- 29 Nisan 2015
- 309
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.281
3000dolar ödedik canım..ama olmadı maalesef...ne kadar ödedin set-up hariç
evet canım ankaradaOrası Ankara'da galiba dimi.Ben İstanbuldayım..
canlar benim bu sefer olmadı Bi sure girmek istemedim siteye tedaviye ve bebeğe dair hiç bişey duyasım yoktu..kötü günler geçti çok şükür önümüzdeki ay son 1 adet dondurulmuş embriyomu deneyeceğim oda olmazsa uzun Bi sure ara vereceğim çünkü elimde ne varsa hepsini harcadık maalesef...sadece bu deneme için 16bin harcamışız..Allahım darda bırakmaz inşallah...@8sevgi8naptin canim sonucun ne zaman
canlar benim bu sefer olmadı Bi sure girmek istemedim siteye tedaviye ve bebeğe dair hiç bişey duyasım yoktu..kötü günler geçti çok şükür önümüzdeki ay son 1 adet dondurulmuş embriyomu
deneyeceğim oda olmazsa uzun Bi sure ara vereceğim çünkü elimde ne varsa hepsini harcadık maalesef...sadece bu deneme için 16bin harcamışız..Allahım darda bırakmaz inşallah...@8sevgi8
geçmiş olsun canım .. maddi manevi çok sağlam olmayı gerektiren süreçler. inşallah önümüzdeki ay dondurulmuş olan miniğin sana sıkıca tutunur hiç bırakmaz. Allah hepimize sabır versin...canlar benim bu sefer olmadı Bi sure girmek istemedim siteye tedaviye ve bebeğe dair hiç bişey duyasım yoktu..kötü günler geçti çok şükür önümüzdeki ay son 1 adet dondurulmuş embriyomu deneyeceğim oda olmazsa uzun Bi sure ara vereceğim çünkü elimde ne varsa hepsini harcadık maalesef...sadece bu deneme için 16bin harcamışız..Allahım darda bırakmaz inşallah...@8sevgi8
Üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demekten başka bir şey gelmiyor elden. Çok yıpranıyoruz ama hala umudumuz devam ediyor çok şükür. İnşallah o dondurulmuş embriyon sana sıkı sıkı tutunur. Dinlen bence yazın keyfini çıkarmaya çalış. Kafanı toplarsın sonra yola devam inşallah.canlar benim bu sefer olmadı Bi sure girmek istemedim siteye tedaviye ve bebeğe dair hiç bişey duyasım yoktu..kötü günler geçti çok şükür önümüzdeki ay son 1 adet dondurulmuş embriyomu deneyeceğim oda olmazsa uzun Bi sure ara vereceğim çünkü elimde ne varsa hepsini harcadık maalesef...sadece bu deneme için 16bin harcamışız..Allahım darda bırakmaz inşallah...@8sevgi8
Mm,Anladım canım.Öyle Birşey denmediği halde benimde hep kafama takılıyor yumurtadanmı falan diye de.Benim eşimde de var problem.Sağlıksız spermi daha yüksek oranda.Oyüzden belki de tam emin olamıyorlarmı bende anlamadım yani valla ben artık anladımki o bu şu bahane gerçekten.Bir zamanı var mutlaka.Rabbim ol dediğinde olacak inşallah.Hepimizde o zamanı bekliyoruz umutla.Bizimde sınavımız buBENİM DE ÖYLE OLDU 15 TOPLANDI 13 DÖLLENDİ 3.GÜN 4 TANESİ KLMIŞTI HATTA DİĞER 9 TANESİ 2.GÜNDEN TAKİBİ BIRAKILMIŞTI SEBEBİDE YUMURTA KALİTEM EMBRİYOLOG SÖYLEDİ
Biz ne dersek diyelim sen yinede üzüleceksin.Çok iyi anlıyoruz birbirimizi.Ama hayırlısının bu olduğunu düşün hep.Kendini o şekilde teselli et canım.Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah .Belki seni teselli etmeye yetmez ama inan bana yaşayan biri olarak yazıyorum;tedavi sonucu olumlu olupta sonra onu kaybetmek çok daha zor.Üzüntüsü,kürtajı hepsi daha zor gerçekten.Oyüzden ben tedavim olumlu olmayınca artık daha kolay teselli edebiliyorum kendimi.Üzülüyorum tabi.Nasıl üzülmezki insan.O kadar emek veriyoruz.Ama artık diyorumki böylesi benim için daha iyi,daha hayırlı.Rabbim birdaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah.Beterlerindende korusun hepimizi.Umarım en kısa zamanda tek tek güzel haberler veririz...canlar benim bu sefer olmadı Bi sure girmek istemedim siteye tedaviye ve bebeğe dair hiç bişey duyasım yoktu..kötü günler geçti çok şükür önümüzdeki ay son 1 adet dondurulmuş embriyomu deneyeceğim oda olmazsa uzun Bi sure ara vereceğim çünkü elimde ne varsa hepsini harcadık maalesef...sadece bu deneme için 16bin harcamışız..Allahım darda bırakmaz inşallah...@8sevgi8
organlarım benim ayna görüntüsünde onun için gen haritamı çıkartırıyorum gökhan cumhur ekmekçi ben o zamandan adana balcalı hastanesine yönlendirmişti orda ücretsiz yapılıyor diye sanırım bende de mutasyon aranıyor aynı şey mi bilemiyorum genetikçine danış istersen belki vardır yapan bir hastaneböbrek hastalığı diye geçiyor. %50 çocuğa geçme oranı var.. ama daha önce mutasyonun tespiti için bir çalışma yapılmadı. Acaba bu mutasyonun tanımlaması ücreti ne kadar ?
hayırlısı olsun be güzelim inşallah bir dahakine olur3000dolar ödedik canım..ama olmadı maalesef...
kesnlikle doğru söylüyorsun zamanı gelince olacaktır sperm ile ilgilidir canım benim eşimde sorun yok ama ben yumurtalarım kalitesiz işte hayırlısı olsun hakkımızdaMm,Anladım canım.Öyle Birşey denmediği halde benimde hep kafama takılıyor yumurtadanmı falan diye de.Benim eşimde de var problem.Sağlıksız spermi daha yüksek oranda.Oyüzden belki de tam emin olamıyorlarmı bende anlamadım yani valla ben artık anladımki o bu şu bahane gerçekten.Bir zamanı var mutlaka.Rabbim ol dediğinde olacak inşallah.Hepimizde o zamanı bekliyoruz umutla.Bizimde sınavımız bu
Demeeeeet cok sevindiimmmm cnmmmm hadii hayirliisiiiii hic sesin cikmiordu merak etmistimm rabbim kucagina almayi nasip etsinnn bizi haberlee mutlakaaaMerhaba canlar
Umarim herkes iyidir bilmiyorum beni hatirlayaniniz var mı en son nisanda olumsuz denememi paylasmistim kısaca anlatayım belki birilerine umut olur eşimde 13 14 traslokosyonu var 1.pgtli denemem genatda oldu 6 embriyo dan 1 sağlıklı çıktı transfer yapildi tutmadı doktorumu değiştirdim bu kasimda tolgaecemiş ile 2. Pgt li deneme yaptık 6 embriyo gitti 1 tane sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durduğu için transfer iptal oldu tedavide en çok ordan dönmek beni yordu ama inaniyordum olacağına toparlandim ve 3 pgt li için nisanda tekrar başladık ve yine hüsran 5 embriyo gitti hiç sağlıklı çıkmadı ağla zirla yine toparlandim ve son kez deneyecektim eğer olmazsa uzun süre ara verecektim bu süreçte doktorum her seferinde tedavi şekli ni değiştirdi ilaçlara ek ilaç koydu ve 4 tedavi mayisda uzun protokol ile başladı bu sefer de doktorumuz tolgaecemiş di ama genetik ci yi değiştirdik muhterem bahceye gitti embriyolar 11 embriyo gitti pgt ye ve 5 tane sağlıklı çıktı inanamadik ve hala da inanmıyorum her şey kismetmis bunu anladım agladigim günler son bulur inşallah ve hamileyim 2 tane transfer yapildi pazartesi kese yi görmeye gideceğiz inşallah her şey yolunda dir 3 tanede dondurulmus var.darisi isteyen bekleyen herkese olsun demem o ki inanın sabırla beklemek bu tedavide çok önemli bol bol dua edelim yaradan zamanı gelince nasip ediyo herkesi öpüyorum en yakın zamanda bebeğinin olmasi dileği ile.
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı şekilde devam eder hamileliğiniz. Ben pgtli embriyo yüksek ihtimalle tutar diye düşünüyordum ama demekki tutmadığıda oluyormuş. Bende üçüncüyü deneyeceğim ama pgtyi ilk defa yaptıracağım böyle şeyleri görünce çok endişe ediyorum inşallah bu yolda uğraşan herkes emeklerinin karşılığını en kısa sürede alır.Merhaba canlar
Umarim herkes iyidir bilmiyorum beni hatirlayaniniz var mı en son nisanda olumsuz denememi paylasmistim kısaca anlatayım belki birilerine umut olur eşimde 13 14 traslokosyonu var 1.pgtli denemem genatda oldu 6 embriyo dan 1 sağlıklı çıktı transfer yapildi tutmadı doktorumu değiştirdim bu kasimda tolgaecemiş ile 2. Pgt li deneme yaptık 6 embriyo gitti 1 tane sağlıklı çıktı ama transfer günü gelişimi durduğu için transfer iptal oldu tedavide en çok ordan dönmek beni yordu ama inaniyordum olacağına toparlandim ve 3 pgt li için nisanda tekrar başladık ve yine hüsran 5 embriyo gitti hiç sağlıklı çıkmadı ağla zirla yine toparlandim ve son kez deneyecektim eğer olmazsa uzun süre ara verecektim bu süreçte doktorum her seferinde tedavi şekli ni değiştirdi ilaçlara ek ilaç koydu ve 4 tedavi mayisda uzun protokol ile başladı bu sefer de doktorumuz tolgaecemiş di ama genetik ci yi değiştirdik muhterem bahceye gitti embriyolar 11 embriyo gitti pgt ye ve 5 tane sağlıklı çıktı inanamadik ve hala da inanmıyorum her şey kismetmis bunu anladım agladigim günler son bulur inşallah ve hamileyim 2 tane transfer yapildi pazartesi kese yi görmeye gideceğiz inşallah her şey yolunda dir 3 tanede dondurulmus var.darisi isteyen bekleyen herkese olsun demem o ki inanın sabırla beklemek bu tedavide çok önemli bol bol dua edelim yaradan zamanı gelince nasip ediyo herkesi öpüyorum en yakın zamanda bebeğinin olmasi dileği ile.
Ayyy, çok sevindim ya.Ne güzel.Hayırlısıyla devamı da gelir ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın kucağına inşallah.Darısı bizlerin başına.Merhaba canlar
Sen neyaptın canım,çıktımı sonuçlarınız?canım ya birşey sorucam sana biz bu karyotip analizi için kan verdik. erzincandan istanbula gönderildi. taa 8 mayısta verdim ama hala sonuçlar çıkmadı. ne kadar sürdü sizin karyotip analiz sonucunuzun çıkması? bir de ne kadar hastalığa bakılıyor karyotipte bilgin var mı? yani her kromozom tek tek inceleniyor mu yoksa sık görülenler falan mı bakılıyor?
yok kuzum ya çıldiriciğim! aradım bugün yine yok diyor istanbul. arkadaş ne testmiş ya!!! bileydim ergenliğe girmeden verirdim birgün evlenirsem çocuk sıkıntısı olursa lazım olur diye şimdi çıkmış olurdu belki!Sen neyaptın canım,çıktımı sonuçlarınız?
Hadi ya.Allah Allaaah.Zamanını söylemeleri Lazım aslında.Şu zaman çıkar diye.Sen yinede stres yapma canım.Temiz çıkar inşallah.yok kuzum ya çıldiriciğim! aradım bugün yine yok diyor istanbul. arkadaş ne testmiş ya!!! bileydim ergenliğe girmeden verirdim birgün evlenirsem çocuk sıkıntısı olursa lazım olur diye şimdi çıkmış olurdu belki!
yok canım ya kromozom testi olduğu için tarih veremiyoruz dedi tlfdaki adam. neyse bekleyelim bakalım bu ay zaten yumurtlama dönemi geçti varikosel ameliyatı nedeniyle değerlendiremedik. eşimle de tartıştık biraz ayrı kalmak yaramadı bize raporu bitse de eski düzenimize dönsek bir an önceHadi ya.Allah Allaaah.Zamanını söylemeleri Lazım aslında.Şu zaman çıkar diye.Sen yinede stres yapma canım.Temiz çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?