- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #28.681
yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bu arada abimin eşi bugün doğum yaptı. çok tatlı bir kızı oldu. darısı senin benim ve tüm bebek isyteyenlerin başına.
merve ne kadar az kaldı senin doğuma. 39 rakamını görünce içim bir hoş oldu. normalde o kadar bile kalmadı değil mi?
mrb canım. allahım inşallah sağlıkla veriri kucağıma. senin oğlun ne durumda şimdi. inşallah sende benim gibi ilk seferde hamile kalırsın. oğlunun genetik testi yapıldımı mutasyon bulundu mu?
Kızlar İncimde anne oluyor şükürler olsun değeri 348.5
Allahım sağlıkla kuzularını kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
bu muhteşem bi haber,bende olacağını hissediyordum merve gibi...
ne diyeceğimi bile bilemiyorum çok güzel,değer de güzel çıkmış...
inci tebrikler sabrın sonu bu...
inşallah sağlıkla alırsın kucağına.
Genetik testi yapıldı fakat daha sonuç belli degil.ancak sma en ağır tipi üzerinde duruluyor.mutasyonun tam larak ne anlama geliyor? şu an yolun en başındayız hangi Genetik testi yapıldı fakat daha sonuç belli degil.ancak sma en ağır tipi üzerinde duruluyor.mutasyonun tam larak ne anlama geliyor? şu an yolun en başındayız hangi aşamalardan geçtigini bilmek istiyorum.ilgin için çok teşekkür ederim
MTHFR C677-C1298)
FAKTÖR V (leiden)
FAKTÖR II protrombin)
ACA ıgg
ACA ıgm
ANA
liste uzayabilir aklıma gelen bunlar...bunlara genetikçi bakar.
bide hemotolojini baktığı var kanama zamanı ,pıhtılaşma zamanı APTT,INR vs. böyle bişiler...
Kızlar Allah hepinizden razı olsun... Ağlattınız beni inanınSizler en yakın şahitlerimsiniz böyle bir sonuç alabilmek için nasıl didindiğimin nasıl çabaladığımın... Desteğinizle, dualarınızla hep yanımda oldunuz. Çoğu zaman en yakınlarımdan bile yakın oldunuz. Buraya yazmaya başladığım zamandan bu zamana bakıyorum neler yaşamışız neler paylaşmışız...
Ben bugün şükürler olsun bebeklerimin varlığını tam anlamıyla hissettim. Allah'a ne kadar hamd etsem az... İnşaallah sağlıkla devamı gelir ve inşaallah kokularını içime çektiğim günleri de görebilirim. Sonucu aldığımızdan beri eşimle sersem gibiyiz. Hala inanamıyoruz...
Pgt çok zorlu bir süreç... Normal tedavi olanlara nazaran biz daha zor aşamalardan geçiyoruz. Ama ne olur pes etmeyin ne olur. İnanıyorum ki hepimizin hasreti bir gün son bulacak... Her daim dualarımdasınız... İyi ki varsınız...
Ben c tesi kürtaj oldum bugün şiddetli kanamam başladı , tedirgin oldum biraz ama hayırlısı artık...Ben eğer bir sıkıntı yoksa 2 ay sonra denemek istiyorum , zaten ilk aydan tutmaz 3 ay sonra tutsa (ben çok kolay hamile kalabiliyorum bu arada )yine 6 ay sonraya hamile kalabilirim...40 ımdan sonra doğurucam galiba ben , neyse geç olsunda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?