiniz cevap vermiştiniz. hastalıklarımızında çok ortak noktaları var. sen de çok üzüntü yaşadın. allahım sonunda yüzünü güldürecek bence.

Ben de onlar gibi düşünüyorum
ben kalamıyorum herhalde akasya
neden uzun protokol açıkladılar mı
bana ikisinin farkının olmadığı söylenmişti
hazadeye gelicem kısmetse trakyada olduğum haftasonuna denk gelmezse
ne zaman düşünüyorsunuz
merve nasıl oldu göremedim onu aşıdan sonra kötüyüm diyordu
laveeeee
kader arkadaşım nerdesin

Canım denk gelmemiş olabilir. Kalamıyorum diye düşünme. Ama aklında soru işareti varsa rahim filmi falan çektirmediysen belki onlara baktırabilirsin. Ya da pıhtılaşma, bağışıklık yaptırmış mıydın ? Onlarla ilgili olabilir mi ? :26: Benim önceki tedavimde 5 yumurtam oluşmuştu. PGT için sayı azdı. 12 yumurta görünmesine rağmen 5 'i önden gitti. Diğerleri yetişemedi. Uzun protokol ile dengeleyip ; sayıyı arttırmaya çalışacaklarmış. Merveyi ben de göremedim canım. Ama belim ağrıyor diye yazmış. Onun da hamilelikle ilgili sıkıntıları var. Allah yardımcısı olsun.

Hazadeye önümüzdeki hafta sonundan birinde gideceğiz canım. Senin trakyaya gitmediğin, mervenin eşinin çalışmadığı bir haftasonu ayarlarız inşallah..

canım yazmıştım geçen bir prof a gittim
pek açıklama yapmadı ama adetten sonra gel dedi birşeye bakıcakmış
şüphelendi birşeylerden eşinin ve senin problemleriniz çakışmış dedi
rahimden şüphelendi dokusunda yapı bozukluğu olabilir yara olabilir laparoskopi gerekebilir ama şimdilik istemiycem dedi
ben de pek anlamadım canım rahim filmim histereskopim var zaten onlarda birşey çıkmamıştı
ama sende de var hamile kalamıyorsun diyor
bana da öyle geliyor o zaman bulun nedenini dedim
önümüzdeki hafta tekrar gidicem bitsin de benimki
pıhtılaşma çıktı 1298 homozigot önemsiz bu tutunmaya engel dedi hamile kalmana değil sen kalamıyorsun dedi
bilmem ki gülüm inşallah bulunur sebebi gerçi tüp bebeği etkilemez bu durumun
istersen başla dedi ama ben çok yoruldum galiba biraz zamana ihtiyacım var bu zamanı da normal deneyerek geçirmek istiyorum
sende de çok yumurta oluşturmaya çalışıcaklar o zaman
zamanı bellimi
nur hn ne zaman gelicek sen de inci gibi onu mu bekliycen yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…