- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.441
oldukça benzer bir maceramız olmuş...ben de karar verdiğimizde hemen bebeğimizin olacağını düşünürken 2010 da yaşadığım şoklardan sonra, 2011 yılında başlamıştım. O süre içinde etrafımda bir bebek patlaması oldu:) herkes geliyo hamile haberi veriyordu, algıda seçicilik belki... hem manevi hem fiziksel çok yıprandım ama çok şey de öğrendim, yaşadıklarıma ilk günlerdeki gibi neden ben, bir yerlerde kötü birşey yapmış olmalıyım diye bakmıyorum artık...Sizlerle de paylaşmak insanın yalnızlığını alıyor...Şimdi tek duam emeklerimizin karşılığını bebeksiz bırakmasın Allahım. Umarım hepimizin son denemesi mutlu son olur
canım evet doktorlar aynen topu bize atıyorlar :2: tabiki ameliyat resmen zorlamaz mıSenin yerine olsam ben kesinlikle normal doğum derdim. Doktorlar yükü hastaya brakıyolar. Sezeryan insanı çok zorluyor. Özlemini çektiyin bebeyini kucagına alman bile sakıncalı oluyor. Oysa dogum sancısı cook güçlü olsa da çabuk geçi veriyor. İnsan hemen toparlanıyor. Bir de sezeryan oldugunda süt verince çook fena agrı oluyor. Doktorun kesin sezeryan deseydi yaptır derdim. Sana brakmışsa sakın korkupta kendini ateşe atma derim. Yakınlarımdan bilirim.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda 9 ay sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alman dileğiyleiyi geceler kızlar 7 hafta 5 gunluktum malesef bugunku kontrolde bebegın kalp atısını alamdık ve kesemınde bozuldugunu soledı drum tuple hamıle kaldım bu 2.denememdı ılkıde kımyasalla sonuclandı..kımyasalla sonuclandıgı zamn drum gentık test ıstedı kromozmlarda sorn cıkmadı fakat pıhtılaşma cıktı 2.sınde hergun ıgnemıde vuruldum gene sonu gelmedı benım sorunum bebek tutunuyo fakat ıcerde gelısmıyo..pgt yapıldıgı zmn bu sorun ortadan kalkarmı onu cok merak edıorum?drum 1 hafta sonra cagırdı sız tecrubelısınız bu konuda..hanı bu pgtnın faydası oluyomu bebegın gelısımıyle ılgılı bunu cok merak edyrm kromozom bozuklugu olanlaramı yapılıyor?
Sakın böyle düşünme. Baksana eger bebeyin olmuyorsa demek ki sen de seçilmişlerdensin. Yani farkı bir imtihan bizimki. Rabbim diğerlerinden farklı kılmış bizi. Her kesin çocugu oluyor. Deyerli-değersiz, günahkar-mu'min, ahlaklı-ahlaksız her kesin. Sabırlı olmaya çalış. Her neqatifimi aldığımda ilk sözüm elhamduLillah oldu. Ardından da ağladım. Bunu çekicek yüreyimizin olması bile güzel bir şey. Ben hayatımda öyle bir insan görmedim ki bir derdi olmamış olsun. Bu da bizim imtihanımız işte. Aslında insan bu dünyada cenneti arzuluyor da haberi yok.
Nedense hiç bir zaman birinin başına kötü bir olay geldiğinde asla neden ben diyil diye düşünmüyoruz. Benim bazan aklımdan geçiyor aslında. Bazı insanlar o kadar kötü şeyler yaşıyolar ki, bizimki düyüne gidilesi bir dert onların yanında.
iyi geceler kızlar 7 hafta 5 gunluktum malesef bugunku kontrolde bebegın kalp atısını alamdık ve kesemınde bozuldugunu soledı drum tuple hamıle kaldım bu 2.denememdı ılkıde kımyasalla sonuclandı..kımyasalla sonuclandıgı zamn drum gentık test ıstedı kromozmlarda sorn cıkmadı fakat pıhtılaşma cıktı 2.sınde hergun ıgnemıde vuruldum gene sonu gelmedı benım sorunum bebek tutunuyo fakat ıcerde gelısmıyo..pgt yapıldıgı zmn bu sorun ortadan kalkarmı onu cok merak edıorum?drum 1 hafta sonra cagırdı sız tecrubelısınız bu konuda..hanı bu pgtnın faydası oluyomu bebegın gelısımıyle ılgılı bunu cok merak edyrm kromozom bozuklugu olanlaramı yapılıyor?
Gözün aydın canım. Paşa büyüyor maşallah45 gün sonra işe mi başlaycaksın :26:
evet canım bir yanım normal doğum diğer yanım sezeryan diyorçatı muayenemde de herşey normal doğuma uygunsa kimbilir bende cesaretimi toplayıp normali onaylarım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah de mi her şey dün gibi neler neler yazdık çizdik bu topik çok kahrımızı çekti artık bundan sonra güzellikler müjdeler konuşulacak inşallahhhhhh
Ben robertson tipi taşıyıcı olduğumu öğrendim ve şuan istanbul taraflarında tüp bebek merkezi arıyorum lütfen böyle durumda olupta çoçuk sahibi olan varmı böyle birileriyle tanışırsam bana daha iyi gelecek çünkü taşıyıcı olduğumu yeni öğrendim.
Kızlar şu ilk ay yapılan hepapit b aşısı zormu oluyor?Çocugun sora çok agrısı oluyormu?Ayın 16.da ilk aşımız varda korkuyorum canı çok yanacak diye..
iyi geceler kızlar 7 hafta 5 gunluktum malesef bugunku kontrolde bebegın kalp atısını alamdık ve kesemınde bozuldugunu soledı drum tuple hamıle kaldım bu 2.denememdı ılkıde kımyasalla sonuclandı..kımyasalla sonuclandıgı zamn drum gentık test ıstedı kromozmlarda sorn cıkmadı fakat pıhtılaşma cıktı 2.sınde hergun ıgnemıde vuruldum gene sonu gelmedı benım sorunum bebek tutunuyo fakat ıcerde gelısmıyo..pgt yapıldıgı zmn bu sorun ortadan kalkarmı onu cok merak edıorum?drum 1 hafta sonra cagırdı sız tecrubelısınız bu konuda..hanı bu pgtnın faydası oluyomu bebegın gelısımıyle ılgılı bunu cok merak edyrm kromozom bozuklugu olanlaramı yapılıyor?
canım keşke bebeklerin genetiğe gitseydi. gerçi biri kimyasalmış. bir de canım genetik testi 20 hücrede ve 100 hücrede bakıyorlarmış mozaik sorunlarda 20 hücrede çıkmayabilirmiş bir arkadaş uyardı biz 100 de baktırdık eşim mozaik çıktı...
Sümeyye bu genetik sorun hicte düğüne gidilesi bir problem değil
Bununla uğraşmak çok çok zor ve yorucu kayıplar sıkıntılar endişeler ...
Akasyam com şükür kurtulmussun oh oh deli mı ayol bunlar
Hasta çocukla yatılı misafirlikte ne isleri var hey yareppim akıllısı bizi bulmaz
Tuliprosa bu cocuk konusunda ben farklı düşünüyorum
Bunu yaşayan anlar ancak gülüm ve ben vebaliyim gibi muamele yapılmasını istemem cocuğum yok diye
Bu eziklik eksiklik değil Allah'ın takdiri
Bunlar da böyle bir tip işte. Çocuk günlerdir hastaymış. Yemek bile yemiyormuş. Doktora dahi götürmemişler. Diğer eLtimin de 10 aylık bir kızı var. Çok şeker birşey Allah bağışlasın. Diyor ki ; babası bundan çok şikayetçi. Doğdu doğalı hayatımın tadı tuzu kalmadı diyor.İçimden dedim ki biz ne acılar çekiyoruz, kolayca sahip olanlar neler hissediyor. Heyyy büyük Allah'ım sen bilirsin
Chnb anne babanın genetik araştırmasını kandan yapmıyorlar mı? bebekten alınan hücrelerle yapılan testte mi babanın mozaik olduğu anlaşıldı?
nasıl anlatsam merve sana. bir örnek vereyim. ben her konuda insanlarla konuşurken çok dikkatliyimdir. biri bana öylesine bişey söylese bile başkasına söylemem, kendisinin söylemesi daha uygun olur diye. oğlumu hastaneye yatırmıştık. her gün gidip geliyoruz hastaneye. aynı dairede oturduğumuz eltiminde 3,5 yaşında kızı var. hep beraber kayınvalidemde oturuyoruz. eşimin abisi bana çocuk bu akşam sizde kalsında bizde rahatça bir uyuyalım diyor. içimden ona vermek istediğim cevap biz çocuğumuza bakamadık götürdük bıraktık hastanede sizde şlikayetçiyseniz sizde bırakın demekti ama tabiki demedim. normalde durumumuza çok üzülüyor, buna yürekten inanıyoruma ama konuşurken yine de dikkatli olması lazım.
aşağıda akasyada yazmış. o ne üzüntüler yaşamış. başkası gelip çocuğunun varlığından şikayetçi oluyor. gerçekten çocuğunun olmasından memnun değilse tamam ama içten içe memnun ama şikayetçi olmakda onun cilvesi işte.
Pazar günü yeğenimiz geliyorGünü duyunca bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelsin inş.
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallahPazar günü yeğenimiz geliyorGünü duyunca bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelsin inş.
nasıl anlatsam merve sana. bir örnek vereyim. ben her konuda insanlarla konuşurken çok dikkatliyimdir. biri bana öylesine bişey söylese bile başkasına söylemem, kendisinin söylemesi daha uygun olur diye. oğlumu hastaneye yatırmıştık. her gün gidip geliyoruz hastaneye. aynı dairede oturduğumuz eltiminde 3,5 yaşında kızı var. hep beraber kayınvalidemde oturuyoruz. eşimin abisi bana çocuk bu akşam sizde kalsında bizde rahatça bir uyuyalım diyor. içimden ona vermek istediğim cevap biz çocuğumuza bakamadık götürdük bıraktık hastanede sizde şlikayetçiyseniz sizde bırakın demekti ama tabiki demedim. normalde durumumuza çok üzülüyor, buna yürekten inanıyoruma ama konuşurken yine de dikkatli olması lazım.
aşağıda akasyada yazmış. o ne üzüntüler yaşamış. başkası gelip çocuğunun varlığından şikayetçi oluyor. gerçekten çocuğunun olmasından memnun değilse tamam ama içten içe memnun ama şikayetçi olmakda onun cilvesi işte.
Olmadı arkadaşlar geç yaZdım kusura bakmayın dün doktor aradı hastaneye gittik sağlıklı değilmiş ikiside hayırlısı böylemiş akşam Ankara'dan Adana'ya döndük şimdilik biraz kendimi toparlıcam eşim ara verelim maddi manevi toparlamamız lazım bu arada iyi bi hastane araştırcaz.
Olmadı arkadaşlar geç yaZdım kusura bakmayın dün doktor aradı hastaneye gittik sağlıklı değilmiş ikiside hayırlısı böylemiş akşam Ankara'dan Adana'ya döndük şimdilik biraz kendimi toparlıcam eşim ara verelim maddi manevi toparlamamız lazım bu arada iyi bi hastane araştırcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?