Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına..pgt ile tüp bebek gerçekten çok zor..rabbim sabrının mükafatını vermiş çok zor Bi süreç geçirmişsin..darısı bize inşallah..

Yaa,çok üzüldüm canım.Zor zamanlar geçiriyoruz ister istemezde moral bozukluğu ve gerilmeler olabiliyor tabi canım.Aslında bu zamanlarda karşılıklı Anlayış çok gerekiyor.Çünkü bu süreçlerde insan en çok eşinden destek bekliyor,istiyor.Arada olur tabi öyle Şeyler de tuzu biberi

merhabalar arkadaşlar.. bu sayfaları bı süredir okuyorum takip ediyorum. şimdi de son 7 sayfayı okudum. ben de bu pazartesi doktora gideceğim ve inşallah sürece başlıcaz .. bakalım.. daha önce normal yolla ya da pgt denemedik ilk olacak bir belirsizlik içindeyim.. allah herkesin duasını kabul eylesinn

Demeeeeet cok sevindiimmmm cnmmmm hadii hayirliisiiiii hic sesin cikmiordu merak etmistimm rabbim kucagina almayi nasip etsinnn bizi haberlee mutlakaaa

Ayyy, çok sevindim ya.Ne güzel.Hayırlısıyla devamı da gelir ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın kucağına inşallah.Darısı bizlerin başına.

Herkese teşekkür ederim iyi dileklerini için rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin tedavi yorucu ama umutsuz olmamak gerek pazartesi kese görünür insallah size haber veririm beyza canım sen nasılsın kuzularin nasıl herkesi öpüyorum yaradan herkesin yolunu açık etsin

İnsaallah canimmm , bizde iyiyiiz 4 ay olduk bakalimm kucagimiza alcamiz gunleride gorur paylasiriiz ins burdaan ... dua edelim her zaman .... senin de ikiz olur belkim haa =)

Evet canım ya gerçekten yıpratıcı süreçler Allahım isteyen herkese en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sadece 2 miz olsak daha kolay atlatırız da eş dost da malesef geriyor biz birbirimize patlıyoruz. Barıştık şimdi çok şükür bir araya gelince. İnşallah 6 ay içinde güzel sonuçlar alırız biz de kavuşuruz miniğimize

İnşallah canım ya.Valla sırf Dediğin gibi etraf Yüzünden biz tedavi olaylarımızı kimseye söylemedik,söylemiyoruz.En yakınımız biliyor sadece.O kadar şeyi yaşarken birde insanlara lafmı anlatıcam.Herkes anlayışlı değil maalesef.Düşük ve kürtaj olaylarım biliniyor sadece.Onda bile bilindiği halde üzülürmüyüm diye düşünmeden,hala bişey yokmu Hamilemisin diye sorular soruluyor.Bişeyde diyemiyorsun.Anca kalıyorsun öyle.Ben bu insanlara niye anlatıyımki.

Sağın solun lafını takmıyordum ben çok da en son en yakınım dediğim insanlardan öyle bir kazık yedim ki hamileliğiyle nispet yapmaya kalktı yengem bikaç hafta önce. O gün çok pişman oldum keşke hiçbirşey anlatmasaydım diye. Eşimin ameliyatını da biliyorlar 6 ay sonra inşallah yetişirim gebeliğinin sonuna ben de dedim inşallah diyeceğine belli olmaz o işler diye cevap verdi! Rabbim yeğenimi korusun da kendi gebeliğinin sonuna kadar sağlıkla devam edeceğine emin bu kadar rahat nasıl konuşuyor nispet yapmaya çalışıyo aklım almıyor insanları. Daha neler neler.. 1 yıl daha normal yolla deneyip olmazsa pgt yi düşünüyorum ama iş o zamana kalırsa bi ben bi de eşim bilecek . Tüp bebek olur son çare deyince tüp bebekle kendi çocuğunuz olduğuna nasıl emin olacaksınız diyecek kadar cahil kendini bilmez insanlardan bahsediyorum çünkü!

Inanamıyorum gerçekten ben böyle insanlara.Ne diyim Allah Görüyor yani.

canım hepimiz aynı sınavdan geçiyoruz..rabbimin lutfuda hoş kahrı da hoş..ne yapalım belki sabredersek Allaha yakınlaşma vesilemiz olur bu insanlarda..benim de eltim hamile geçen yemekte toplandık gittiğimizden gelinceye kadar çocuk muhabbeti yaptılar..bizim doğal yolla çocuğumuzun olmadığını yenice olumsuz bir tüp bebek denemesi geçirdiğimizi ve hala toparlanamadığımızı bile bile hemde..nde diyeyim ki..eve geldim seccademi serip Allahım eğer nasip etmeyeceksen dayanma gücü ver inşirah sal diye dua ettim..ben mi duygusalım insanlar mı ardniyetli anlayamadım ki..herşeyi Allaha bıraktım o en güzel şekilde yoluna koyacaktır inşallah

slm arkadaslar bende onumuzdeki ay pgt (array cgh ) ile tup bebek planliyorum 33 yasindayim 6 kez kimyasal gebelik yasadim hivbirinde keseyi bile gormeden bhcg 200-300 lu degerlerden dusmeye basladi 5. dusuk sonrasi 15 ay gebe kalamayinca 3 kez klomen 2 kez gonal f kullandim 2 kez asilama yapildi.ama sonuclar hep negatifti.bu ay yup bebege baslamak icin adetimi beklerken yine gebe oldugumu ogrendim ama bhcg 4 gun sonra yine dusmeye basladi kan pihtilasmam var ama mtfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon gebeliklerde aspirin ve clexane ragmen dusukler oldu o yuzden sebebin kromozomal olabilecegi dusunuyorum pgt ile intralipit tdv ni arastiriyorum benle ayni durumda olup pgt'den fayda goren var mi arkadaslar

amin canım inşallah bizlerde en kısa sürede kavuşuruz miniklerimize.. dost düşman belli oldu bu süreçte ama..

cnm benim de normal yolla bi kimyasal bir 7.5 hf bir de 5.5 hflık 3 gebelik kaybım var. karyotip analizi yaptırdınız mı siz? bir de eşinin spermiyogramı nasıl? benm de mthfr c677t heterozigot. coraspine rağmen düşük oldu sonuncusu. eşim varikosel ameliyatı oldu yeni. bozuk hız ve morfolojide sperm dnasında hasar olabiliyormuş diye. bir ihtimal varikoselden kaynaklı olabilir diye düşükler. şimdi 1 sene daha normal yolla deneyeceğiz yine olmazssa sonrası pgt ile olacak.
karyotip analiz sonuçlarımız hala çıkmadı bizim ama

bizim karyorip analizi normal geldi spermiyogramda sorun yok hsg normal sperm icin dna hasar testide yaptirdik sorun cikmadi acikcasi dusukleri aciklayacak hicbirsey bulunamadi.psikolojik olarak tukendim hep ayni gebelik haftasinda dusuyo benimkiler 1 gun bile fazla durmuyo 200-300 arasi bir degere ulasip sonra dusmeye basliyor .cok yipratici bir surec kolay da gebe kalamiyorum artik 5. gebelikten 15 ay sonra 6. kendiliginden oldu o kadar tedavi asilamaya ragmense olusmadi da. sanki hep o hafyalarda rahime tutunmayi onleyen birsey var hepsi ayni cunku. xperia z sizde gercekten sikinti sperm kaynakli sagliksiz embrio nedenli olabilir vucut sagliksiz embriyoyu kabul etmiyo cunku ama bizde elde tutulur hicbir sebep yok. bugun ali osman koyuncuogluyla gorusucem pgt ve intralipid serum icin babadan gelen genler yabanci cisim gibi algilanip vucut reddediyormus intralipid srrum ve prednol ile bu reddi onluyorlarmis birkackez tekrarlayan tup bebek basarisizligi olan hasta bu tedaviyle dogum yapmis tedavi pahalida degil ustelik .pgt ise oldukca pahali ikisini birlikte oneriyorlar bakalim bugun gorusucem insallah varikosel operasyonu sonrasi sizinde saglikla ilerleyen bir gebeliginiz olur bir sebep bulup ona sarilabildiginiz icin sanslisiniz rabbim hicbirimizi evlatsiz birakmasin

mrb ben 39 yaşına giricem eylülde geç evlerdim ve 17 ay gibi sürede doğal yolla üç gebelik yaşadım. ikisinde kalp atışı olmadı kürtaj oldum. üçüncüde kese göründü değer düştü kanama ile düştü. bende de mtfr 677 heterizigot var. son gebeliğimde öğrendim iğne ve coraspin kullanmama rağmen olmadı.
mayıs ayında array cgh tüp bebek denedik. maslak acıbadem bülent tıraşa gittim. 16 yumurta toplandı ve 6.güne iki embiryo gitti biri temiz çıktı diğerinde sorun varmış,
benim ve eşimin herşeyi normaldi yani kromozon sorunu yoktu genetik temizdi ama yumurta kalitesinden oluyormuş böyle şeyler yumurtaya ait yaşla ilgili.
şimdi adet bekliyorum histeroskopi olucam sonrada transfer rabbim inşallah nasip eder sağlıkla kucağıma almaya Rabbim cümlamiza nasip eder inşallah.

canım burda bir arkdaş daha senin gibiydi bak o zaman. 6 gebelik kaybı var farklı haftalarda. kan sulandırıcıya rağmen düşmüş hep. en son pgt denediğinde sağlam embriyo çıkmamıştı. yani rastlantısal kromozom bozukluğu oluyormuş. bence pgtyi sen de denemelisin. inşallah sağlam embriyo çıkar ve en kısa sürede sağlıkla geçecek bir gebeliğin haberini alırız hepimiz.

canım 1 tane sağlam çıkmış ya inşallah tutunur sıkıca sağlıkla kucağına alacağın bir gebelik olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…