- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #29.701
ahh selesscimakasya, armaan heyecan dorukta sizin için.İnşallah bu ay bebeğinize kavuşursunuz.İskorpit sana bir şeyler yazacaktım olmadı.Hakkında hayırlısı.Biraz akışına bıraksan diye düşünüyorum.İnşallah en doğru zamanda Allah ın izniyle bebeklerimize kavuşuruz.
akasyamm canımmm opun hayırlı olsun... Rabbim tamamına erdirsinCanlar catlatma ignemi az once yaptim. Pazar opum var. Dualarinizi bekliyorum.
Bereketli sağlıklı hayırlı olsun güzelliklere vesile olsun Akasyacım
ahh selesscimbende artık kendime bişiey diyemiyorum. . çünkü bu tüp bebekte tek başımayım eşimde hiç bi problem yok ,tek problem bende.. doktor pgtli tüp bebek deyince ve masrafıda duyunca yan çizmeye başlamıştı zaten mart ayından itibaren.. yok normal yollada olabilir bi deniyelim olmazsa aldırırz. . çok kolaydı sanki canımdan canı 4.aydan sonra aldırmak. . yok işte 2 kişilik bir hayatımız da olabilir,bebek olması şartmı demeler. . görmedi bi turlu görmek istemedi benim nasıl çırpındığımı bebek için 30dk önce tlfda konustuk ve bana ; tüp bebeği biraz daha ertelememiz gerektiğini ramazan ve kurban bayramı varmış onlar geçsinmiş.. ava gidecekmiş..izne çıkacakmış falan filan.. bi yandna beni iknaya tlfda ailesinin yanında kalmam gerektiğiymiş..evimde dura dura kafayı tırlatacakmışımmm yoksa
doğru tırlaktıracak bana yakın kafayı,şimdiden önlemini almak istiyor haliyle manyak adam
eşime karşı sinirli..kırgın ve üzgünüm..tlfnu kapattıktan sonra bağıra çağıra ağladım iyi olduuu içimmm rahatladı.
bi anneme söylemiştim tüp bebeği annemde taa şubat ayında dediki kızım parası neyse ben vereyim , x vermesin durumunuz da yoktur zaten sıkışmayın.. bende anneme olmaz bilsin sorumluluklarını verecek parasını çatır çatır demiştim
çok üzerine düşüyorumm selescim ondan böyle oluyor diyorum artık.. genelde çok istediklerimiz ya geç oluyor yada olmuyor..benimkide öyle bişi sanırım :26:
memurluk için sınava hazırlanıyorum 2014 için.. bütün enerjimi ona harcamayı düşünüyorum..
çünkü benim artık ümidim kalmadı bu tüp bebek işindeniçimde hiç umudum kalmadı..
saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kısacabenim için hayırlısı ne ise o olsun istiyorum sadece,bebekten geçtim ben.
Hepinizden Allah razi olsun kizlar. Heyecan var ama gergin degilim. Elimizden geleni yaptik. Bundan sonrasi nasip kismet. Hakkimizda en hayirlisi neyse o olsun insallah
Ben hayatımda şunu hep yaşadım ve her yaşadığımda da şaşırdım. Ali (radıyallahu anhu) nun bir sözü var... Sen dünyanın peşinde koşma ki, dünya senden kaçmasın. Sen dünyadan kaç ki, dünya seni kovalasın. Bazı şeyler vardır ki, her ne kadar kovalarsan o kadar senden kaçar. Kısmetinde olan bir şey varsa, sen hiç bir şey yapmasan bile o, gelip seni mutlaka bulucaktır.
Geçen sene bu ay ilk tedaviye başladığım zamandı. Ve tedavi 1 ay ertelene bilirdi (çünki adetin ilk günlerini kaçırmıştım). Ben asla ertelenmesini istemedim. Çünki tıpkı senin gibi çok heyecanlı idim. Doktor başlaya bilir dediğinde sanki uçucaktım. Başladık... ard-arda 4 tedavi gördüm. Şimdi elimde ne var... Beni kıyamet günü şefaat etmesi için beklediğini umduğum bir oğlum var.
O zaman bana deselerdi ki, 1 sene bekleyeceksin. Her halde delirirdim... dayanamazdım. Bu kadar para harcayacaksın deselerdi... her halde inanmazdım. Ben hemen olucak zann ediyordum. Ancak her şeyin bir zamanı var. Sen de öğle düşün. Bütün bu aksilikler hayıradır diye düşün. Daha zamanı olduğu için paranız cebinizde bekliyor... gibi düşün.
Yarın test günümdü ama bugün kanamam oldu((((((((((
Progestanı bırakmadan adet baslar mı
Kızlar kanama olunca yarını beklemedim test yaptıdım sonuç pozitif gülsem mi ağlasam mı bilemedim inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla çok şükürAllahım
Gerçekten çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Rabbimden dilerim sağ-salim kucağına aldığını da böyle müjdelersin. Amin. Asıl endişeler bundan sonra başlıyor işte. Rabbim kolaylık versin, sabrını artırsın. Amin.
Armaaan canim benim oyle coook sevindim ki.. cok sukur Rabbime.. kanamayi okuyunca cok korktum ama devami superdi:))) Allah tamamina erdirsin insallah. Demek ki olunca 2, gun bile oluyor. Benim opum da iyi gecti sukur. 18 yumurta toplandi. Yarin kacinin dollendigi haberini alacagim. Sonrasi heyecanli bekleyis:))
ahh selesscimbende artık kendime bişiey diyemiyorum. . çünkü bu tüp bebekte tek başımayım eşimde hiç bi problem yok ,tek problem bende.. doktor pgtli tüp bebek deyince ve masrafıda duyunca yan çizmeye başlamıştı zaten mart ayından itibaren.. yok normal yollada olabilir bi deniyelim olmazsa aldırırz. . çok kolaydı sanki canımdan canı 4.aydan sonra aldırmak. . yok işte 2 kişilik bir hayatımız da olabilir,bebek olması şartmı demeler. . görmedi bi turlu görmek istemedi benim nasıl çırpındığımı bebek için 30dk önce tlfda konustuk ve bana ; tüp bebeği biraz daha ertelememiz gerektiğini ramazan ve kurban bayramı varmış onlar geçsinmiş.. ava gidecekmiş..izne çıkacakmış falan filan.. bi yandna beni iknaya tlfda ailesinin yanında kalmam gerektiğiymiş..evimde dura dura kafayı tırlatacakmışımmm yoksa
doğru tırlaktıracak bana yakın kafayı,şimdiden önlemini almak istiyor haliyle manyak adam
eşime karşı sinirli..kırgın ve üzgünüm..tlfnu kapattıktan sonra bağıra çağıra ağladım iyi olduuu içimmm rahatladı.
bi anneme söylemiştim tüp bebeği annemde taa şubat ayında dediki kızım parası neyse ben vereyim , x vermesin durumunuz da yoktur zaten sıkışmayın.. bende anneme olmaz bilsin sorumluluklarını verecek parasını çatır çatır demiştim
çok üzerine düşüyorumm selescim ondan böyle oluyor diyorum artık.. genelde çok istediklerimiz ya geç oluyor yada olmuyor..benimkide öyle bişi sanırım :26:
memurluk için sınava hazırlanıyorum 2014 için.. bütün enerjimi ona harcamayı düşünüyorum..
çünkü benim artık ümidim kalmadı bu tüp bebek işindeniçimde hiç umudum kalmadı..
saldım çayıra mevlam kayıra diyorum kısacabenim için hayırlısı ne ise o olsun istiyorum sadece,bebekten geçtim ben.
akasyamm canımmm opun hayırlı olsun... Rabbim tamamına erdirsinsende armanım gbi test gününü sayacaksın heyecanla
armancım senınde heyecanlı gunlere girdik bakıyorumbu heyecanın 9 ay 10 gün sürsün insallaahh
Kızlar kanama olunca yarını beklemedim test yaptıdım sonuç pozitif gülsem mi ağlasam mı bilemedim inşallah Allahım tamamına erdirir sağlıkla çok şükürAllahım
Armaaan canim benim oyle coook sevindim ki.. cok sukur Rabbime.. kanamayi okuyunca cok korktum ama devami superdi:))) Allah tamamina erdirsin insallah. Demek ki olunca 2, gun bile oluyor. Benim opum da iyi gecti sukur. 18 yumurta toplandi. Yarin kacinin dollendigi haberini alacagim. Sonrasi heyecanli bekleyis:))
Canim ben gecen sene eylul ayinda tedavi olayim diye kendimi paraladim. Genetik sonuclari icin doktorumu surekli aradim. Kastim da kastim. Ne oldu. Hamile kaldim ama bebegimi kaybettimneredeyse aradan 1 yil gecti. O nedenle kasma kendini ne olur. Vakti zamani gelince olacak.
Armaan çok sevindim.Allah sağlıkla ,huzurla ,kucağına almayı nasip etsin.Dün umutsuzum demişsin okudum.Yüzde elli şansın var diyecektim ne olursa olsun:)Kan testi mi yaptın ?Bu güzel günlerde ne güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?