- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.381
ok...............özel mesaj kutunu boşaltırmısın
Öncelikle geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben böyle bir şey yaşamadım, sadece kendi görüşümü dile getirecem. Sen zaten hamile kalıyorsun ve genetik hastalık inşeAllah pgt-le elnip sağlıklı gebelik oluşturula bilir, pıhtalaşma sorunu da bir iyne ve tabletle hall edilir. Bir az rahim sıkıntı yapa bilir, ancak düzenli takiple o da inşeAllah problerak şkm olmaz. Yani senin tekiz gebeliyin ikiz gebelik gibi değerlendirilir. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kovuşursun.
Allah bundan sonrakı mücadilenizde yar ve yardımcınız olsun.
bizim esimle ayni 12ci kromozomda bi hata var...eger cocukda ayni iki hatali kromozumu aldigi Zaman ZAP70-eksikligi diye bi hastalik cikiyor ortaya bagisiklik systemiyle ilgi yani kaninda bi eksiklik oluyor bunun da tek caresi tibbi olarak ilik nakli....fakat biz oglumuzda ilik bulamadik nasip degilmis....6aylikdi hastaligi ortaya cikdiginda ve 2sene ozamanlar Almanya da yasiyorduk hastanede mücadele verdik...yavruma kavusacagim günü iple cekiyorum desem....Rabbim kimseye evlat acisi vermesin...bu günümüze Hamd olsun
Rabbim birdaha yaşatmasın canım.Sağlıklı,hayırlı.güzel evlatların olsun inş. Allahım sabır versin.benim bebeğimde doğasaymış eger 5 yaşına kadar ancak yaşarmış.ağır sakat olurdu diyor doktor.canlı doğum olması çok düşük ihtimalde olsa vardı.görüpde koklayıpta kaybetmek ne kadar büyük acıdır ki , daha görmeden nasıl canım acıyordu yavrum öldü diye.inş. en kısa zamanda burda sağlıklı bebişlerimizin karnımıza attığı tekmeleri konuşuruz Allah çok büyük umudumuzu yitirmeyelim..
günaydın izz.
inş geçici bi durumdur dediğin gibi. zaten sorun çok menopoz az beklesin
akasya iş yerinde sorunlar var demişti en son giremiyo heralde.
inciden haber bekliyorum ben de dünden beri:26:
merhaba saruhan ben 12 nisan günü volkan bey ile görüştüm ve mayıs ayında tedaviye başlamaya karar verdim.. volkan hoca tecrübeli birisine benziyor ama merkez hakkında pek bilgi sahibi değilim interten araştırmalarım sonucu GEN ART yi tercih ettim. umarım senin içinde hayırlısı neyse o olsun ..slm kizlar,ben pgt yapdirmak istiyorum bu ay Genart'da tecrübesi olan var mi orda?
Evet canım Volkan bey ile görüştük benim de 5 kaybım var hepsi erken düşük bunların bir tesadüf olmadığını altında yatan bir sebep olduğunu anlattı ve pgt yi önerdi. bende kan pıhtılaşması var ayrıca ama o yüzden olmadığını eğer pıhtılaşma yüzünden olsaydı 9.haftadan sonra bebek kayıpların olur dedi. hayırlısıyla mayıs ayında başlıcaz nasipse umarım hayırlısı olur..vay be ... zaman nasıl da hızlı akıp gecıyor... ne kalmıs kı surada. hayırlısıyla canım ınsallah
hayırlısı olsun bınbırgece.
sorun ne ıdı sızde?
ve pgt hangı yontemle yapılacak Volkan Bey soyledı mı?
ben ilk denememde genartta Aysun baltacı ve volkan beyle ikizlerime kavuştum ,3 ayı bile geçtiler
ben memnun kaldım Aysun hocadan ve her zaman aranılabilecek bir kadın
Sertaç beyden memnun kalmayanlar var ama kişiye göre değişir
ben Aysun hanımı çok sevdim ..
çok şükür de onlar vesile oldu RABBİM ol dedi oldu
darısı başınıza inş.
ben ankarada en iisnin genart olduğunu düşünüyorum
zaten volkan baltacı bu işin piri o da genartta .
hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Selam kızlar...
Güzel haberlerle geldim, inşaallah devamını da getirebilirim.
En son 12 yavrumun olduğunu yazmıştım. Hamdolsun hepsi bugüne kadar geldi. Bugün 4.günümüz. Bu akşam 7-8 tanesinden biyopsi alınıp genetiğe gönderilecek. Kalan embriyolarımdan da yarın sabah biyopsi alınacak, onlar dondurulacak. Bu akşam kuzularım teste giriyor inşaallah. Yarın öğlen gibi sonuç çıkacak. En stresli kısma geldik. Allah yardımcımız olsun... Bu gece yavrularım için dua edin ne olur...
Şimdi bir geçmişe bakayım...
Selam inci sen nasilsin agrin yok degil mi cok cok mutlu oldusenin adina
Insallah yarisida saglikli ciksa oh ne guzel Allah senin bu mucadeleni bos cevirmesin insallah
Dun gorumcemlerdeydik mangal yaptik hava cok guzeldi ay ama eslem i bir aglama tuttu
Anlatamamcocuk neredeyse bayilacakti aglamaktan tam 2 saat hic susmadan bagira bagira agladi
Herkes seferber oldu herkes sirayla aldi yok en sonunda fitil verdim kulagina pissss yapa yapa sustu 15,20 dk uyudu
Uyandi birdaha aksam 9 a kadar hic susmadi sonra bir uyudu pir uyudu sabaha kadar ama cok yoruldum guzel bir gundu yinede
Cunki uzun bir zamandan sonra Almina m en azindan cok eglendi disarida oynadi onun icin cok guzeldi:)
Incim merhaba ,
senin icin girdim... Ymurta toplama zamanin gelmistir diye dusundum . mesajlar cok uzamis , bakmaya calistim biraz ..
oldu mu toplaman ? ne olur kusuruma bakma cok cok yogunum ce sık sık gıremıyorum. arkadasların hepsını de ınanın cok ozledım . ama uzak kalınca forumdan olaylardan da kopuyorum ve kıme ne soracagım sasırıyorum .
ama su andakı ılk odağım sensın .. anladıgım hersey byolunda gıdıyor cok sukur.
merhaba arkdaşlar ben mayıs ayında GEN ART de tedaviye başlıcam PGT için .. Hakkımızda hayırlısı olsun.. umarım rabbim hepimizin emegini karşılıksız bırakmaz...
volkan baltacı ile görüştüm.. çok pozitif bir insandı... kadın duğumcusuda sertaç beydi.. nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyrum.. tecrübesi olan arkadaşlar anlatırmısınız... tedavi süreçlerini
Kontrolümüz güzel geçti bugün çok şükür bir sıkıntı yok
Nstde ufak sancılarım çıktı doktor sorun değil dedi
Bebekte 2.200 olmuş.Suyumda yeterliymiş çok şükür
Haberler böyle bizde
maşallah minnoş kocaman olmuş. söyledimmi bilmiyorum banada haziranın 27 si gibi olur dedi doğum.
Bizim konu karisik ve üzücü....biz esimle ikimizde tasiciyiz....bi oglumuz oldu 2,5yasinda kaybettik Zap 70 eksikligi bi Genetik hastalik cikdi bagisik sistemi ile alakali....2sene hastanelerde mücadele ettik ilik nakli olmasi gerekiyordu malesef DÜNYA capinda Doner bulamadik ve Melek olup ucdu kollarimizdan...ve tekrar olma riske 100%25 biz bu riski almak istemiyoruz ve pgt yapdirma karari aldik....insallah hayirlisi olur
incim şimdiden hayırlı olsun inşş:)seni yakın takipteyim canım bugün kritik gün derken bugünmü transferin bu seferdemi bayıltarak yaptılar yerleştirme olayını
merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum. bende 3 tane gebelik geçirdim üçünüde kabettim.kürtaj oldum. son bebeğimi gen. tahlile gönderdik 69xxx çıktı.rahim filmim çekildi yarım rahimli olduğumu öğrendim .eşimle genetik tahlil yaptırdık eşiminki normal benim 9 nolu kromozomun perisentik inversiyonu diye yazıyor rapoda polimorfizm yazıyor pıhtılaşma homozigotum benim durumumda olan arkadaşlar varmı. benm durumumda olupta pdt ile hamile kalan sağlıklı bebeği olan varmı. lütfen cevap verin.
Gunaydin hepimize:)
Inciden haber yok anlasilan. Inciiii haber sal bize
Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum beni soracak olursaniz. Bu ay adetim her zankinden farkli oldu ve bu durum beni umutlandirdi biraz. Bu aya donuk tuhaf biseyler var ve insallah erken menepoz nedeniyle degil donemsel bir problem nedeniyle sonuclad oyle cikti diye geciyor icimden.
Akasya nerelerde ya...
Yaprak dokumune donuyoruz.
Neyse bikac aya cicek acariz ins.
Aramizda meyva verecekler de var netekim:)
En yakin dogum mervenin mi?
maşallah çok sevindim inci tanesi allah yardımcın olsun canım çile tamamlığı versin artık sende bana dua et olurmu
binbir gece birtek ben değilmişim o işlemlerden korkan yarabbim benim korkularım o kadar çok kıi bayıltmalrı falan icraate geçemiyorum düşün sen cesaretlisin maşallah bak tedaviye başlıyon o cesaret banada gelsin allahım
eşim bi ara yaptıralım diyo, ona bıraktım. ben annesiyim sadece kader bu biraz da. insan anasını babasını seçemediği gibi taşıyıcı olup olmayacağını da seçemiyo, yani pgt olsa da taşıyıcı olma ihtimali aynıydı o yüzden kafamdan attım bu konuyu.Insallah mattika...
Akasya evet, es,is... giremiyo heralde..
Gozumuz incide o zaman.
Senin oglun nasil hersey yolunda mi?
Tasiyicilik icin test falan yapyirdiniz mi ona mattika ya da yaptirmayi ddusunuyomusunuz?
çok güzel incim maşallahSelam kızlar...
En son 12 yavrumun olduğunu yazmıştım. Hamdolsun hepsi bugüne kadar geldi. Bugün 4.günümüz. Bu akşam 7-8 tanesinden biyopsi alınıp genetiğe gönderilecek. Kalan embriyolarımdan da yarın sabah biyopsi alınacak, onlar dondurulacak. Bu akşam kuzularım teste giriyor inşaallah. Yarın öğlen gibi sonuç çıkacak. En stresli kısma geldik. Allah yardımcımız olsun... Bu gece yavrularım için dua edin ne olur...
eşim bi ara yaptıralım diyo, ona bıraktım. ben annesiyim sadece kader bu biraz da. insan anasını babasını seçemediği gibi taşıyıcı olup olmayacağını da seçemiyo, yani pgt olsa da taşıyıcı olma ihtimali aynıydı o yüzden kafamdan attım bu konuyu.
oğlum da olsa kendine yazılanı yaşayacak.
çok güzel incim maşallah
gelişimleri farklı olduğu için mi bazılarından bugün bazılarından yarın alınacak?
Allah yüzünü güldürsün bu defa..
Sağol kuzum...
Hepsinin gelişimi çok iyi dedi embriyologSayının bu kadar fazla olması ve 5.güne gidebilmek hayal gibiydi benim için. Allah nasip etti çok şükür.
Biyopsi alınması 4.gün uygun olanlardan bugün 5.gün uygun olanlardan yarın alacağız dedi sadece ben de heyecandan çok irdelemedim :) Ama korkmayın hepsi gayet güzel dedi
O kadar hasretim ki yavruma inşaallah bu kez sağlıkla hayırlısıyla gelir yuvamıza...
Selam kızlar...
Sağol kuzum...
Hepsinin gelişimi çok iyi dedi embriyologSayının bu kadar fazla olması ve 5.güne gidebilmek hayal gibiydi benim için. Allah nasip etti çok şükür.
Biyopsi alınması 4.gün uygun olanlardan bugün 5.gün uygun olanlardan yarın alacağız dedi sadece ben de heyecandan çok irdelemedim :) Ama korkmayın hepsi gayet güzel dedi
O kadar hasretim ki yavruma inşaallah bu kez sağlıkla hayırlısıyla gelir yuvamıza...
Amin insallah canim...Rabbim sefaatinden mahrum eylemesin...kismetse bu ay sonu gidecegiz insallah Genarta
bende pazartasi için dok. randevu aldım. bakalım ne diyecek medical parktaki ayşegül hanımdan aldım randevu tabi bu benim seçimim değil.kayınvaldem çok ısrar ediyor oraya gidelim diye.aslında ben alman hastanesindeki Halit beye gidiyorum. genetik test yaptırmamı o istemişti.Ama daha sonucumu ona gösteremedim. telefonda fazla açıklama yapmadı üzülme çaresi var dedi. bilmiyorum Rabbim hepimiz için güzel günleri geciktirmesin evlat kokusunu sıcaklığını sağlıkla bizlere yaşatsın inş.
günaydın izz.
inş geçici bi durumdur dediğin gibi. zaten sorun çok menopoz az beklesin
akasya iş yerinde sorunlar var demişti en son giremiyo heralde.
inciden haber bekliyorum ben de dünden beri:26:
Sağol kuzum...
Incimmmm cok mutluyum senin adina cok cok sevindiya harika bir haber
Insallah hmileyim test sonucum 300-500 lerde diye yazarsin super super supeeeeeerrrr....
Bu arada bizim izin iside yatti o yuzden bende evle ugrasiyorum kendimi evi degistirmeye verdim
Butun halilarimi internetten satisa verdim simdilik iyi gidiyor oturma odamin halisini sattim bile hihhihihih
Boya felan yaptiricam degisiklik yapayim bariii degil mi?
Selam kızlar...
Sağol canım. Cimcime huysuzlanmış neyse ki önemli bir şey yok...
Lavem pgt bölümüne geldik
Allah yardımcın olsun...
Mervem haberler süper maşallah sizeAğrılarının da önemli bir şeyden kaynaklanmamasına çok sevindim.
2 ay kalmış
Merhaba saruhan. Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Allah yardımcın olsun...
Paniklim transferde anestezi yapmıyorlar :) Muayeneden bile çok daha kolay.
Merhaba esra. Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın.
İzz çok sevindim. Mattikanın dediği gibi menopoz beklesin az :)
Hepinize hepimize ediyorum panikli...
Canım bu kadar korkma. Bak cumartesi toplamaya girdim anestezili inan hiçbir şey yok. Mışıl mışıl uyuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?