- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.421
canım çok okuyamıyorum geçmişi sanırım tedavidesin inşallah gzel gelişmeler yaşarsın müjdeni alırızyine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.
canım çok geçmiş olsun sabrın zorlanmış hafta sonuDün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canımEve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. Anlayacağın şifayı kaptık
canım inanki çok ama çok duam var sık-sık yazamıyorum ama kalbim sizlerle dualarımlaAllah razı olsun Sümeyyeciğim.. Operasyonunda sana kolaylıklar diliyorum. Yokluğun fark ediliyorGüzel haberlerini bekliyoruz canım..
Şifamm canımm.. Dua et bizim için.. Ben de kızçeni sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.Nasipse doğum tarihi belli mi canım ? :26:
canım çok okuyamıyorum geçmişi sanırım tedavidesin inşallah gzel gelişmeler yaşarsın müjdeni alırızdualarımdasın
canım çok geçmiş olsun sabrın zorlanmış hafta sonuneyseki geçti gitti diyelim
canım inanki çok ama çok duam var sık-sık yazamıyorum ama kalbim sizlerle dualarımlakabataslak konuştuk cumartesi günü dr. la normal doğum da yapabilirsin ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve riske atamam dersen sezeryan yaparım dedi düşün haftaya kadar dedi ( cumartesi çatı muayenemde tam netleşecek tarih ) ha sezeryan onaylarsan 38 haftanı çok geçirtmem dedi dediğim gibi tam tarihi önümüzdeki cumartesi alacağım inşallah heyecan sitres panik filan karmakarışığımm şu sıralar duaların için ALLAH razı olsun canım benim o güzel gönlüne sağlık
ben de 45 günlük rapor aldım ...bugün...
oğlanın da kontrolü vardı şükür iyi...
evet canım bir yanım normal doğum diğer yanım sezeryan diyorOyy maşallah arkadaşımaDaha dün gibi bebişim olur mu diye hayıflandığın günler.. Rabbim çok büyük.Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına da alacaksın. Benim normal doğum imkanım olsaydı, bebek için riski yok deselerdi hiç düşünmeden normal doğum yapardım. Belki ağrısı çok ama sonradan dikiş acısı çekmekten iyidir diye düşünüyorum. Ama tabii bebeği riske atacak bir durum varsa sezeryan en güzeli. Hakkında hayırlısı olsun şifam..
evet canım bir yanım normal doğum diğer yanım sezeryan diyorçatı muayenemde de herşey normal doğuma uygunsa kimbilir bende cesaretimi toplayıp normali onaylarım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah de mi her şey dün gibi neler neler yazdık çizdik bu topik çok kahrımızı çekti artık bundan sonra güzellikler müjdeler konuşulacak inşallahhhhhh
suskunada sen ne zamandır deniyorsun ivf i, yaşımız aynı olduğu için merak ettim benim serüven 3 yılı bulacak yakında, önceki yazılarımdan birinde de değim gibi 2 dondurulmus 3 taze ivf oldu bize. sizin kaç kez denediniz?
Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canımEve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. Anlayacağın şifayı kaptık
şans işe dediğin ğibi tulip inşallah ikiside saglıklı çıkar pazartesi 4 e kadar embriyolar pgt ye gircek canım genetik prof inşallah saglıklı cıkar salı transfer yapılır dedi daha iyi olur dedi inşallah saglıklı cıkarda beklemeye razıyım hayırlısı olsun.
Günaydınn canlarımmmm
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi
Mervem agrılarınmı var kuzumm?? Öyle bişey okudum son 3 sayfada ,kasılmaların varsa normal canımm kafana takma az kaldı zaten kuzucum..
İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?
Chnb bizde bi 3 aylık olsakta rahatlasak kuzumm ne uykumuz var ne gazımız bitiyor,tam bir gazman dogurmuşum
Adamm canımm benmm çok saol rabbim sanada nasip etsin kuzucumm..
Akasyamm bende senn gibiyim kafamın yorgun oldugu zamanlarda çocuklu ve anlayışsız misafirleri çekemiyorum..Sen canını sıkma kuzummm günler su gibi akıp geçiyor..Avatarındaki kıza bayıdım vallahi çok tatlı
Mattika canım senn ne yapıyorsun ahmet barışımız nasılll??
Eylül şimdi teyzesinin kucagında uyuyor,gecede kucakta yatmak istiyor bi bu eksiktiSizlerle sohbet etmeyide çok özledim annem gitti artık bol bol girerim
Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canımEve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. Anlayacağın şifayı kaptık
Ben robertson tipi taşıyıcı olduğumu öğrendim ve şuan istanbul taraflarında tüp bebek merkezi arıyorum lütfen böyle durumda olupta çoçuk sahibi olan varmı böyle birileriyle tanışırsam bana daha iyi gelecek çünkü taşıyıcı olduğumu yeni öğrendim.
ayy kıyamıyorum ki kuzucum,içini çeke çeke aglıyor çokta yufka yürekliyimdirNazz chnb ye katiliyorum ikinciler ilk gibi olmuyor insallah gecicek
Ikincide sende rahat edeceksin Allah yardimcin olsun
Ben yanlizim canim ilk dede yalnizdim simdi ikisi birden
Yine yalniz esimden baska yardimcim yok ben idare ediyorsam boyle yabanci memlekette
Siz dahada idare edersiniz alisirsiniz canim ama kucaga alistirmamaya calis
Tez vakitteyken yatagina alistir zorlada olsa aglasi aglasin esonunda onlar yorulup pes ediyorlar
Ayy inşalllahh kuzummm..Gerçi ben 2.çocugu düşünebilirmiyim bilmiyorum artıknazefsa 2.ler ilk gibi olmuyor inşallah 2. de rahat edersin...
He valla kuzummmevet canım ağrılarım var baya mecburen çekeceğiz ne yapalım
Annen gitti demek ha senle ben yalnızların kadınıyız
Amaann Eylülcük kucakçı oldu desene işin var valla yandınız
Sumeyyecim inş. iyi geçer işlem ve bebeğine bir adım daha yaklaşırsın. Memorial topiğinden mikro olmuştu aynısından.
Selam canım. Ana kız başbaşa kaldınız demek. Üzme kendini bak sütün de etkilenmiş. Alışacaksınız yavaş yavaş birbirinize.
Benim 5 tane dondiriğim var canımBakalım nasıl çıkacaklar...
Sevdacım nasıl zordur bu bekleyiş en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcın olsun. İnş. güzel haber vermek nasip olur.
canım çok okuyamıyorum geçmişi sanırım tedavidesin inşallah gzel gelişmeler yaşarsın müjdeni alırızdualarımdasın
canım inanki çok ama çok duam var sık-sık yazamıyorum ama kalbim sizlerle dualarımlakabataslak konuştuk cumartesi günü dr. la normal doğum da yapabilirsin ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve riske atamam dersen sezeryan yaparım dedi düşün haftaya kadar dedi ( cumartesi çatı muayenemde tam netleşecek tarih ) ha sezeryan onaylarsan 38 haftanı çok geçirtmem dedi dediğim gibi tam tarihi önümüzdeki cumartesi alacağım inşallah heyecan sitres panik filan karmakarışığımm şu sıralar duaların için ALLAH razı olsun canım benim o güzel gönlüne sağlık
canım 2011 den beri 4 kez denedim
bir ıvf ardından 1 dondurulmuş
sonra kromozom translokasyonu saptandı 2 kez pgt li deneme
birinde sağlıklı bulunamadı birinde 1 tane bulundu transfer sonucu negatif
ayy akasyam ya nedir bunlardan çektiğin seninde
mervenin kaynanası
nazın kayınbabası
senin de yeğenler
çok geçmiş olsun canım
eşine de ders olsun
sevdann inşallah eşinin içine doğduğu gibi ikisi de sağlıklı çıkar canım
dualarım seninle
lütfen habersiz bırakma bizi
nazım kendini üzme sütüne dikkat et tatlım
sana ihtiyacı olan bir eylülün var canım
kucak olayı geçer bir süre sonra daha çok yeni gelen giden bitince kendi düzenine geçersin inşallah
biz de seni çok özlüyoruz ben de iş arasında yazmaya çalışıyorum işte
çok takılamıyorum kızlara ama
canım evet haklısın risk olmadığı sürece normal düşünmek lazımŞifammm çok gerekli olmadıkça bence normal dogum yap kuzummm,bak ben sezeryandan dolayı mahvoldum,3 gün çocugumun yüzüne bakamadım..Eger sezeryan olacaksanda spinal olma derim kuzum baş agrısı oluyor çok şiddetli ve omurga agrısı..Epidural yada gene ol derim kuzum..Saglıcakla al kuzunı kucagınaa..
ayy akasyam ya nedir bunlardan çektiğin seninde
mervenin kaynanası
nazın kayınbabası
senin de yeğenler
çok geçmiş olsun canım
eşine de ders olsun
sevdann inşallah eşinin içine doğduğu gibi ikisi de sağlıklı çıkar canım
dualarım seninle
lütfen habersiz bırakma bizi
nazım kendini üzme sütüne dikkat et tatlım
sana ihtiyacı olan bir eylülün var canım
kucak olayı geçer bir süre sonra daha çok yeni gelen giden bitince kendi düzenine geçersin inşallah
biz de seni çok özlüyoruz ben de iş arasında yazmaya çalışıyorum işte
çok takılamıyorum kızlara ama
geçmiş olsun akasyacığım. sen de öylemisin bilmiyorum ama bazen insanların yanımda çocuklarını ısrarla sevmelerine ya da onların basit problemlerinde abartarak bahsetmelerine katlanamıyorum. kayıtsız kalıyorum bende. onların beklediği ilgiyi göstermiyorum.
geçmiş olsun canım. benim problemim daha farklı ama topikte senin probleminden olanlar var. görünce cevap yazarlar.
oğullarımın 2 si de akrep burcu... bebeklik özellikleri benzemiyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah...
zaman geçiyor hızla... biz de 3 aylık olduk...
canım söylenenler dua yerine geçermiş bulantı filan deme:)) ben 23 hafta çektim 7 kilo verdim hastanede yattım bulantılardan. rahat geçireyim de:))
36 yaşındayım 12.5 yıllık evliyim:)) şükür 2 oğlum var Allah benim yıldönümüme geldiğinizde en az benim sayım kadar evlat verir inşallah amin...
canım eşin yine de uyarsın böyle durumlarda uyarı iyi oluyor gerçi gelmişlerdir şimdi...
inşallah 2 si de sağlıklıdır ikizin olur:))
canım rahim yaralaması nedir nasıl yapılır neden sana yapılıyor geçmiş olsun şimdiden...
Ah kızlar uyku tutmuyor beni türk kahvesi ve nescafe fazla geldi:))
kalabalık misafir vardı şükür herkes servisini kendi yaptı açık büfe. Ahmet Arda da uslu durdu yorulmadım şükür bu gece de var ama bir aile...
Sumeyyecim inş. iyi geçer işlem ve bebeğine bir adım daha yaklaşırsın. Memorial topiğinden mikro olmuştu aynısından.
Selam canım. Ana kız başbaşa kaldınız demek. Üzme kendini bak sütün de etkilenmiş. Alışacaksınız yavaş yavaş birbirinize.
Benim 5 tane dondiriğim var canımBakalım nasıl çıkacaklar...
Sevdacım nasıl zordur bu bekleyiş en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcın olsun. İnş. güzel haber vermek nasip olur.
Allah razı olsun Sümeyyeciğim.. Operasyonunda sana kolaylıklar diliyorum. Yokluğun fark ediliyorGüzel haberlerini bekliyoruz canım..
Teşekkürler Akasyacım. Bu gün hastaneye gittim, operasyon oldu ElhamduLillah. Bir az acıttı amma çabuk geçdi. Bakalım artık sonu nasıl olucak. Hayırlısı olsun.
Şifamm canımm.. Dua et bizim için.. Ben de kızçeni sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.Nasipse doğum tarihi belli mi canım ? :26:
Kızlar şu ilk ay yapılan hepapit b aşısı zormu oluyor?Çocugun sora çok agrısı oluyormu?Ayın 16.da ilk aşımız varda korkuyorum canı çok yanacak diye..
oldukça benzer bir maceramız olmuş...ben de karar verdiğimizde hemen bebeğimizin olacağını düşünürken 2010 da yaşadığım şoklardan sonra, 2011 yılında başlamıştım. O süre içinde etrafımda bir bebek patlaması oldu:) herkes geliyo hamile haberi veriyordu, algıda seçicilik belki... hem manevi hem fiziksel çok yıprandım ama çok şey de öğrendim, yaşadıklarıma ilk günlerdeki gibi neden ben, bir yerlerde kötü birşey yapmış olmalıyım diye bakmıyorum artık...Sizlerle de paylaşmak insanın yalnızlığını alıyor...Şimdi tek duam emeklerimizin karşılığını bebeksiz bırakmasın Allahım. Umarım hepimizin son denemesi mutlu son olur
Ben robertson tipi taşıyıcı olduğumu öğrendim ve şuan istanbul taraflarında tüp bebek merkezi arıyorum lütfen böyle durumda olupta çoçuk sahibi olan varmı böyle birileriyle tanışırsam bana daha iyi gelecek çünkü taşıyıcı olduğumu yeni öğrendim.
iyi geceler kızlar 7 hafta 5 gunluktum malesef bugunku kontrolde bebegın kalp atısını alamdık ve kesemınde bozuldugunu soledı drum tuple hamıle kaldım bu 2.denememdı ılkıde kımyasalla sonuclandı..kımyasalla sonuclandıgı zamn drum gentık test ıstedı kromozmlarda sorn cıkmadı fakat pıhtılaşma cıktı 2.sınde hergun ıgnemıde vuruldum gene sonu gelmedı benım sorunum bebek tutunuyo fakat ıcerde gelısmıyo..pgt yapıldıgı zmn bu sorun ortadan kalkarmı onu cok merak edıorum?drum 1 hafta sonra cagırdı sız tecrubelısınız bu konuda..hanı bu pgtnın faydası oluyomu bebegın gelısımıyle ılgılı bunu cok merak edyrm kromozom bozuklugu olanlaramı yapılıyor?
Herkese günaydın
Ama kimse yok
Sümeyye bu genetik sorun hicte düğüne gidilesi bir problem değil
Bununla uğraşmak çok çok zor ve yorucu kayıplar sıkıntılar endişeler ...
Akasyam com şükür kurtulmussun oh oh deli mı ayol bunlar
Hasta çocukla yatılı misafirlikte ne isleri var hey yareppim akıllısı bizi bulmaz
Tuliprosa bu cocuk konusunda ben farklı düşünüyorum
Bunu yaşayan anlar ancak gülüm ve ben vebaliyim gibi muamele yapılmasını istemem cocuğum yok diye
Bu eziklik eksiklik değil Allah'ın takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?