Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydın armaan
biz evlendikten 3 sene sonra falan çocuk istemeye başladık 15 ay sonra boş gebelik oluştu kürtajla alındı sonra kalabiliyorum diye umutlandık
allahın takdiri dedik zamanı vardır ol deyince olur dedik
kendi haline bıraktık
sonrası malum bu zamana kadar geliyor hikayemiz
allah isteyen herkese nasip etsin
aynen canım iyi ki burası var iyi ki sizler varsınız

günaydın kızlarrr

sevdaan nerelerdesin
dün değilmiydi senin sonucun
inşallah iyi haberlerle gelirsin

akasyam günaydın
bizim de apartmanda var biri başta deli falan sandım sonra anladıkki çocuklarına bağırıyormuş
ama nasıl bir bağırmaksa benimle hiç alakası olmayan bir tarafta ve ses bana kadar geliyor
bu arada çocukların sesi hiç duyulmuyor ama yalnızca kadının sesi
dedim eyy yüce allahım
takdiri ilahin

canım evet doktorlar aynen topu bize atıyorlar :2: tabiki ameliyat resmen zorlamaz mı işte aslında henüz kesinleşmedi çatı muayenemde netleşecek cumartesi günü kısmet bakalım sağol canım tavsiyelerin için

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda 9 ay sıkıntısız gebelik yaşayıp sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alman dileğiyle

yaaa kızlar aklıma dünden bu yana takıldı hani ben fmf ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıyım ya

farzedelim normal doğum sancısı yaşıyorum ki o anda ALLAH korusun fmf ataklarımda gelirse ve sancılar birbirine karışırsa :18::18::18::18::18: işte o an istesem bile normal doğum yaşayamam malesef fmf atakları çok fena kıpırdatmayan bir sancı nefes aldıkça bile zong-zong işte hiç bir şeyin garantisi yok ama ne bileyim işte atak bu ya nerede ne zaman geleceği belli olmuyor mesela gebeliğimde 4-5 kez yaşadım ne sıkıntılardan geçtim çok zor yaaaa

Sümeyyecim çok çok haklısın yazdıklarında... İlk başlarda çaresizlik herseyi akla getiriyor...ama şimdi daha farklı bakıyorum... 3 ay öncesi bile biri bana hamile kalacaksın sonra bebeğini kaybedeceksin dese bu kadar metanetli olabileceğim aklıma gelmezdi... Şİmdi kendimden beklemediğim bir performans gösteriyorum ve bu güç takdiri ilahi... gözyaşlarımın, içimdeki acının yanında tuhaf bir huzur var. Allah bize mücadele gücü versin bebeğimizi kucaklamamızı nasip etsin...

as çok çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin...anne babaının kromozomlarında bir bozukluk görünmese bile yumurta ve sperm oluşurken ya da embiriyo oluşurken genetik bazı problemler ortaya çıkabiliyor. pgt ile % 80-90 oranlarında sağlıklı embriyo seçmek mümkün oluyor ve düşük oranlarını azalttığı söyleniyor. Öte yandan bilemediğimiz birçok faktör daha bence işin içinde... tekrarlayan başarısızlıklarda doktorlar pgtyi öneriyorlar umarım işe yarar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın... benim durumum da seninkine benzer gelişmeleri yazarsan sevinirim

Merhaba arkadaslar yazdim ama okuyan olmadi sanirim sadece sagolsun canim chnb cvp verdi yakinda tedaviye baslayacak arkadadim icin 4444tefriciye duasi okuycaz okumak isteyen nekadar okuyabilirse bana yazin ne olur Allah kabul etsin

Gözün aydın canım. Paşa büyüyor maşallah 45 gün sonra işe mi başlaycaksın :26:

canım müdürüme raporu götürmüş eşim başlasın diyormuş( bir öğretmenin tayini çıkmış sıkışmışlar(

canım ataklar konusunu ciddi ciddi konuş o zaman sezaryen olur belki. ama sorun değilse normal olur kime ne olacağı belli olmaz. ben ilk oğlumda normal doğuracakken o kadar sancı sonunda sezaryen oldum o sezaryende sezaryen dikişime mesane yapışmış. biliyorsun 25 haftalık erken doğumum var o normal oldu bu oğlumda serklajım karından yapıldı ve o esnada bu sorun yüzünden 3 saat sürdü ayırmışlar ama sonda takıldı 1 hafta. az kalsın bu bebeğimi sezaryen yüzünden kaybediyordum çünkü enfeksiyon oldu sonda yüzünden. dün dr diyor ki yine yapışmış olabilirmiş bu sezaryende. eğer bir ameliyat olursam bunu dr lere söylemeliymişim... bu sezaryende olabilecek bir komplikasyonmuş...

merve cevaplamış. geçmiş olsun canım tez zamanda bebeğine kavuşursun...

Kızlar şu ilk ay yapılan hepapit b aşısı zormu oluyor?Çocugun sora çok agrısı oluyormu?Ayın 16.da ilk aşımız varda korkuyorum canı çok yanacak diye..

canım ben sağlık ocağında tüm aşılarını yaptırıyorum. hatta 2. ve 4. ayda zehirli ishal aşısı da var özel aşı ilkini yaptırdım. heem hepatit b çok ciddi yaptır bence...
aşıyı yapan beceremedi galiba arkadaşın yazdığı konu bence çok nadirdir ama yapılmazsa eskiden bu hastalıklar yüzünden çok bebek kaybı oluyormuş...

canım keşke bebeklerin genetiğe gitseydi. gerçi biri kimyasalmış. bir de canım genetik testi 20 hücrede ve 100 hücrede bakıyorlarmış mozaik sorunlarda 20 hücrede çıkmayabilirmiş bir arkadaş uyardı biz 100 de baktırdık eşim mozaik çıktı...

Chnb anne babanın genetik araştırmasını kandan yapmıyorlar mı? bebekten alınan hücrelerle yapılan testte mi babanın mozaik olduğu anlaşıldı?

nasıl anlatsam merve sana. bir örnek vereyim. ben her konuda insanlarla konuşurken çok dikkatliyimdir. biri bana öylesine bişey söylese bile başkasına söylemem, kendisinin söylemesi daha uygun olur diye. oğlumu hastaneye yatırmıştık. her gün gidip geliyoruz hastaneye. aynı dairede oturduğumuz eltiminde 3,5 yaşında kızı var. hep beraber kayınvalidemde oturuyoruz. eşimin abisi bana çocuk bu akşam sizde kalsında bizde rahatça bir uyuyalım diyor. içimden ona vermek istediğim cevap biz çocuğumuza bakamadık götürdük bıraktık hastanede sizde şlikayetçiyseniz sizde bırakın demekti ama tabiki demedim. normalde durumumuza çok üzülüyor, buna yürekten inanıyoruma ama konuşurken yine de dikkatli olması lazım.

aşağıda akasyada yazmış. o ne üzüntüler yaşamış. başkası gelip çocuğunun varlığından şikayetçi oluyor. gerçekten çocuğunun olmasından memnun değilse tamam ama içten içe memnun ama şikayetçi olmakda onun cilvesi işte.

Chnb anne babanın genetik araştırmasını kandan yapmıyorlar mı? bebekten alınan hücrelerle yapılan testte mi babanın mozaik olduğu anlaşıldı?

evet canım kandan preferik kanda kromozom analizi.mozaikte kanda oran başka karaciğerden parça alıp başka çıkarmış. kandan anlaşıldı

İnsan konuşmadan önce biraz tartar ağzımdan çıkan söz nereye gidiyor diye

Pazar günü yeğenimiz geliyor Günü duyunca bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelsin inş.
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin inşallah Darısı başına İncim..

Oyyy oyyyyyy... Bu konulara girince de çok kötü oluyorum. Tuhaf duygulara kapılıyorum. Bazı insanlar var ki hayatta hiç acı çekmemişler, büyük dertleri olmamış, hiçbir şey için uğraş vermemişler.. Bu insanların her işleri tıkırında.. Bir de bizim gibiler var ki her işleri ters gider, derdi tasası eksik olmaz. İşte böyle düşündüğümde "Neden " sorusunu sormak istiyorum. Niye ben ? Bunları hakedecek ne yaptım.. Bu da isyana giriyor.Ama bazı anlarda böyle düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

Olmadı arkadaşlar geç yaZdım kusura bakmayın dün doktor aradı hastaneye gittik sağlıklı değilmiş ikiside hayırlısı böylemiş akşam Ankara'dan Adana'ya döndük şimdilik biraz kendimi toparlıcam eşim ara verelim maddi manevi toparlamamız lazım bu arada iyi bi hastane araştırcaz.

Büyük bir heyecanla açtım sayfayı Allah yardımcın olsun. İnş. bu son üzücü haber olsun. Tabi toparlanın biraz. İnş. bundan sonra yüzün güler canım.

üzüldüm canım ama canınız sağolsun. bir dahaki sefere inşallah. gerçekten maddi ve manevi yıpratıyor insanı.

çok geçmiş olsun aranıza yeni katıldım şunu anlıyorumki herkesin bir derdi var... Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…