- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.481
Benim 4 kürtaj,2 düşük var maalesef.3 gebeliğimin kalp atışı durdu,1kez kimyasal,1 kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik yaşadımSizde ki sorun neydi eminim bahsedilmistir onceki sayfalarda ama ilk 400 sayfadan sonra daha fazla okumamaya karar verdim
Benim 4 kürtaj,2 düşük var maalesef.3 gebeliğimin kalp atışı durdu,1kez kimyasal,1 kez dış gebelik,1 kezde boş gebelik yaşadımYarısı kendiğinden Yarısı tedaviyle oldu.Son iki kezdir PGT deniyoruz.Net bir sorun çıkmadı bizde .Tamamen Rastlantısal anomali oluyor dendi (PGT sonucunda). Hamdolsun bu kez sağlıklı embriyolar çıktı da bugün transfer oldu.Bakalm bundan sonrası Rabbimin elinde.Bol Bol dua edicez
Anladım canım ben de heyecanla bekliyorum inan senin sonucunu 3 üz olursa netcen yaaÇok teşekkür ederim canım , inşallah öyle olur ya.Sizler içinde güzel gider Herşey inşallaaahh. Günler nasıl geçecek bilmiyorum valla.Ayın 11inde betahcg yaptır dediler.Rabbim emeklerimizi Boşa çıkarmaz inş bu kez Herşey yolunda gider inş. Kan sulandırıcıya bugün başladım.Aslında OPU günü başla dedilerde transfer olcağı belli olmadığı için (PGT de sağlıklı çıkmazsa diye) Ogün başlamak istemedik.
Anladım canım ben de heyecanla bekliyorum inan senin sonucunu 3 üz olursa netcen yaaçok heyecanlı bir bekleyiş şu anda hayırlı sağlıklı bitsin sonu inşallah
Inşallah, teşekkür ederim.Biz uzun süredir orda tedavi gördümüğüz için bir indirim Yapılıyor.Yeni başlayanlara nedir Ücret bilmiyorum.Bizim ilaçlar Hariç yaklaşık 3,300 TL gibi bir rakamı ödedik+PGT+ilaçlar toplamda 7.000 TL yi buldu.Fındıkk hayırlı sonuçların olur inşallah, merkeze toplam ne ödedin sorabilrmiyim. Benimde ekim gibi başlayacak.
çokk teşekkürler,Inşallah, teşekkür ederim.Biz uzun süredir orda tedavi gördümüğüz için bir indirim Yapılıyor.Yeni başlayanlara nedir Ücret bilmiyorum.Bizim ilaçlar Hariç yaklaşık 3,300 TL gibi bir rakamı ödedik+PGT+ilaçlar toplamda 7.000 TL yi buldu.
Durumumu sorduğun için sağol canım. Arada sırada giriyorum öyle daha çok kendimle uğraşıyorum. Üçüncü denemede olunca daha bir tedirginim niyeyse. Pgt malesef yaptıramadık.elimizde 4 tane embriyomuz kaldı. Doktorumda bunlara hiç ellemeyelim 5.güne gitmesini bekleyelim dedi. Ve iki tanesi 5.güne gidebildi. İkisininde kalitesi iyi dediler ve pazar günü transferim oldu çok şükür. Bugün de 3.günüm biraz garip gibiydim. İçimde bir sıkıntı vardı karın ağrım vardı şimdi de biraz baş dönmem var. Transferden sonra ilk defa kan sulandırıcı iğne kullandım artık o mu yapıyor böyle yan etkileri var anlamadım.8sevgi8 sende durum ne canım,oldumu transfer?
iyi akşamlar. Baş dönmesi progestandan olabilir mi? Ağızdan alınınca baş dönmesi yapıyor. Ben vajinadan fitil olarak kullanmıştım progesteronı. Allah içinize ferahlık versin inşallahDurumumu sorduğun için sağol canım. Arada sırada giriyorum öyle daha çok kendimle uğraşıyorum. Üçüncü denemede olunca daha bir tedirginim niyeyse. Pgt malesef yaptıramadık.elimizde 4 tane embriyomuz kaldı. Doktorumda bunlara hiç ellemeyelim 5.güne gitmesini bekleyelim dedi. Ve iki tanesi 5.güne gidebildi. İkisininde kalitesi iyi dediler ve pazar günü transferim oldu çok şükür. Bugün de 3.günüm biraz garip gibiydim. İçimde bir sıkıntı vardı karın ağrım vardı şimdi de biraz baş dönmem var. Transferden sonra ilk defa kan sulandırıcı iğne kullandım artık o mu yapıyor böyle yan etkileri var anlamadım.
Senin nasıl gidiyor canım. Seninde transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Hayırlısı olsun inşallah.Rabbim güzel neticeler almayı nasip etsin İkimiz içinde.Ağrılar ara ara bendede oluyor canım telaşlanma.Hatta bazen adet olacakmışım gibi bir Ağrı da oluyor.İyiyemi işaret kötüyemi Bnde bilemedim.Çok telaşlanmamaya çalışıyorum,moralimizi yüksek tutmak Lazım malumDurumumu sorduğun için sağol canım. Arada sırada giriyorum öyle daha çok kendimle uğraşıyorum. Üçüncü denemede olunca daha bir tedirginim niyeyse. Pgt malesef yaptıramadık.elimizde 4 tane embriyomuz kaldı. Doktorumda bunlara hiç ellemeyelim 5.güne gitmesini bekleyelim dedi. Ve iki tanesi 5.güne gidebildi. İkisininde kalitesi iyi dediler ve pazar günü transferim oldu çok şükür. Bugün de 3.günüm biraz garip gibiydim. İçimde bir sıkıntı vardı karın ağrım vardı şimdi de biraz baş dönmem var. Transferden sonra ilk defa kan sulandırıcı iğne kullandım artık o mu yapıyor böyle yan etkileri var anlamadım.
Senin nasıl gidiyor canım. Seninde transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bende progestanı fitil olarak alıyorum canım. Biraz sıkıyorum kendimi galiba ondan oluyor. Sağol canım Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun.iyi akşamlar. Baş dönmesi progestandan olabilir mi? Ağızdan alınınca baş dönmesi yapıyor. Ben vajinadan fitil olarak kullanmıştım progesteronı. Allah içinize ferahlık versin inşallah
Amin canım inşallah. Benim eşim yanımda değil malesef tedavimde de yanımda olamadı işinden dolayı. Biraz kendimi sıkıyorum sanırım yine negatif almaktan da korkuyorum. Gerçi ne kadar düşünsekte her şey olacağına varıyor. Dediğin gibi inşallah emeklerimiz boşa gitmez gerçekten insan çok yıpranıyor. Test günün ne zaman canım senin.Hayırlısı olsun inşallah.Rabbim güzel neticeler almayı nasip etsin İkimiz içinde.Ağrılar ara ara bendede oluyor canım telaşlanma.Hatta bazen adet olacakmışım gibi bir Ağrı da oluyor.İyiyemi işaret kötüyemi Bnde bilemedim.Çok telaşlanmamaya çalışıyorum,moralimizi yüksek tutmak Lazım malumDua edelim bol bol.Allahım emeklerimizi Boşa çıkarmaz inşallah.
Benim doktorum önce iğnesiyle başlatıyor.Pozitif sonuçtan sonra hapına Dönüyor .Kalçalarım fena şuan.Bugün iğne yapan hemşire ovşalayın iyice dedi.Hep bezeler olmuşBende progestanı fitil olarak alıyorum canım. Biraz sıkıyorum kendimi galiba ondan oluyor. Sağol canım Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun.
Aynen öyle sen neyaparsan yap.Herşey Rabbimizin elinde.Tabi insan yine de düşünmeden dikkat etmeden yapamıyorAmin canım inşallah. Benim eşim yanımda değil malesef tedavimde de yanımda olamadı işinden dolayı. Biraz kendimi sıkıyorum sanırım yine negatif almaktan da korkuyorum. Gerçi ne kadar düşünsekte her şey olacağına varıyor. Dediğin gibi inşallah emeklerimiz boşa gitmez gerçekten insan çok yıpranıyor. Test günün ne zaman canım senin.
Ama iğnesi daha etkili diyorlar canım. Biz alttan alıyoruz ama sonra çok fazla akıntı yapıyor sanki ilaç geri geliyormuş bir işe yaramıyormuş gibi oluyor. Gerçekten iğne çok zor ya ben hala alışamadım. Allah yardım etsin canım.Benim doktorum önce iğnesiyle başlatıyor.Pozitif sonuçtan sonra hapına Dönüyor .Kalçalarım fena şuan.Bugün iğne yapan hemşire ovşalayın iyice dedi.Hep bezeler olmuşhapı daha kolay oluyor ama arkadaşın dediği gibi fena bir baş Dönmesi yapıyor.Onu içip 1 2 saat yatıcaksın.Off hepsi eziyet aslında Allah'ım yardım etsin..
Benimde çarşamba hadi bakalım inşallah önce senin güzel haberlerini alacağız.Aynen öyle sen neyaparsan yap.Herşey Rabbimizin elinde.Tabi insan yine de düşünmeden dikkat etmeden yapamıyorinşallaaahh iyi gider Herşey.Bende günleri zor geçiriyorum valla.Salı günü benimde test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?