- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.501
Merhaba canım ben acaba senin neden pgd ye gittiğiji sorabilir miyim,ben translojasyon olduğu için pgd ye gityi ama maalesef 0 sağlam geldi.ben bu isleri birakip normal denemeye karar verdim,her turlu olumsuz olunca uzuluyorum,buvsefer neden denemeyim dedimDurumumu sorduğun için sağol canım. Arada sırada giriyorum öyle daha çok kendimle uğraşıyorum. Üçüncü denemede olunca daha bir tedirginim niyeyse. Pgt malesef yaptıramadık.elimizde 4 tane embriyomuz kaldı. Doktorumda bunlara hiç ellemeyelim 5.güne gitmesini bekleyelim dedi. Ve iki tanesi 5.güne gidebildi. İkisininde kalitesi iyi dediler ve pazar günü transferim oldu çok şükür. Bugün de 3.günüm biraz garip gibiydim. İçimde bir sıkıntı vardı karın ağrım vardı şimdi de biraz baş dönmem var. Transferden sonra ilk defa kan sulandırıcı iğne kullandım artık o mu yapıyor böyle yan etkileri var anlamadım.
Senin nasıl gidiyor canım. Seninde transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Benim bu üçüncü denemem. Daha önce bize genetik test yapılmadı yani bildiğimiz bir genetik rahatsızlığımız yok. Bende bir sıkıntıda yok eşim azosperm. Embriyo güzel deniliyor ama tutmuyor.doktorum o zaman üçüncü denemem için embriyolara pgt yaptıralım sorun embriyolarda olabilir dedi. Ama malesef az embriyomuz kaldı elimizde. Onlarada hiç dokunmadık. Sağlıklı kalan 2 taneyi transfer etti.Merhaba canım ben acaba senin neden pgd ye gittiğiji sorabilir miyim,ben translojasyon olduğu için pgd ye gityi ama maalesef 0 sağlam geldi.ben bu isleri birakip normal denemeye karar verdim,her turlu olumsuz olunca uzuluyorum,buvsefer neden denemeyim dedim
ayy çok heyecanlıAynen öyle sen neyaparsan yap.Herşey Rabbimizin elinde.Tabi insan yine de düşünmeden dikkat etmeden yapamıyorinşallaaahh iyi gider Herşey.Bende günleri zor geçiriyorum valla.Salı günü benimde test günüm
İnşallah canım , Hayırlsı olsun.Valla o heyecan duygusunu anlatamam şuan varya böyle bütün Duyguların karışırsa tuhaf Birşey olur ya öyle yaniayy çok heyecanlıinşallah burda bize güzel haberlerle geleceksin fındık
Öncelikle hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler anne olduğun haberini alırız. Benimde negatif denemelerim çok banada pgt önerildi fakat kafamı kurcalayan benimde sona şimdiye kadar en fazla 3 embriyo kaldı. Hani 3 kalırsa belki pgt olur ama 2 veya daha az olursa yaptırmayı düşünmüyorum, zaten çok para harcanıyor birde transfer olmayabilir de değil mi..eşimle aklımıza pek yatmadı bu ..Benim bu üçüncü denemem. Daha önce bize genetik test yapılmadı yani bildiğimiz bir genetik rahatsızlığımız yok. Bende bir sıkıntıda yok eşim azosperm. Embriyo güzel deniliyor ama tutmuyor.doktorum o zaman üçüncü denemem için embriyolara pgt yaptıralım sorun embriyolarda olabilir dedi. Ama malesef az embriyomuz kaldı elimizde. Onlarada hiç dokunmadık. Sağlıklı kalan 2 taneyi transfer etti.
Allah razı olsun inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder anne olmayı. Doktorum embriyoda sayı 5 ve üzeri olursa pgt öneriyoruz ama bu bir kural değil isterseniz yine yaparız dedi. Bende doktora bıraktım ve o ne söylediyse öyle yaptık. Yani 4 taneyede yaptırmadık. Ücret olarak ne kadar veriliyor hiç bilmiyorum merkezlere göre değişiyor sanırım ama masraflı olduğunu biliyorum tabii sağlıklı gelmeme riskide var.Öncelikle hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler anne olduğun haberini alırız. Benimde negatif denemelerim çok banada pgt önerildi fakat kafamı kurcalayan benimde sona şimdiye kadar en fazla 3 embriyo kaldı. Hani 3 kalırsa belki pgt olur ama 2 veya daha az olursa yaptırmayı düşünmüyorum, zaten çok para harcanıyor birde transfer olmayabilir de değil mi..eşimle aklımıza pek yatmadı bu ..
Pgt için blast kaç embriyo kalsın isteniyor, bilginiz varmı?
İnşallah arkadaşım Allah razı olsun. 5.denemem olacak hiç pozitfi göremedik ...yaşa bağlı rezevr azalması var. Bu yöntem çok iyi fakat sona fazla kalmıyor embriyo, inşallah 3 ve üzeri kalırsa o zaman yaptırrız. Önceki ilaç dozlarım fazla geldi doktorlara az dozla kaliteli embriyo elde etmek amacımız dediler.İnşallah kaliteli ve sağlıklı olurlar.Allah razı olsun inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder anne olmayı. Doktorum embriyoda sayı 5 ve üzeri olursa pgt öneriyoruz ama bu bir kural değil isterseniz yine yaparız dedi. Bende doktora bıraktım ve o ne söylediyse öyle yaptık. Yani 4 taneyede yaptırmadık. Ücret olarak ne kadar veriliyor hiç bilmiyorum merkezlere göre değişiyor sanırım ama masraflı olduğunu biliyorum tabii sağlıklı gelmeme riskide var.
Bugün tv de yine bir doktoru dinledim. Tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarından bahsediyordu. Ve söylediği şey pgt yaptırmanın önemli olduğuydu. Kesinlikle pgt öneriyoruz diyordu. Tedavinizde sağlıklı çok sayıda embriyonuz olur, pgt gider ve çoğu sağlıklı gelirde sizide anne yapar inşallah :)
Allah yardımcın olsun canım. Bu sefer inşallah son denemen olur. Doğru doktorlarla karşılaştırsın Allah. Ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz. Başka yerlerde yumurta kalitesi için kürlerden bahsediyor arkadaşlar ama ne kadar etkili bilemiyorum. Bende incir kürü yapmıştım oda prolaktini artırmıştı. Bizimde elimizde kalan böyle en sağlıklı iki yada üç embriyo kalıyor malesef. Gerçi tek embriyosu kalıp onunla hamile kalanda o kadar çok ki.İnşallah arkadaşım Allah razı olsun. 5.denemem olacak hiç pozitfi göremedik ...yaşa bağlı rezevr azalması var. Bu yöntem çok iyi fakat sona fazla kalmıyor embriyo, inşallah 3 ve üzeri kalırsa o zaman yaptırrız. Önceki ilaç dozlarım fazla geldi doktorlara az dozla kaliteli embriyo elde etmek amacımız dediler.İnşallah kaliteli ve sağlıklı olurlar.
Rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah. Teşekkürler..
Şişli Memorialda başladık tedaviye, şehir dışından gidip geliyoruz. Adet olmayı bekliyorum bitiminde histereskopi olacağım Eylül adetimde de tedaviye başlayacağız inşallah. Kürleri hep yapıyorum aslında incirin pek faydasını göremedim devam etmedim fakat son tedavimde coez10, ace selenyum, devit3, bal tarçın çörek oto kullandım ilk kez blast 3 embriyom oldu. En fazla 2 adet oluyordu bu sefer 3 oldu. Bunların faydası olduğunu düşünüyorum ve halen devam ediyorum takviyelere.Allah yardımcın olsun canım. Bu sefer inşallah son denemen olur. Doğru doktorlarla karşılaştırsın Allah. Ne zaman tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz. Başka yerlerde yumurta kalitesi için kürlerden bahsediyor arkadaşlar ama ne kadar etkili bilemiyorum. Bende incir kürü yapmıştım oda prolaktini artırmıştı. Bizimde elimizde kalan böyle en sağlıklı iki yada üç embriyo kalıyor malesef. Gerçi tek embriyosu kalıp onunla hamile kalanda o kadar çok ki.
Dün yaptırdık ama maalesef 0,100 çıktı@fındıkk canım bugün test günündü demi? güzel haberlerini bekliyorum inşallahhh!!!
Hadi ya... Çok umutluydum ben..3 tane sağlam embriyodan biri bile mi tutmamış ki? Canım 9. Gün daha erken gibi ama. İnşallah yükselir ya... Canını sıkma... Ne diyeceğimi bilmiyorum valla inşallah yükselirden başkaDün yaptırdık ama maalesef 0,100 çıktıtransferin 9. Günüydü, hemşire istersen Çarşamba birdaha yaptır dedi ama bilmiyorum kararsısız.Çok düşük bir Olasılık o değerden yükselmesi.Allah bilir tabi.
Üzüldüm canım ya çok içimden geçirmiştim senin hamile haberini. Bu sefer de kısmet değilmiş demekki. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelmiyor elden. Ama Allah büyük canım ya umudunu kaybetme. Daha güzel bir zamana olacak inşallah.Dün yaptırdık ama maalesef 0,100 çıktıtransferin 9. Günüydü, hemşire istersen Çarşamba birdaha yaptır dedi ama bilmiyorum kararsısız.Çok düşük bir Olasılık o değerden yükselmesi.Allah bilir tabi.
Bizde aynen öyleydik 1 tane yada 2 tane tutar diye düşündük hep ama Rabbim ol demeyince,kısmet etmeyince olmuyor işte.Hadi ya... Çok umutluydum ben..3 tane sağlam embriyodan biri bile mi tutmamış ki? Canım 9. Gün daha erken gibi ama. İnşallah yükselir ya... Canını sıkma... Ne diyeceğimi bilmiyorum valla inşallah yükselirden başka
Teşekkür ederim,Hayırlısı olsun demekten bşka Birşey denilemiyor. inş sana nasip olur canım.Üzüldüm canım ya çok içimden geçirmiştim senin hamile haberini. Bu sefer de kısmet değilmiş demekki. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelmiyor elden. Ama Allah büyük canım ya umudunu kaybetme. Daha güzel bir zamana olacak inşallah.
Merhaba arkadaşlar benimde eşimde inversiyon 9 var önce bundan dolayı düşük olmaz dediler 1aşılama 4 tüp bebek düşüğüm var şimdi Ankara'da Volkan baltacı yo bulduk bütün testler yapıldı başka bir sorun olmayınca genetiğe bağlandı şimdi hasta Olmayı bekliyorum pgt yapılacak gerçekten motive olmaya ihtiyacım var benimle aynı sorunu yaşayıp sonuç alan arkadaşların Mesajlarını bekliyorum
Yok canım bir değişiklik aynı.Değişiklik Olmayacağı belliydi aslında da emin olalım diye yaptır dedikleri için yaptırdık tekrar.Adetimde yavaştan Başlıyor gibi zaten ,neyapalım bu seferde nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?