Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Genetik testi yapıldı fakat daha sonuç belli degil.ancak sma en ağır tipi üzerinde duruluyor.mutasyonun tam larak ne anlama geliyor? şu an yolun en başındayız hangi Genetik testi yapıldı fakat daha sonuç belli degil.ancak sma en ağır tipi üzerinde duruluyor.mutasyonun tam larak ne anlama geliyor? şu an yolun en başındayız hangi aşamalardan geçtigini bilmek istiyorum.ilgin için çok teşekkür ederim

Kızlar İncimde anne oluyor şükürler olsun değeri 348.5
Allahım sağlıkla kuzularını kucagına almayı nasip etsin inşallahhh

ayy ne güzel yarabbim o kadar sevindim ki bilemezsin inciiiiiiiiiii ağlamadan kendimi alamadım yaaçok duygulandım arkadaşım hayırlı olsun inş canım senin için eşin için sağlıkla doğduğu günüde görürsünüz inş. yarabbim

bu muhteşem bi haber,bende olacağını hissediyordum merve gibi...
ne diyeceğimi bile bilemiyorum çok güzel,değer de güzel çıkmış...
inci tebrikler sabrın sonu bu...
inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

Hamd olsun Masallah Sübhanallah tebrikler inci'cim saglikli ve hayirlisiyla kucagina al canim

inciiii canım tebrik ederim,gözün aydın

galiba ikiz değerin çok yüksek,sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah

çok sevindim darısı bizlere inşallah

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Tebrikler İnci. Sırf böyle bir halay çeke bilmek için faceden önce buraya girdim. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıklı evlatlar olarak kucağına gelmesini dilerim. Bu yolda çaba gösteren her kese Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin.

An be an süreci takipteydim Güzel haberi sabah aldım. Canım dostum duygularımı ifade etmem bile çok zor. Buraya yazmaya başlayalı 2 yıl olmuştur herhalde. Bu 2 yılda neler yaşandı neler.. Güzel günler , kötü günler.. çok şeyler paylaşıldı. Sen en melek halinle her zaman bizlerin yanındaydın.. Facete de dediğim gibi sen yavrukuşlarını çooooktan hakettin. Allah'ım onları sağlıkla kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah...

Hadi bakalım Sümeyye'nin halayına buradan devam

:119::119::119::119::119::118::118::119::119::122::122::124::124::124::118::118::118::124::124::124::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kısss inciiiii çokkk ama çookk sevindimmmmmmm... Rabbim tamamına erdirsinnnnn... hayırlı olsunnnn canımmm benimmm.... NurAllahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin yavrucuklarını insallah

tebrik ederim inci. çok sevindim. sanırım ikizler yolda. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
topikte yine hamileler çoğalmaya başladı. darısı tüm bebek isteyenlerin başına.

oğlumun hastalığını 35 günlükken öğrendik. hareketlerinden şüphelenip çocuk doktoruna götürdük o da nöroloji doktoruna yönlendirdi ve ilk muayenede sma teşhisi kondu. daha sonra teşhisi doğrulmak için bi takım kan tahlillleri ve emg yapıldı. 3 aylık olana kadar evdeydik. daha sonra hırıltı şikayetiyle hastaneye götürdük ve aynı gün yoğun bakıma alındı ve tam 8 ay yattı yoğun bakımda. hayatımın en kötü günleriydi o günler. ilk zamanlar oğlumu sadece 10 dk görüyordum. sonlara doğru daha çok kalmaya başladım yanında. ilk yattığında solunum makinasına bağlandı. sonra kendi kendine nefes alamayacağı anlaşılınca soluk borusundan delik açılıp solunum makinasına bağladılar. beslenmesi burnundan hortumla oluyordu. uzun süre bu şekilde olamayacağı için karından mideye direk bir hortum taktılar ve o şekilde beslendi. 8 ay sonunda hastanedeki makinaların aynılarından eve alıp oğlumu eve çıkardık. opra bana nasıl bakacağım konusunda eğitim verdiler. 4 ay evde kaldık ve sonrada vefat etti oğlum. o 4 ayımız çok güzel geçti. gece gündüz her an yanındaydım. oğlumda çok mutluydu.

teşhis kısmında ise oğlumun kanını hastanede aldırıp özel bi labaratuara götürdük. sma hastası dedik ve ona göre tahlil yapıldı. smn 1 geni ekson 7 ve 8 delesyonu çıktı. sma hastalığına sebeb olan birkaç gen varmış.
pgt yapılabilmesi için problemin tam olarak hangi genden kaynaklandığının bulunması gerekiyormuş.

Canım şimdi baktım yazdıklarından sadece
ACA ıgg <2 ACA ıgm<2
bunlar var....Diğerleri yapılmadı sanırım....Ben genetikçiye gitmedim hiç zaten benim dr umda pıhtılaşma erken gebelik nedeni değildir , malesef yanlış yönlendiriyorlar sizleri diyor...Çok güveniyorum dr uma ama bilmiyorumki diğerlerinide yaptırmak lazımmı....

Kızlar Allah hepinizden razı olsun... Ağlattınız beni inanın Sizler en yakın şahitlerimsiniz böyle bir sonuç alabilmek için nasıl didindiğimin nasıl çabaladığımın... Desteğinizle, dualarınızla hep yanımda oldunuz. Çoğu zaman en yakınlarımdan bile yakın oldunuz. Buraya yazmaya başladığım zamandan bu zamana bakıyorum neler yaşamışız neler paylaşmışız...

Ben bugün şükürler olsun bebeklerimin varlığını tam anlamıyla hissettim. Allah'a ne kadar hamd etsem az... İnşaallah sağlıkla devamı gelir ve inşaallah kokularını içime çektiğim günleri de görebilirim. Sonucu aldığımızdan beri eşimle sersem gibiyiz. Hala inanamıyoruz...

Pgt çok zorlu bir süreç... Normal tedavi olanlara nazaran biz daha zor aşamalardan geçiyoruz. Ama ne olur pes etmeyin ne olur. İnanıyorum ki hepimizin hasreti bir gün son bulacak... Her daim dualarımdasınız... İyi ki varsınız...

Canım tebrik ederim , okurken o kadar ağladımki ....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...Darısı hepimizin başına

Canim,bir kusu daha yuvadan ucuruyoruz sukurler olsun.cok cok tebrik ediyorum ve hayirlisi ile tamamina erdirmesini diliyorumAllah'tan...insallah bundan sonra da hersey gonlunce olur arkadasim

İncim CANIM arkadasım tebrik ediyorum seni
İnan oyle mutluyumki bugun aklıma gelip gelip duruyorsun. Yüzümde bir tebessüm oluşuyor
Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına aldığın gunleride görürsün
Darısı diğer arkadaslarımızın basına inşallah tez vakitte

İnciii çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım çok şükürler olsun artık kimse bizi tutamaz iyi haberlerin arkası kesilmez Allahın izniyle .....gözlerim doldu okurken darısı tüm bebeklerinin kokusunu bekleyenlerin basına

Son düzenleme:

Tekrar geçmiş olsun canım ilk 3-4 günden sonra kanama baslamıştı bende de kürtajdan sonra... bu normalmiş ama en fazla 2 hafta devam etmeşiymiş gerçi sen biliyosundyr bınlaı belki de....Allahım bu yıl bize de nasip etsin 40ları bekletmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…