- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #26.461
nasıl anlatsam merve sana. bir örnek vereyim. ben her konuda insanlarla konuşurken çok dikkatliyimdir. biri bana öylesine bişey söylese bile başkasına söylemem, kendisinin söylemesi daha uygun olur diye. oğlumu hastaneye yatırmıştık. her gün gidip geliyoruz hastaneye. aynı dairede oturduğumuz eltiminde 3,5 yaşında kızı var. hep beraber kayınvalidemde oturuyoruz. eşimin abisi bana çocuk bu akşam sizde kalsında bizde rahatça bir uyuyalım diyor. içimden ona vermek istediğim cevap biz çocuğumuza bakamadık götürdük bıraktık hastanede sizde şlikayetçiyseniz sizde bırakın demekti ama tabiki demedim. normalde durumumuza çok üzülüyor, buna yürekten inanıyoruma ama konuşurken yine de dikkatli olması lazım.
aşağıda akasyada yazmış. o ne üzüntüler yaşamış. başkası gelip çocuğunun varlığından şikayetçi oluyor. gerçekten çocuğunun olmasından memnun değilse tamam ama içten içe memnun ama şikayetçi olmakda onun cilvesi işte.
Sağlıcakla gelsin canım yiğeniniz darısı bizim başımıza inşallahPazar günü yeğenimiz geliyorGünü duyunca bir tuhaf oldum :26: Sağlıkla gelsin inş.
Olmadı arkadaşlar geç yaZdım kusura bakmayın dün doktor aradı hastaneye gittik sağlıklı değilmiş ikiside hayırlısı böylemiş akşam Ankara'dan Adana'ya döndük şimdilik biraz kendimi toparlıcam eşim ara verelim maddi manevi toparlamamız lazım bu arada iyi bi hastane araştırcaz.
Ayy yok adacığım benim koca akıllanmaz.Çocukları otobüse bindirdik. Eve dönüyoruz. Gözleri dolmuş. Burulmuş. Şimdiden çok özlemiş onları. Öyle diyordu. Ben yorum yapmadım
Sağol canım. Rosa artık o aşamaları geçtim ben. Çevremdeki tüm arkadaşlarımın çocuğu var. Çocuklarını abartılı seven olursa , ya da çocuğunu anlatan olursa suçlamıyorum. Belki benim de olsa ben de öyle severim. Sürekli çocuğumdan bahsetmek isterim. Ama şunu biliyorum ki , yanımda çocuk hasreti çeken biri varsa bu konuda çok daha dikkatli olurum. Onu incitmek, yarasını kanatmak istemem.
Olmadı arkadaşlar geç yaZdım kusura bakmayın dün doktor aradı hastaneye gittik sağlıklı değilmiş ikiside hayırlısı böylemiş akşam Ankara'dan Adana'ya döndük şimdilik biraz kendimi toparlıcam eşim ara verelim maddi manevi toparlamamız lazım bu arada iyi bi hastane araştırcaz.
Özlem 200 tane de ben okurum inş.
Zamanı var mı? Hafta sonu okuyabilirim.
Allah razi olsun incim Allah kabul etsin insallah sanada okuyacagiz
Zamani var canim bu ay sonuna kadar
Chnb cok sagol Allah senden de razi olsun
Gormeyenler hadi sizdende bekliyorum bilen yokmu 4444 tefriciye duasini
Ben azla okuyamıyorum valla başım çok ağrıyor gebelikten dolayı
150 Tane alayım bende:26:
Sagol mervem Allah sendende razi olsun okuyabildiginiz kadar canim
Zorlama kendini kirkim ciktiktan sonra kalanida ben okuyacagim insallah
4444 tefriciye duasi
Chnb:250
Inci:200
Merve:150
Rabbim dualarinizi kabul etsin
Ne zamana kadar okumamız gerek ama onuda yazda
Hani zaman artarsa dahada fazla okuyabilirim inşallah
Merve ya kusura bakma son zamanlarda ben sana hic sormuyorum
Nasilsin hamilelik nasil gidiyor kizlarla ugrasmaktan sizleri sormayi unutuyorum
Birde soran cok oluyor cvp veriyorsun durumunu takip eiyorum aslinda
Ama kendim sormam tabiki daha farkli bulantilarin gectimi canim ya
Yine yanlizmisin az kaldi bak 24 haftalik olmusdun bile zaman cok cabuk geciyor
Allah razi olsun incim Allah kabul etsin insallah sanada okuyacagiz
Zamani var canim bu ay sonuna kadar
Chnb cok sagol Allah senden de razi olsun
Gormeyenler hadi sizdende bekliyorum bilen yokmu 4444 tefriciye duasini
Ayy akasyam sinir oldum hee eşinin birde gözlerimi doldu
Hey Allah'ım.Allah sabur versin canım sana
üzüldüm canım ne diyelim tedbir alıp takdiri Yüce Mevlaya bırakıyoruz her daimOlmadı arkadaşlar geç yaZdım kusura bakmayın dün doktor aradı hastaneye gittik sağlıklı değilmiş ikiside hayırlısı böylemiş akşam Ankara'dan Adana'ya döndük şimdilik biraz kendimi toparlıcam eşim ara verelim maddi manevi toparlamamız lazım bu arada iyi bi hastane araştırcaz.
Kizlar iki kizimda hasta buyugu grip oldu kardesini ope ope onuda hasta etti
Cok kucuk bisey yapamiyorum burni tikali hir hir ediyor nefes alamiyor
Kizlar iki kizimda hasta buyugu grip oldu kardesini ope ope onuda hasta etti
Cok kucuk bisey yapamiyorum burni tikali hir hir ediyor nefes alamiyor
selam kızlar eve döndük ama hastalıkla uğraşıyoruz fırsat olmadı yazmaya. telefondan okudum hep yazacaklarım aklımdaydı ama oğlanı hasta ettik ateşli, başını bekliyorum 2 gündür. kendim de hasta oldum ama insan kendi halini unutuyomuş.
iğne yapılıyo yavruma bronşit oldu, memlekete gittik diye kendimi suçlamamaya çalışıyorum ama orda yeğenimden bulaştı, salgın varmış.
rosa ayrıntılı güzel geçmişti hadi gözün aydın, bundan sonra huzurlu bi hamilelik olur inş.
ozlem gecmiş olsun, ilaç kullanmak için çok küçük ama yine de danış dr.a. gecikmek daha kötü olabilir.
akllımda bi sürü şey vardı, fırsat oldukça yazarım artık.
herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?