Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hayırlısı olsun fındıkım ya.. ama dik durcaz pes etmicez.. tüp bebek pgt normal yolla denemekten daha yorucu olmalı yaptırmadığım için tam empati kuramıyorum ama kendi adıma artık negatif sonuçlara kötü sonlara üzülemez oldum, sadece güzel birşeyler olursa sevinçten havalara uçacağımı tahmin ediyorum. ama kötü sonlar adet döngümün parçası gibi geliyor. hiç canını sıkma neleri atlattık , bir gün kavuşacağız yavrumuza bütün sıkıntılara gülüp geçeceğiz inşallah. bizler şu anda hamileyiz sadece bizimki daha uzun sürüyor hep böyle düşünüyor ve inanıyorum. sonunda inşallah olacak yavrularımız

Öyle canım bir süre sonra yine elimizden geleni yapmaya başlıcaz,yine çabalacağız.Bizlerin hayatı hep böyle devam ediyor.Tedavi çok yıpratıcı oluyor gerçekten.Hele birde defalarca demişsen... Sonu yine kürtaj olursa diye normalde denemeye korkuyorum.Hangisi daha az yıpratırıcı bilmiyorum gerçekten.Hakkımızda en hayırlı olacak yolu seçeriz umarım başka Birşey diyemiyorum .Rabbim yardımcımız olsun.

8sevgi8 senin adına çok sevindim olumlu neticelenmiş tedavi.Sana soracaktım ki gördüm .inş hayırlısıyla devamıda gelir.
Sağol canım olumlu sonuç aldım ama pembe akıntılarım var çok korkuyorum. Hayırlısı olsun artık. İnşallah sende en hayırlı zamanda yeniden başlayıp güzel sonuçlar alırsın canım. Demekki daha zamanı gelmemiş. Ben inanıyorum en güzel zamanda Allah sana kısmet edecek inşallah. Yeterki umudunu kaybetme canım.

PGT'li tüp bebek ücretlerini bu mesajımı okuyan arkadaşlar paylaşabilirlermi? Birde nerede yaptırdıklarını..
Çok rica ediyorum.

Ataşehir memorial nesiller genetik ile çalışıyor. 1 embriyoya 350 euroya pgt yapıyorlar. Bugün 3 embriyomuz pgt ye gitti. Yarın belli olacak sonuç. Çok heyecanlıyım

PGT'li tüp bebek ücretlerini bu mesajımı okuyan arkadaşlar paylaşabilirlermi? Birde nerede yaptırdıklarını..
Çok rica ediyorum.
Canim bizde memorial sislide yaptirmaya karar verdik oncelikle set up istendi 3360 dolar pgt ise 350 euro ( ayri yetten ek olarak ayrintili inceleme istenirse embriyo basina 650 euro aliniyor bu ihtimalide goz onunde bulundurmak gerekiyo)

Ataşehir memorial nesiller genetik ile çalışıyor. 1 embriyoya 350 euroya pgt yapıyorlar. Bugün 3 embriyomuz pgt ye gitti. Yarın belli olacak sonuç. Çok heyecanlıyım
Allah Yüzünüzü güldürsün inşallah.. Eşinize mutasyon çalışması yapıldımı ? onun içinde ücret aldılar sanırım.
Canim bizde memorial sislide yaptirmaya karar verdik oncelikle set up istendi 3360 dolar pgt ise 350 euro ( ayri yetten ek olarak ayrintili inceleme istenirse embriyo basina 650 euro aliniyor bu ihtimalide goz onunde bulundurmak gerekiyo)
PGT 'den sonra ayrıntılı incleme 650euroda neyin nesi.. PGT ile zaten hastalıkları taramıyorlarmı? bu PGT' ile klasik down send. Turner falan mı sadece ekarte ediliyor.. Yani eşlerdeki herhangi bir hastalığın elenmesi için 350 Euro yetmiyor o zaman.

Eşime ve bana kromozom analizi yapıldı. Eşimin Kromozomlarında parça değişikliği olduğunu öyle öğrendik

Bizde antalya memorialde yaptırık hücreler cgh için istanbula gitti cuöhurbeye ama sağlıklı embiryı bulunamadı ama cgh için de tanesine 350 $ ödedik 650 ne için isteniyor anlamadım cgh en son yöntemmiş tüm kromozımlara bakılıyor eşimde translokasyon var biz kromozom analiziyle öğrendik siz başka neler yaptınız aralık gibi yeniden denicez bazen aşırı karamsarlık çöküyor eksik yapılan bişeylet mi var acaba diyorum ama antalya memorialde batu beyede güveniyorum ama kafam da karışmıyır değil

BU bahsettiğiniz mutasyon taraması nedir

Merhaba kaderdaşlar..

Bugün hayatımla ilgili bir karar aldım..daha yeni evlenmiş kuzenim benden 8 yaş küçuk baba oluyorum abla diyince,içim bir burkuldu ,tebrik ettim.daha istemiyorduk dedi.evlendiler yurtdışında yaşıyorlar,evleri bile yok..evlilik onlar icin oyun gibi..ama bebekleri olacakmis..peki dedim ben de bu kadar istiyorum esim de istiyor hersey hazir,cektigim sıkıntının haddi hesabı yok,Allah benim de Allahım..ben de duamı ediyorum,o halde ben ne yaparsam yapayım,ne kadar dusunursem dusuneyim ne kadar istersem isteyim ben sadece kendi dehlisimde debelenip o su da sadece kendimi bogacagim......... 2 kurtaj bir pgt denemesi..12 tane embriyoda monozomi,trizonomi...şiskin bir karin, bitmis bir tatil ama Ķararlı ben..her seye rağmen dogal akışına bırakıyorum.Ben doğal yolla deneyeceğim..herseye en bastan basliyorum..

Kusuraa bakma cnm ya yanlis yazmisim embriyo 650 euro (canim bunu doktor degil hastanenin muhasebecisi soyledi yumurta bsina 350 euroyuda goz onunde bulundurun ddi buda bi ihtimal bizimde ilk deneme olacakk. Detaylarinii bnde bilmiyrum.

Aynı hisler bendede oluyor inan.Bir yakınım hamileyim diyince seviniyorsun ama insanın içinde biryerlerde tarif edilemez bir burukluk oluyor.İsyan da etmemek Lazım tabi ama üzülmemekte elde değil.Okadar sıkıntı,emek insan çok yıpranıyor.Haftasonu geziyorduk eşimle kimileri hamile kimi çocuklu geziyorlar,insanın içine içine sokuluyor Birşeyler resmen.Çok üzülüyorsun.Sonra 2 çocuklu bir çift denk geldi karşımıza.Biri büyük diğeri daha küçük en az 5 6 YAŞ var Çocuklarının Arasında.İkiside ayrı çocuk arabalarında ve çok rahatsızlardı.Tamamen anneye babaya Bağımlılar.Eşimin ve benim dikkatimi çekti ve çok Üzüldük.Bir müddet sonra eşim Dediki bak görüyormusun Rabbim bunuda gösteriyor bize sanki bakın der gibi,Herşeyde bir hayır vardır.Biz herZaman Hayırlısı ve sağlıklısını istiyoruz muhakkak şuan için bizim için hayırlı olan bu demekki dedi.Gerçektende öyle.Bizde çok şey yaşadık halada yaşıyoruz.Tedaviler,Kayıplar,kürtajlar defalarca .Umarım bundan sonra hepimiz için iyi olur.Rabbim en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı bir meleğe kavuşturur.Umutlar azalsada hep var

Merhaba arkadaşlar bende 5 tup bebek denemem yaptırdım geçtiğimiz günlerde 5. Ve 6. Güne 1 er embriyo cgh e gitti dün sonucu aldım biri çok şükür sağlıklı diğeri parsiyel trizonomi 3p ve parsiyel monozomi 21 q yazıyor sağlıklı değil dendi bunların ne demek olduğunu bilen varmıdır
birde bir sağlıklı embriyo ile hamile kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…