Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben yanşı anlamış olabilirim bu kan alma olayını inci arkdaşımız okursa cevap verir belki

Kan alma olayını doğru anlamışsın. Ancak her hastane aynı prosedurları uygulamıyor. İncinin tedavi gördüğü hastanede her gün kan alınıp, kabaca desek hormonların nasıl değiştiğine bakıyolar. Bu uygulama başka hastanelerde 1 ve ya bir kaç kez de yapılıyor ola bilir ve hiç kan alınmaya da bilir. Yani hastaneye göre durum değişiyor. Umarım aydınlata bilmişimdir.

Geçmiş olsun canım ...Parsiyel mol gebelik neki...Burdaki arkadaslar daha deneyimli ama benim bildiğim mol gebelikten sonra 1 yıl kontrol altında olman lazım , riskli bir durum çünkü

saol canım.. bende tam olarak bilmiyorum.
kürtajdan sonraki patoloji raporumda içimde bişey kalmadığı yazıyormuş.ben böyle kötü bişey olduğunu bilmiyordum bu durumun. kontrol altında falanda değilim.hiçbir doktorum bana böyle bişey sölemedi.bilmiyorum.internette araştırdığımda okudum doktoruma söyledim hayır kötü bir risk yok dedi.

Sende mu Genart dusunuyordun?

Kızlar yarın güzel haberlerle geleceğim inşaallah

yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bu arada abimin eşi bugün doğum yaptı. çok tatlı bir kızı oldu. darısı senin benim ve tüm bebek isyteyenlerin başına.

Uncu CANIM ben bugun test yaptirmissindir siye girdim topige pozitif haberini görmek icin
Ama yarını bekleyeceğiz Demekki
Hislerim çık Guzel bu arada söyleyim sana
Bence hamilesin Allah bilir tabi

merve ne kadar az kaldı senin doğuma. 39 rakamını görünce içim bir hoş oldu. normalde o kadar bile kalmadı değil mi?

Merhaba tuliprosa inşallah saglıklı bi şekilde bebeğine kavuşucaksın Allahın izniyle benim oglumda sma tip 1 hastası bizde pgt ile tüp bebek düşünüyoruz senle konu hakkında görüşmek istiyorum

mrb canım. allahım inşallah sağlıkla veriri kucağıma. senin oğlun ne durumda şimdi. inşallah sende benim gibi ilk seferde hamile kalırsın. oğlunun genetik testi yapıldımı mutasyon bulundu mu?

Canım bi sürür kağıt var , pıhtılaşma testlerinin adı nasıl geçiyor?Bakıp yazayım sana

Vaadacim ara ve bana da haber ver hayirli haberler bekliyoruz....evet ben Ankara'da yalniz kalcam esim 10gün sonra tekrar gelcek insallah.

Canım bugün işyerinde kafamı kaldıramadım ,1 dk fırsat bulamadımki arayım yarın arıycam c tesi de ordalardır değilmi ...Ankara ile ilgili sormak istediğin bişey olursa ben burdayım , yada bişeye ihtiyacın olursa.....Sansına havalar güzel....Açıkhavada gezersin , Tunalı ne güzledir şimdi

Canım bunu sen cebindemi ödedin , SGK ödüyor diye biliyordum ,tek deneme 12.000 e çıkıyorsa Allah yardımcımız olsun

Evet canim acik yarin...evet havalar super bir cikdik Cinnah dan kizilaya kadar yürüdüm...carsi gezdim ordan tekrar yürüyerek cikdim Tunali da yemek yedim...tekrar eve yürüdüm...hergun boyle yapsam super spor olur hihi

Ben c tesi kürtaj oldum bugün şiddetli kanamam başladı , tedirgin oldum biraz ama hayırlısı artık...Ben eğer bir sıkıntı yoksa 2 ay sonra denemek istiyorum , zaten ilk aydan tutmaz 3 ay sonra tutsa (ben çok kolay hamile kalabiliyorum bu arada )yine 6 ay sonraya hamile kalabilirim...40 ımdan sonra doğurucam galiba ben , neyse geç olsunda hayırlısı artık

Canım tabi dr bilir ama bence sen 2. bir dr a daha görün derim , riske atma nolur , sağlık bu

Evet canim acik yarin...evet havalar super bir cikdik Cinnah dan kizilaya kadar yürüdüm...carsi gezdim ordan tekrar yürüyerek cikdim Tunali da yemek yedim...tekrar eve yürüdüm...hergun boyle yapsam super spor olur hihi

Spor yapmanın kadında yumurta kalitesini arttırdığını okumuştum bir yerlerde , sen bence bu yürüyüşü her gün yap

Canım bi sürür kağıt var , pıhtılaşma testlerinin adı nasıl geçiyor?Bakıp yazayım sana

MTHFR C677-C1298)
FAKTÖR V (leiden)
FAKTÖR II protrombin)
ACA ıgg
ACA ıgm
ANA
liste uzayabilir aklıma gelen bunlar...bunlara genetikçi bakar.

bide hemotolojini baktığı var kanama zamanı ,pıhtılaşma zamanı APTT,INR vs. böyle bişiler...

Son düzenleme:
mrb canım. allahım inşallah sağlıkla veriri kucağıma. senin oğlun ne durumda şimdi. inşallah sende benim gibi ilk seferde hamile kalırsın. oğlunun genetik testi yapıldımı mutasyon bulundu mu?[/QUOTE]

Genetik testi yapıldı fakat daha sonuç belli degil.ancak sma en ağır tipi üzerinde duruluyor.mutasyonun tam larak ne anlama geliyor? şu an yolun en başındayız hangi aşamalardan geçtigini bilmek istiyorum.ilgin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…