- 31 Mart 2014
- 288
- 351
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.561
Merhaba memorialda Semra Kahraman ile tedavi ne kadar tuttu acaba. İlk kontrold3n itibaren pgt dahil ücreti ne? Bana semra kahramanın dışardan hiçbir testi kabul etmediğini, her testi tekrar yaptırdığını söylemişlerdi. öyle mi?Iyi aksamlar kizlar bende fikrimi soylemek icin girdim foruma. Oncelikle insallah hepimiz saglikla hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza. Genetik deyince direkt olarak memorial semra kahraman ve ekibi derim. Ilk tup bebek denemem olumlu sonuclanmosti fakat 9. Hafta gibi kalbi durdu. Yikildik zaten tup bebekti secilmis yumurta secilmis sperm diyoduk nasil olur dedik incelemede kromozom bozuklugundan oldugunu gorduk. Hersey allahtan tabi. Arkadindan dondurulmislarim vardi onlari denedik malesef negatif. Sonra memorial hep aklimdaki secenekti gittim ve hic pisman olmadim. Semra hanim bu sefer embriyolara genetik inceleme yapalim dedi ilk basta urktum acikcasi ya saglam kalmazsa diye niyekim toplanan 13 yumurtamdan 2 tane saglam cikti eger ben normal sekilde tup bebek deneseydim o normaller bulunamicakti. Ama 13 tanenin hepsi incelemeye girmiyor zaten hem oyle olsa cokta masrafli olurdu. 5. Gune En iyi ve saglam kalanlar gittiler incelemeye. Evet zor surecler gecirdik cok stres yasadim insallah bu sefer yuzumuz guler. Hepimizin tabii...
ah ah..melek olmuş onlar...amin..2 tüp bebeğimde kalp durmasıyla benden ayrıldı... 2. bebeğimde mozaik turner teşhis edildi.. 37 yaşındayım yumurtalarım az banada pgt dendi.. muhterem bahçe ile görüştüm... Allah yardımcımız olsun ..
üzülme canım.. konuya hakim olmadığım için bilemiyorum ben ama bir bilen yardım edecektir sana da bu kadar sayfa yazan olduğuna göre..ben de pgt nin tüp bebekle birlikte ne kadar tuttuğunu öğrenmek istiyorum????kalbimseniseçti sanırım bir sen varsın canım benim sorularıma cevabı olan..nerelerdesin:)kimse yokmu
evet canım bende 3000 küsür sayfa yazdılarsa banada cevap verirler ddim ama elimi attığım yeri kurutuyorum neyseüzülme canım.. konuya hakim olmadığım için bilemiyorum ben ama bir bilen yardım edecektir sana da bu kadar sayfa yazan olduğuna göre..ben de pgt nin tüp bebekle birlikte ne kadar tuttuğunu öğrenmek istiyorum????kalbimseniseçti sanırım bir sen varsın canım benim sorularıma cevabı olan..nerelerdesin:)
canım ben 3. tüp bebeğime başlayacağım benimde ilk 2si tuttu ama sanırım kromozom anamolisinden kaybettim. bu yüzden doktorum pgt önerdi.. bende çok bir şey bilmiyorum.. Ama normal tüp bebek yaptırıp tutmayan pgt ile yaptırıp tutan arkadaşlarımızın yazılarını okudum bu sayfalarda fakat hiç birinin garantisi yok tutmama ihtimalide var tabiki.. Ayrıca pgt de incelenen kromozom arttıkça ödenen fiyatta artıyor...üzülme canım.. konuya hakim olmadığım için bilemiyorum ben ama bir bilen yardım edecektir sana da bu kadar sayfa yazan olduğuna göre..ben de pgt nin tüp bebekle birlikte ne kadar tuttuğunu öğrenmek istiyorum????kalbimseniseçti sanırım bir sen varsın canım benim sorularıma cevabı olan..nerelerdesin:)
5000tl tedaviye odedik daha once orada bi operasyon gecirdigim icin biraz ondirim yaptilar. 1500tl gibi ilaclar tutmustu. Pgt de embriyo basina 300$ odemistik. 3 ay once boyleydi fiyatlar belki degismistir dolarun yukselisinden. Bide ben memorial disinda yaptirdigim tum testleri goturdum sadece 1 sene icinde yapilmasi gerekiyo onun disinda kabul ediyolardi. Cok eski olmasin yani.Merhaba memorialda Semra Kahraman ile tedavi ne kadar tuttu acaba. İlk kontrold3n itibaren pgt dahil ücreti ne? Bana semra kahramanın dışardan hiçbir testi kabul etmediğini, her testi tekrar yaptırdığını söylemişlerdi. öyle mi?
Bu arada benim tum kromozomlara bakildi pgt degildi cgh yontemiydi yanlis hatirlamiyosam5000tl tedaviye odedik daha once orada bi operasyon gecirdigim icin biraz ondirim yaptilar. 1500tl gibi ilaclar tutmustu. Pgt de embriyo basina 300$ odemistik. 3 ay once boyleydi fiyatlar belki degismistir dolarun yukselisinden. Bide ben memorial disinda yaptirdigim tum testleri goturdum sadece 1 sene icinde yapilmasi gerekiyo onun disinda kabul ediyolardi. Cok eski olmasin yani.
teşekkür ediyorum. Bir süre ara verdikten sonra ya semra kahramana gidicez ya da emsey hastanesine. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin. İnsan bilemiyor. 3 yıllık evliyim 2 düşük 2 başarısız tüp bebek deneyimi. Kendimi çok hırpaladığımı gördüm. Psikolojik destek almaya karar verdimBu arada benim tum kromozomlara bakildi pgt degildi cgh yontemiydi yanlis hatirlamiyosam
Canim lutfen yilma ben 5 yillik evliyim 1 dusugum ve onlarca ugrasim var ve bu sitede okudugumuz senelerini buna veren arkadaslarimiz var eminim vakti geldiginde olucak ama ben hepsinden once bol bol duanin en onemli rolu olduguna inandim. Allah yardimcin olsunteşekkür ediyorum. Bir süre ara verdikten sonra ya semra kahramana gidicez ya da emsey hastanesine. Rabbim hakkımızda hayırlı eylesin. İnsan bilemiyor. 3 yıllık evliyim 2 düşük 2 başarısız tüp bebek deneyimi. Kendimi çok hırpaladığımı gördüm. Psikolojik destek almaya karar verdim
allah şifa versin canım benim herşeyin hayırlısı ne kadarda önemliarkadaşlar öncelikle bu yola çıkan herkesin allah yardımcısı olsun...ben 7 yaşında engelli bir kız annesiyim kızımda çok ender görülen bir hastalık joubert sendromu var..genetik olduğu için 2. çocukta pgt yaptırmaya karar verdik.ve uzun araştırmalar sonucunda bu işte çok iyi olduğuna karar verdiğim şişli memorial da tedavi gördük allahımıza hamd olsun ilk denemede işimiz yolunda gitti ve yerleştirilen 2 embriyodan biri tuttu şu an 48 günlük bir kızım daha oldu...rabbime bin şükür sağlıklı görünüyor...benim ilk kızım 1 yaşına kadar hiç görmüyordu neredeyse...gözlerimin içine hiç bakmıyordu....rabbim bu duyguyu 2. bebeğimizde tattırdı bize...binlerce kez hamd olsun....allah tüm dileyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın...allah yardımcınız olsun
Amin canim allah razi olsunallah şifa versin canım benim herşeyin hayırlısı ne kadarda önemli
Allah diğer kızınada sağlık afiyet versin
Ben bir şeyler öğreniyorum yine de burdan:) 'raporluysan diğer masraflarından düşer' demişsin, ne raporu canım bu, nerden alınır?canım ben 3. tüp bebeğime başlayacağım benimde ilk 2si tuttu ama sanırım kromozom anamolisinden kaybettim. bu yüzden doktorum pgt önerdi.. bende çok bir şey bilmiyorum.. Ama normal tüp bebek yaptırıp tutmayan pgt ile yaptırıp tutan arkadaşlarımızın yazılarını okudum bu sayfalarda fakat hiç birinin garantisi yok tutmama ihtimalide var tabiki.. Ayrıca pgt de incelenen kromozom arttıkça ödenen fiyatta artıyor...
Raporluysan en azından diğer masrafların düşer.. pgt yide cebinden ödersin.. şimdilik bunda devlet katkısı yok belki ileride olur..
Canım raporun şartlarını bilmiyorum ama bir kadın doğumcuya git durumunu anlat raporu onlar çıkarıyorlar en azından seni yönlendirir. şartları taşıman önemli tabi.. ama gideceğin doktor tüp bebek konusunda da seni yönlendirebilecek olması lazım.. Ankaradaysan Gazi, Başkent, Hacettepe veya Ankara Üniversite hastanelerini tavsiye ederim.. zekai tahir de olaabilir.Ben bir şeyler öğreniyorum yine de burdan:) 'raporluysan diğer masraflarından düşer' demişsin, ne raporu canım bu, nerden alınır?
sonkamelya hamilelik takvmininde bir kaç günün var görünüyo ama oğluşun sana erkenden kavuşmak istemiş, demek yeter bu özlem demiş ,ne mutlu size ,birbirinize ii bakın :) zeynep4 kurutuyorum girdiğim forumu diyosun amaaaa ii düşün ii olsun, sen bizden çook daha deneyimlisin forumda, bak kızlar yetişmiş sana cevap vermiş sağolsunlar, yaşasın kadın dayanışması:) joubert Allah yardımcın olsun canım, ablasına sahip çıkacak inşallah miniğin, sana en büyük destek o..
Allah razı olsun. İçimdeki umut yıldırmıyor inşallah. Rabbim maddi manevi güç versin hepimize.Canim lutfen yilma ben 5 yillik evliyim 1 dusugum ve onlarca ugrasim var ve bu sitede okudugumuz senelerini buna veren arkadaslarimiz var eminim vakti geldiginde olucak ama ben hepsinden once bol bol duanin en onemli rolu olduguna inandim. Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?