- 3 Temmuz 2015
- 54
- 35
- 288
- 38
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.541
Merhaba Sevgi. Nasıl gidiyor gebelik bir sıkıntı yoktur inşallah.Sağol canım olumlu sonuç aldım ama pembe akıntılarım var çok korkuyorum. Hayırlısı olsun artık. İnşallah sende en hayırlı zamanda yeniden başlayıp güzel sonuçlar alırsın canım. Demekki daha zamanı gelmemiş. Ben inanıyorum en güzel zamanda Allah sana kısmet edecek inşallah. Yeterki umudunu kaybetme canım.
Teşekkür ederim canım şuan için iyi gidiyor keseyide gördüm. Darısı inşallah kalp atışına. Senin transferinde hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler verirsin. Canım inan rabbim ol derse her türlü şeye rağmen oluyor. İnşallah rabbim senin içinde ol demiştir ve olur sağlıklı şekilde. Test günün ne zaman.Merhaba Sevgi. Nasıl gidiyor gebelik bir sıkıntı yoktur inşallah.
Hepimizin İyi haber almaya ihtiyacımız var.
Benim 1 tane normal embriyo çıktı. Transfer yapıldı. Bakalım bekliyoruz heyecanla
Amin inşallah. Test günüm 29 ağustos cumartesiTeşekkür ederim canım şuan için iyi gidiyor keseyide gördüm. Darısı inşallah kalp atışına. Senin transferinde hayırlı olsun. İnşallah güzel haberler verirsin. Canım inan rabbim ol derse her türlü şeye rağmen oluyor. İnşallah rabbim senin içinde ol demiştir ve olur sağlıklı şekilde. Test günün ne zaman.
canım ben tek gen için yaptırcam lesmikrogen genetik tanı yani volkan baltacı da yaptırcam 2200 dolar artı yol ücretiPGT'li tüp bebek ücretlerini bu mesajımı okuyan arkadaşlar paylaşabilirlermi? Birde nerede yaptırdıklarını..
Çok rica ediyorum.
süreç insanı yoruyor bir umut ile tüp bebeğe başlıyoruz iğneler kontroller yumurta sayısı opu sonrasında döllenme olacak mı olmayacakmı pgt kararı vee son adım embriyolar pgtye gidiyor sonuç beklemek sağlıklı varsa transfer tuttumu tutmadı mı sıkıntısı ... belkide en doğru kararı verdin kısa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah..Merhaba kaderdaşlar..
Bugün hayatımla ilgili bir karar aldım..daha yeni evlenmiş kuzenim benden 8 yaş küçuk baba oluyorum abla diyince,içim bir burkuldu ,tebrik ettim.daha istemiyorduk dedi.evlendiler yurtdışında yaşıyorlar,evleri bile yok..evlilik onlar icin oyun gibi..ama bebekleri olacakmis..peki dedim ben de bu kadar istiyorum esim de istiyor hersey hazir,cektigim sıkıntının haddi hesabı yok,Allah benim de Allahım..ben de duamı ediyorum,o halde ben ne yaparsam yapayım,ne kadar dusunursem dusuneyim ne kadar istersem isteyim ben sadece kendi dehlisimde debelenip o su da sadece kendimi bogacagim......... 2 kurtaj bir pgt denemesi..12 tane embriyoda monozomi,trizonomi...şiskin bir karin, bitmis bir tatil ama Ķararlı ben..her seye rağmen dogal akışına bırakıyorum.Ben doğal yolla deneyeceğim..herseye en bastan basliyorum..
Allah sabır versin canım daha zamanı gelmemiş demekki inşallah çok daha güzel bir zamanda nasip eder rabbim. Sakın umudunu kaybetme. Kendini yıpratma.Sonuç negatif çıktı malesef. Yapacak hiçbir şey yok. Duaya devam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
süreç insanı yoruyor bir umut ile tüp bebeğe başlıyoruz iğneler kontroller yumurta sayısı opu sonrasında döllenme olacak mı olmayacakmı pgt kararı vee son adım embriyolar pgtye gidiyor sonuç beklemek sağlıklı varsa transfer tuttumu tutmadı mı sıkıntısı ... belkide en doğru kararı verdin kısa zamanda iyi haberlerini alırız inşallah..
ikinci tedavim yeni bitti şuan embriyolar takipte 18 toplandı 12 olgun çıktı 3 tane döllendi durumları kötüye gidiyo yarın dondurulacak sonra 3. tedavi ... baktım olmuyor bende doğal denicem benim durumum çok karışık malesef sorun bir değil iki değil ama allaha havale ediyorumSevgili nuffiun sizdeki pgd sebebi ne bilemiyorum,ama ben ikisinde de yani pgd ve dogal hamilelik aynı miktarda şans var diyorum,pgd de saglikli ise transfer var normal yoldada saglikli ise devam edecek,degilse sonlanacak.Sonuçta gentan kagidimda onerilir,diyor zorunlu demiyor..translokasyonlarin hepsinde bu ihtimal var..ya dengesiz olacak 4.ayda tani konacak,ya dengeli olacak benim gibi,ya da tasiyici bile olmadan doğacak..yaradanim isterse olur,hersey olur..
Bakalim..sonuclarimi sizinle paylasacayim.. eiteye cok sık girmek istemiyorum ama arada girip takip ederim..inancinizi kaybetmeyin lütfen..olursa zamaji gelince olur,olmazsa da bir nedeni vardır..sevgiyle kalın..
canım çözüm var çok şükür durumumuz benziyor benim de gen problemim var 2. tedavim yeni bitti kısa şöyle söyleyim tüp bebek tedavisi görüyorsun embriyolar 3. günlük iken br hücre alınyor hücreye pgt yapılıyor sağlıllılar transfer ediliyor sağlıksız olanlar ise imha ediliyorRabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş, azminizi takdir ediyorum, inşallah cici cici bebişleriniz olur:) benim de bi sorum var...genetik bi hastalığım var ve çocuk sahibi olmak istiyorum,fakat bebeğimde de olma ihtimali %50...Bi çare arıyorum...bi doktora sordum genetik o kadar gelişmedi falan filan dedi beni üzdü.. ((( konuyu okudum biraz..ve o doktora inanmıyorum,derdi veren dermanı da verir inşallah..pdg yi duydum,sizler yazmışsınız ama duruma pek vakıf olamadım.. sağlıklı bebiş sahibi olmak için uygulanabilir bi yöntem mi bu? bana bilgi sahibi olanlar yardımcı olsun lütfeeeen kızlar (
benim sonumda öyle olacak sanırım 2. tedavim bitti döllenme sorunu yaşıyorum 7 emriyom var 3. tedaviye hazırlanıyorum sağlıklı bulunamaz ise doğal denicem2011 yılında ıvı tüp bebek merkezinde yaptırdım.pgt çalışmasını genetiks yaptı embriyo başına bir ücret aldılar.sma tip 2 taşıyıcısıyız eşimle.2 embriyo transfer ettirdik biri taşıyıcı biri sağlıklıydı.maalesef tutmadı.bir yıl sonra normal yolla hamile kaldım çapada cvs yaptırdım.materyali 3 farklı laboratuvara verdim emin olmak için.sonuç geldi yüzde 25 lik ihtimali tutturmuşuz.bebek sağlıklı.çok şükür allahıma.diyeceğim o ki ümidinizi kaybetmeyin.rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor
Teşekkür ederim cevabın için:) peki canım ne kadar sürüyo bu tedavi? ve nerede yaptırdın?pahalı bi tedavi mi?yaşın kaç,yaş sınırı var mı? nerede yapılıyor embriyo tetkikleri? inşallah senin de çaren olur pgd.. ne çok soru olduuuu kusura bakma lütfen:))ama meraklardayım,telaşlardayım; sağlıklı bebişler için umudumuz bu :)canım çözüm var çok şükür durumumuz benziyor benim de gen problemim var 2. tedavim yeni bitti kısa şöyle söyleyim tüp bebek tedavisi görüyorsun embriyolar 3. günlük iken br hücre alınyor hücreye pgt yapılıyor sağlıllılar transfer ediliyor sağlıksız olanlar ise imha ediliyor
bir zamanlar bende senin gibiydim aynı soruyu bin kere sorardım :) pahalı bir işlem ben ve eşim orak hücre anemisi taşıyoruz %25 riskimiz olduğu için pgt yi seçtik yaş sınırı yok ben ankaraya göndercem pgt yi volkan baltacı yapacak. tüp tedavisinide adana başkent hastanesinde gördüm ama merkez değiştirebilirsem değiştirecem döllenme problemi yaşıyoruz çünküTeşekkür ederim cevabın için:) peki canım ne kadar sürüyo bu tedavi? ve nerede yaptırdın?pahalı bi tedavi mi?yaşın kaç,yaş sınırı var mı? nerede yapılıyor embriyo tetkikleri? inşallah senin de çaren olur pgd.. ne çok soru olduuuu kusura bakma lütfen:))ama meraklardayım,telaşlardayım; sağlıklı bebişler için umudumuz bu :)
O zaman beni çok ii anlıyosun, buna sevindimmm:) özel olmazsa ne kadar süredir tedavi görüyosun? 3. tedaviye hazırlandığını yazmışsın, anladığım kadarıyla her embriyo için ayrı yapılıyo bu işlem? doğal deneyeceğim demişsin, kafamda deli sorular var benim de, diyorum bazen bu kadar çırpınma, Rabbim neylerse güzel eyler..Aklım öyle karışıyor ki..bir zamanlar bende senin gibiydim aynı soruyu bin kere sorardım :) pahalı bir işlem ben ve eşim orak hücre anemisi taşıyoruz %25 riskimiz olduğu için pgt yi seçtik yaş sınırı yok ben ankaraya göndercem pgt yi volkan baltacı yapacak. tüp tedavisinide adana başkent hastanesinde gördüm ama merkez değiştirebilirsem değiştirecem döllenme problemi yaşıyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?