- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.361
Kizlar cok sagolun. Allah razi olsun. Sabah 12 minigimin oldugunu ogrendim Allah'a sukurler olsun... Sali gunu kritik gun. Insaallah o gun de en az bugunku gibi guzel haberler alnak nasip olur...
taşıyıcılık derken bizde yani eşimizde yada bizde olan genetik problemimi bahsediyorsunuz yani oda bebek sahibi olmak içinmi uğraşacak
ozlemgilin sorun translokasyon sanırım. bizdeki de öyle. oğlum doğal yolla oldu, taşıyıcı olma ihtimali var test yaptırıcaz bi ara taşıyıcı mı değil mi diye, inş değildir ama pgt ile de hamile kalsam taşıyıcı olma ihtimali aynıydı. translokasyonda taşıyıcı elenemiyo. bu hastalığa göre değişir yani. evet eğer oğlum taşıyıcı ise bizim gibi uğraşması gerekebilir.
Volkan Bey'e giden var mi???
saruhan merhaba ben genart ta yaptırdım son 2 denemeyi,volkan hoca ve aysun hanımda
Allah yardımcın olsun,inşallah herşey güzel gider senin için
slm kizlar,ben pgt yapdirmak istiyorum bu ay Genart'da tecrübesi olan var mi orda?
merhaba arkdaşlar ben mayıs ayında GEN ART de tedaviye başlıcam PGT için .. Hakkımızda hayırlısı olsun.. umarım rabbim hepimizin emegini karşılıksız bırakmaz...
volkan baltacı ile görüştüm.. çok pozitif bir insandı... kadın duğumcusuda sertaç beydi.. nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyrum.. tecrübesi olan arkadaşlar anlatırmısınız... tedavi süreçlerini
çoookkk teşekkürler
Amin cümlemizin.Peki memnunmusun?Biz bide hepsini cepden ödicez 10milyar tutar dedi hepsi...hastaliga göre degisiyor heralde?!!
ben ilk denememde genartta Aysun baltacı ve volkan beyle ikizlerime kavuştum ,3 ayı bile geçtiler
ben memnun kaldım Aysun hocadan ve her zaman aranılabilecek bir kadın
Sertaç beyden memnun kalmayanlar var ama kişiye göre değişir
ben Aysun hanımı çok sevdim ..
çok şükür de onlar vesile oldu RABBİM ol dedi oldu
darısı başınıza inş.
ben ankarada en iisnin genart olduğunu düşünüyorum
zaten volkan baltacı bu işin piri o da genartta .
hakkınızda hayırlısı olsun inş.
merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum. bende 3 tane gebelik geçirdim üçünüde kabettim.kürtaj oldum. son bebeğimi gen. tahlile gönderdik 69xxx çıktı.rahim filmim çekildi yarım rahimli olduğumu öğrendim .eşimle genetik tahlil yaptırdık eşiminki normal benim 9 nolu kromozomun perisentik inversiyonu diye yazıyor rapoda polimorfizm yazıyor pıhtılaşma homozigotum benim durumumda olan arkadaşlar varmı. benm durumumda olupta pdt ile hamile kalan sağlıklı bebeği olan varmı. lütfen cevap verin.
bende Burda yeniyim...hic bir fikrim yok malesef...bende bu ay insallah kismetse Genart'da pgt yapdircam
merhaba arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum. bende 3 tane gebelik geçirdim üçünüde kabettim.kürtaj oldum. son bebeğimi gen. tahlile gönderdik 69xxx çıktı.rahim filmim çekildi yarım rahimli olduğumu öğrendim .eşimle genetik tahlil yaptırdık eşiminki normal benim 9 nolu kromozomun perisentik inversiyonu diye yazıyor rapoda polimorfizm yazıyor pıhtılaşma homozigotum benim durumumda olan arkadaşlar varmı. benm durumumda olupta pdt ile hamile kalan sağlıklı bebeği olan varmı. lütfen cevap verin.
Gunaydin hepimize:)
Inciden haber yok anlasilan. Inciiii haber sal bize
Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum beni soracak olursaniz. Bu ay adetim her zankinden farkli oldu ve bu durum beni umutlandirdi biraz. Bu aya donuk tuhaf biseyler var ve insallah erken menepoz nedeniyle degil donemsel bir problem nedeniyle sonuclad oyle cikti diye geciyor icimden.
Akasya nerelerde ya...
Yaprak dokumune donuyoruz.
Neyse bikac aya cicek acariz ins.
Aramizda meyva verecekler de var netekim:)
En yakin dogum mervenin mi?
çok tşk ederim inş. hayırlı sağlıklı bebeklerin olur.senin kromozom analizi sonucun neydi.sorun neydi acaba?
Kizlar cok sagolun. Allah razi olsun. Sabah 12 minigimin oldugunu ogrendim Allah'a sukurler olsun... Sali gunu kritik gun. Insaallah o gun de en az bugunku gibi guzel haberler alnak nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?