Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

maşallah minnoş kocaman olmuş. söyledimmi bilmiyorum banada haziranın 27 si gibi olur dedi doğum.

Aynen canım 3 kg doğsa neyimize yetmiyor
Banada en geç 25 mayıs dedi sezeryan zaten
Hiç inme doğum pozisyonunu alma felan yok
Hala yulkardaymış ağrılarım bu yüzdenmiş zaten

maşallah minnoş kocaman olmuş. söyledimmi bilmiyorum banada haziranın 27 si gibi olur dedi doğum.
senin de az kalmış rosa. sağlıkla gelsin paşa. yaz bebeği olcak sizinkiler

merak ettim ben de ne dicek dr diye. herkesin hamileliği farklı farklı oluyo işte. seninki zor geçiyo ama doğunca unutucaksın hepsini

Sen hatırlıyor musun mattika öyle ağrıların olduğunu hiç buraya yazdığını hatırlamıyorum ben ama belki yaşasanda yazmamışsındır belki diye düşündüm:26::26:
Sorma canım baya derinden yaşıyorum.Ama inanki şikayetçi değilim.
Hatta içimi hafifi bir hüzün kapladı desem Doğum yaklaştığı için
Bide aşağı inmemiş doğum pozisyonunu almamış daha
o yüzdende bu ağrıların olması normalmiş kaburgalarım batıyormuş

Anacım kimsede yokki soracak sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum açıkçası ne yalan söyleyeyim
Mattika bir sen bırakmadın valla bugün içimden öyle geçirdim

ben çok ağırlaşmamıştım merve ya, kaynanam her telefonda soruyodu ağırlaştın mı diye napıcaksa uzun süre ayakta kalınca belim ağrıyodu. ama benim son güne kadar bekledi yapısal bence böyle şeyler. çok şişmişim son günlerde yüzüm gözüm balon gibiymiş fotolardan görüyorum. ama çok da hatırlamıyorum ya unutuluyo inan. barış peşimden oda geziyo şimdi bi yerine bişey yapmasın diye onun peşindeyim hamilelik nostalji oldu, anlatıp duran kadınları anladım insan özlüyo dediğin gibi. her anın tadı başka sağlıkla hepsini yaşatsın Allah hepimize.

selam kızlar...uzun zaman oldu topiğe girmeyeli...ama maaşallah bir sürü anne adayı var...allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz...arada uğrarım inşallah

Selam simge nasilsin evet cok uzun zaman oldu gorusmeyeli beni hatirladin mi?
Benim ilk kizim pgt li olmustu gecmisi okudunmu bilmem haberdar edeyim seni
Suanda senin gibi dogal yoldan ikinci kizim dunyaya geldi 2,5 aylik oldu arada gel sohbet edelim

Bizim konu karisik ve üzücü....biz esimle ikimizde tasiciyiz....bi oglumuz oldu 2,5yasinda kaybettik Zap 70 eksikligi bi Genetik hastalik cikdi bagisik sistemi ile alakali....2sene hastanelerde mücadele ettik ilik nakli olmasi gerekiyordu malesef DÜNYA capinda Doner bulamadik ve Melek olup ucdu kollarimizdan...ve tekrar olma riske 100%25 biz bu riski almak istemiyoruz ve pgt yapdirma karari aldik....insallah hayirlisi olur

canım çok sevindim senin adına...bende 2.çocuk istiyorum ama şu sıralar ev aldık...5 yıl onun ödemesi var...3 yıl sonra falan olabilir...zaten hemen olmuyor bizim...rahat rahat bekleriz...nasıl olsa bir tane var...kafamız rahat...maaşallah peki taşıyıcılık varmı 2.de

allah sabır versin çok zordur eminim...umarım bundan sonra Rabbim yüzünüzü güldürür...umutsuz olmayın...tıp artık o kadar ilerlediki...yapay rahimden çocuk bile doğuyor...inşallah sağlıklı ve sıhhatli bir yavrunuz olur...buda bir sabır imtihanı aslında...ben dualarımla anne oldum...sende bu mübarek günlerde bol bol dua et

Amin canim insallah...Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin....icimde gene bi korku var nasil olur acaba...ilk seferde olur mu saglik emryo bulunur mu.....kafam cok karisik

Evet simge tasiyicilik var ama hamdolsun saglikli ileride bizim sikintilardan oda yasiyacak
Ama onun zamanina kadar kim bilir neler cikar o yuzden gonlum rahat onemli olan saglikli olmalari

vay be ... zaman nasıl da hızlı akıp gecıyor... ne kalmıs kı surada. hayırlısıyla canım ınsallah

mervecım herseyın ıyı gıttıgıne cok sevındımç

volkan beye ben email atmıştım hemen dönüş yapmıştı sonra telefonla randevu aldım.. canım..

hayırlısı olsun bınbırgece.
sorun ne ıdı sızde?
ve pgt hangı yontemle yapılacak Volkan Bey soyledı mı?

Evet simge tasiyicilik var ama hamdolsun saglikli ileride bizim sikintilardan oda yasiyacak
Ama onun zamanina kadar kim bilir neler cikar o yuzden gonlum rahat onemli olan saglikli olmalari

taşıyıcılık derken bizde yani eşimizde yada bizde olan genetik problemimi bahsediyorsunuz yani oda bebek sahibi olmak içinmi uğraşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…