Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin canım çok teşekkür ederim.endişeler bitmmiyorki 3 senelk evliyim. 3 senedir 3 tane mutluluğum yarım kaldı.bunada hamd olsun. evet bende mantık olarak ikiz gebelik gözüyle bakıyorum kendime .yani öyle değerlendirilir diyorum.Rabbim seninde sağlıkla bebeğini kucağına sağlıkla huzurla mutlulukla almayı nasip etsin. Rabbim yardımcınız olsun..

Rabbim birdaha yaşatmasın canım.Sağlıklı,hayırlı.güzel evlatların olsun inş. Allahım sabır versin.benim bebeğimde doğasaymış eger 5 yaşına kadar ancak yaşarmış.ağır sakat olurdu diyor doktor.canlı doğum olması çok düşük ihtimalde olsa vardı.görüpde koklayıpta kaybetmek ne kadar büyük acıdır ki , daha görmeden nasıl canım acıyordu yavrum öldü diye.inş. en kısa zamanda burda sağlıklı bebişlerimizin karnımıza attığı tekmeleri konuşuruz Allah çok büyük umudumuzu yitirmeyelim..

Amin insallah canim...Rabbim sefaatinden mahrum eylemesin...kismetse bu ay sonu gidecegiz insallah Genart'da

günaydın izz.
inş geçici bi durumdur dediğin gibi. zaten sorun çok menopoz az beklesin
akasya iş yerinde sorunlar var demişti en son giremiyo heralde.

inciden haber bekliyorum ben de dünden beri:26:

Insallah mattika...
Akasya evet, es,is... giremiyo heralde..

Gozumuz incide o zaman.

Senin oglun nasil hersey yolunda mi?
Tasiyicilik icin test falan yapyirdiniz mi ona mattika ya da yaptirmayi ddusunuyomusunuz?

Selam kızlar...
Güzel haberlerle geldim, inşaallah devamını da getirebilirim.
En son 12 yavrumun olduğunu yazmıştım. Hamdolsun hepsi bugüne kadar geldi. Bugün 4.günümüz. Bu akşam 7-8 tanesinden biyopsi alınıp genetiğe gönderilecek. Kalan embriyolarımdan da yarın sabah biyopsi alınacak, onlar dondurulacak. Bu akşam kuzularım teste giriyor inşaallah. Yarın öğlen gibi sonuç çıkacak. En stresli kısma geldik. Allah yardımcımız olsun... Bu gece yavrularım için dua edin ne olur...

Şimdi bir geçmişe bakayım...

slm kizlar,ben pgt yapdirmak istiyorum bu ay Genart'da tecrübesi olan var mi orda?
merhaba saruhan ben 12 nisan günü volkan bey ile görüştüm ve mayıs ayında tedaviye başlamaya karar verdim.. volkan hoca tecrübeli birisine benziyor ama merkez hakkında pek bilgi sahibi değilim interten araştırmalarım sonucu GEN ART yi tercih ettim. umarım senin içinde hayırlısı neyse o olsun ..

Evet canım Volkan bey ile görüştük benim de 5 kaybım var hepsi erken düşük bunların bir tesadüf olmadığını altında yatan bir sebep olduğunu anlattı ve pgt yi önerdi. bende kan pıhtılaşması var ayrıca ama o yüzden olmadığını eğer pıhtılaşma yüzünden olsaydı 9.haftadan sonra bebek kayıpların olur dedi. hayırlısıyla mayıs ayında başlıcaz nasipse umarım hayırlısı olur..

senin adına çok sevindim. umarım mayıs ayındaki tedavimde olumlu sonuç alırım..
serta. beyi ben seçmedim volkan bey beni ona götürdü.. mayıs ayında gitiğimde aysun hanım takip etmesini rica etsem mi acaba
birde bu işlemler ne kadar sürüyor canım.. nasıl bir tedavi beni bekliyor anlatırmısn biraz.. ben izmirden gidicem ankaraya 15 gün iş yerimden izin aldım yeterli bir süreç mi taransfer işlemi zormu en çok korktuğum yumurta toplama ive transfer işlemi.. bana biraz anlatırsan çok sevinirim...

maşallah çok sevindim inci tanesi allah yardımcın olsun canım çile tamamlığı versin artık sende bana dua et olurmu

binbir gece birtek ben değilmişim o işlemlerden korkan yarabbim benim korkularım o kadar çok kıi bayıltmalrı falan icraate geçemiyorum düşün sen cesaretlisin maşallah bak tedaviye başlıyon o cesaret banada gelsin allahım

Sağol canım. Cimcime huysuzlanmış neyse ki önemli bir şey yok...

Lavem pgt bölümüne geldik

Allah yardımcın olsun...

Mervem haberler süper maşallah size Ağrılarının da önemli bir şeyden kaynaklanmamasına çok sevindim.

maşallah minnoş kocaman olmuş. söyledimmi bilmiyorum banada haziranın 27 si gibi olur dedi doğum.

2 ay kalmış

Merhaba saruhan. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Allah yardımcın olsun...

incim şimdiden hayırlı olsun inşş:)seni yakın takipteyim canım bugün kritik gün derken bugünmü transferin bu seferdemi bayıltarak yaptılar yerleştirme olayını

Paniklim transferde anestezi yapmıyorlar :) Muayeneden bile çok daha kolay.

Merhaba esra. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.

İzz çok sevindim. Mattikanın dediği gibi menopoz beklesin az :)

maşallah çok sevindim inci tanesi allah yardımcın olsun canım çile tamamlığı versin artık sende bana dua et olurmu

Hepinize hepimize ediyorum panikli...

Canım bu kadar korkma. Bak cumartesi toplamaya girdim anestezili inan hiçbir şey yok. Mışıl mışıl uyuyorsun.

Insallah mattika...
Akasya evet, es,is... giremiyo heralde..

Gozumuz incide o zaman.

Senin oglun nasil hersey yolunda mi?
Tasiyicilik icin test falan yapyirdiniz mi ona mattika ya da yaptirmayi ddusunuyomusunuz?
eşim bi ara yaptıralım diyo, ona bıraktım. ben annesiyim sadece kader bu biraz da. insan anasını babasını seçemediği gibi taşıyıcı olup olmayacağını da seçemiyo, yani pgt olsa da taşıyıcı olma ihtimali aynıydı o yüzden kafamdan attım bu konuyu.
oğlum da olsa kendine yazılanı yaşayacak.

çok güzel incim maşallah
gelişimleri farklı olduğu için mi bazılarından bugün bazılarından yarın alınacak?
Allah yüzünü güldürsün bu defa..

Sağol kuzum...
Hepsinin gelişimi çok iyi dedi embriyolog Sayının bu kadar fazla olması ve 5.güne gidebilmek hayal gibiydi benim için. Allah nasip etti çok şükür.
Biyopsi alınması 4.gün uygun olanlardan bugün 5.gün uygun olanlardan yarın alacağız dedi sadece ben de heyecandan çok irdelemedim :) Ama korkmayın hepsi gayet güzel dedi
O kadar hasretim ki yavruma inşaallah bu kez sağlıkla hayırlısıyla gelir yuvamıza...

inş. bol bol sağlıklı çıkar sonra transfer sonra pozitif
hayırlı sağlıklı evlatların olsun inş.

İncii senden haber bekliyorduk maşallah maşallah çok şükür herşey çok güzel gidiyor yavrunu kokladığın günler yakında inşallah

Incimmmm cok mutluyum senin adina cok cok sevindiya harika bir haber
Insallah hmileyim test sonucum 300-500 lerde diye yazarsin super super supeeeeeerrrr....

Bu arada bizim izin iside yatti o yuzden bende evle ugrasiyorum kendimi evi degistirmeye verdim
Butun halilarimi internetten satisa verdim simdilik iyi gidiyor oturma odamin halisini sattim bile hihhihihih
Boya felan yaptiricam degisiklik yapayim bariii degil mi?

Son düzenleme:

Incıcım canım pgt bolumune geldın demek :)
yani sona geldik...sayı ve gelısımler mukemmel .
sen hayırlısıyla kucagına alacaksın , benım kalbım en bastan boyle dıyor.
cok sevınıyorum canım benım .

günaydın izz.
inş geçici bi durumdur dediğin gibi. zaten sorun çok menopoz az beklesin
akasya iş yerinde sorunlar var demişti en son giremiyo heralde.

inciden haber bekliyorum ben de dünden beri:26:

Masallah incii:)
Ee ne diyelim allah tamamina erdirsin)

Ee bence de menopoz beklesin az:)
Hatta bayaaaaaa beklese de olur, zahmet etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…