Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaşlar bugun kontrolüm var saat 10 da yumurtalar buyuduyse çatlatma iğnesi yapılcak sonra ankara çok zorlu bi süreç bütün duyguları birarda yaşıyorsun inşallah herşey yolunda gider.

delikız nasıl düzene girdiler mi? gaz var mı? süt nasıl?

çok şükür şimdilik iiler chnb ..
27 .günümüz bugün
şimdilik gaz yok ,kendi kendilerine çıkarıyorlar ,alttan çok çıkarıyorlar ,daha süt midelerine inmeden kakaları çişleri yapıyorlar
baştan beri alıştırdım 3saate bir uyandırıyorum ,uyuslar da uyandırıyorum ,yedirip altını alıp gazını çıkarıp uyutuyorum
kurulu saat gibi oldular şimdi kendileri 3 saate bir uyanıyor
akşam eşim gelince yardım ediyor beraber bakıyoruz ,banyolarını yaptırıyoruz vs.
kırkından sonra değişirmi bilmiyorum ,kırkından sonra değişir deyip korkutuyorlar ama hayırlısı ..
şuanda sütüm tamı tamına yetiyor sağıp veriyorum ,arada meme tutuyorum unutmasınlar diye..
kendim bakıyorum baştan beri ,şuana kadar bir sıkıntı olmadı ,umarım böyle gider de hep kendim bakarım
bayağı toparladı hamsilerim, albüme yeni fotolarını koydum bakmak isteyen oradan bakabilir
bende durumlar böyle

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bugun kontrolüm var saat 10 da yumurtalar buyuduyse çatlatma iğnesi yapılcak sonra ankara çok zorlu bi süreç bütün duyguları birarda yaşıyorsun inşallah herşey yolunda gider.

Allah yardımcın olsun Sevdan

Biz iyiyiz canim cok sagol eslemde iyi bu sefer sukur uykusuz gecemiz yok
Uyanmiyor bile ben uyandiriyorum emzirmek icin simdilik gaz problemimizde yok
Emerken alttan kendisi cikartiyor cok cis yapiyor kaka yapiyor masallah kzima
Almina da 4 ay aksamlari cok gaz problemi yasamistik aslinda tecrubelenmistim
Eslem de aynisi olursa ayni seyleri uygulamayi dusunuyordum sukur simdilik iyi gidiyor

inşallah her şey süper olur...

delikız maşallah. düzene koyman iyi olmuş. memeyi vermen iyi. peki ne zaman sağmayı bırakacaksın zor olur dr belli kiloyu mu bekliyor?

tuliprosaaaaa ben de yazdım. görmedin sanırım. inşallah sapasağlam bebişin....

valla kırkı çıksın en azından ,şuan zaten baya ele geliyorlar ,evdeki biizim kendi tartımızla tartıyorum ,bebek tartısı gibi değil tabi ama yine de fikir oluyor
doktor bir kilo vermedi ben kendim bırakacağım sağma işini bi süre sonra ,kendim anlarım zaten az çok ..
memeyi 5 dakika emip uykuları geliyor yoruluyorlar aç yatıyorlar ,biraz daha büyümeleri lazım tam çekmeleri için..
doktor 3 saatte bir mutlaka uyandır uyanmalarını bekleme ,kan şekerleri düşer ,tok sanarsın açtırlar aslında demişti
benim de işime geldi zaten düzen kurmak istiyordum ,ilk başta aldıkları cc arttı artık daha çok içiyorlar ve daha çok uyuyorlar ama ben yine 3 saatten sonra kaldırıyorum
bi de beraber uyutup beraber kaldırıyorum
birini halledeyim öteki ne zaman uynırsa demiyorum çünkü o zaman düzensiz oluyor
hangisini önce uyuttuysam onu kaldırıp işini halledip ötekini kaldırıyorum
gerçi sabah buraya yazdım nazar mı değdi ne oğlan ara ara uyandı e o kadar da olsun artık
bu arada chnb ben başak burcuyum ,bizim için düzen demek hayat demek bilirsin belki

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok sevindim için rahatlasın hadi biraz.İnşallah detaylıdada bişey çıkmayacak.Ben bebeğin hareketlerini 15. haftada hissetmiştim galiba
24. haftamıza geldik hala hımbıl hımbıl bizim bebek millet dışardan bile belli olduğunu hareketlerinin hatta eşlerinin bile gördüğünü söylüyor
Bizde henüz öyle bir durum olmadı her bebek o kadar farklıki.Canım sende endişelenme o yüzden

Yok canım tamam ben ilgi arsızlığı felan yaptığım yok yanlış anlaşılmasın lütfen
Sadece beklediğim kişilerdiniz o yüzden
AMA görmemişsiniz madem
hadi eylülcüğün hatrına barışalım

Adacığım hayırdır ne oldu ya doktorun lafın ucunu sarkıtmış ama gerisi gelmemiş meraklandım şimdi:26:

Ablacığım Ahmet Arda'yı ayırt edermiyim hiç onu canlı gördüm bide
Onada bakıyorum küsme sakınnnnnn çok üzülürm yoksa
Yok anam bizim öyle şeylerle işimiz olmaz herhalde 6 ay oldu o işi yapmayalı
Zaten ilk 3 ay yasaktı şimdide eşim ve ben kokruyorum bişey olur diye
halimde yokki kim yapacak o işi amaann ben rahatım böylee

maşallah canım gerçekten yetiyor diye düşününce daha iyi oluyor. maşallah gaz olmaz inşallah hep böyle...
almina da zeki kız belli hem türkçe hem hollandaca:))

ben oğlağım ama çok da düzenli değilim:))
iki çocukla düzen şart zaten...
benim oğlan sallarsam uyur beşiği yoksa gündüz uykumuz yok...şu an sallıyorum. resimlere de bakayım maşallah...

yok canım küser miyim? haklısın insan ilgi ister o süreçte...
boş ver 40 ın çıkana dek unut gitsin o işleri..

incim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

aslında okudum canım ama yazın çok uzun olduğu için alıntı yapmamıştım. çok dikkatlisin. geç olsada her yazılanı mutlaka okuyorum ama cevaplarım yetersiz oluyor. aklımdan geçenlerin hepsini yazamıyorum. ben şimdiden böyleysem bebek olunca sizin kadar bile giremem nete. ama alışkanlık oldu mutlaka bakıyorum buraya.

bende 13. haftada ufak kıpırtılar hissetmiştim sonra kuvvetlenmesini bekledim ama aksine iyice kayboldu hareketler. demekki o günlerdeki gerçek bebek hareketi değilmiş. artık düşünmeyeceğim, kafam iyice doldu bu konularla.

ben oğlağım ama çok da düzenli değilim:))
iki çocukla düzen şart zaten...
benim oğlan sallarsam uyur beşiği yoksa gündüz uykumuz yok...şu an sallıyorum. resimlere de bakayım maşallah...

başak düzen temizlik burcudur
bizim hamsiler de oğlak bakalım nasıl olacaklar
düzeni olmayanın olmuyor yapı meselesi biraz
mesela bizim zilli kız daha şimdiden inatlaşıyor ,kkucak istiyor
yatırıyorum beşiğe arada bir vıyak vıyak yapıyor susuyor ,gelin beni alın diyor ,bakıyor ses yok bi daha vıyaklıyor
sonra 5-6 kereden sonra yorulup uyuyor ,inatlaşıyoruz daha şimdiden valla
ben de anladım bunu gitmiyorum yanına ,odaya bile girmiyorum kokumu alıyor başlıyor vıyaklamaya
oğaklar dediğim dedik olurmuş valla yandım bir değil iki tane var
bizimkiler sallanan beşikte uyuyorlar altlarını alıp yedirince atıyorum oraya çıkıyorum odadan uyuyorlar bir sıkıntıları yoksa
bi de klasik müzik açıyoruz telimden onu dinletiyoruz
ninni gibi geliyor sanırım
şimdilik alıştılar bu düzene ama ilerde nasıl olur bilemiyorum
seninki kırkından sonra değiştimi farklılaşan şeyler neler oldu

merhaba arkadaşlar doktordan geldim 4 tane yumurtam varmış.geçen haftaki kontrolümde sağ overde 12.5,11.7,11.3,11.1 sol overde 13.3,12.8,11.8 2 tanede 7.5mm vardı.bugün sag overde 19.8 sol overde 20.4,18.8,15.1ve 9.4mm var doktorum ideal dedi ama ben isyan etmeyim diyorum çok şükür buğünüme diyorum ama yinede az diye düşünüyorum doktorum sayıya kafan takılmasın sonuçta biz sağlıklı kaliteli olan önemli dedi ilaç için bizi yönlendiren hemşire yaşına göre sayın az ama moralini bozma dedi bugun yarın çatlatma önleyici göbekten igne yapcam yarın gece çatlatma ignesi sabaha karşı birtane iğne daha cuma sabahıda ankarada 11 de yumurta toplanacak hakkımda hayırlısı ama olumsuz olacak diye çok korkuyorum

maşallah ne güzel düzen kurmuşsunuz. en güzeli insanın kendi başına idare edebilmesi. dışardan yardımlar da bir yere kadar.

insan ister istemez sayıya takılıyor. bana da hep önemli olan sağlıklı çıkması diyorlardı. gerçektende öyleymiş. o tek bir tane altın yumoşu bulmak.

Kızlar çok zor bi gün geçirdimm..
Kendimize yeni bi çocuk doktoru bulmuştuk MUayene olmaya gittik doktor sarılıgı çok görünüyor dedi..Bi sürü tahlil yaptılar Yavrumun küçücük kolundan bi sürü kan aldılarİlk defa gözünden yaş geldi yavrumun Agla agla bi hal oldum..Yarın sonuçları göstericez inşallah bieşy çıkmaz kuzumun
Rabbim evlatlarımızı korusun

Günaydın hayırlı sabahlar

Sevdan hakkında hayırlısı olsun inş. Allah'ım yardımcın olsun...

Nazım çok geçmiş olsun kuzuya. Rabbim şifa versin tez zamanda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…