Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok geçmiş olsun. doğal yoldan mıydı hamileliklerin.. pgt dedilerse tüp bebek merkezine başvurman gerekiyor.. pgt ide embiryonun dışarda döllenmesi lazım. bence öncelikle tüp bebek merkezi araştırın bulunduğunuz ilde onlar sizi yönlendirir..
Bu denememde bende pgt yaptırıcam, pgt yaptırıpta olumlu sonuç alanlar var bana da umut oluyor.

kızlar merhaba, benimde durumumum sizlerle aynı. o kadar çaresi ve umutsuz hissediyourm ki kendimi bu forumu birinci sayfasından itibaren okumaya başladım. ben resiprokal translokasyon taşıyıcısıymışım. benimle aynı durumda olanlar var mı? yai hem kadında olup hemde resiprokal olan hamile kalan. sanırım bu duyguyu yaşayamayacağım

hepsi kendiliginden oldu tup bebek denemedim daha once hic benim korkum pgt sirasinda genetik inceleme yaparken hucreye zarar vermeleri cok mu olumsuz düşünüyorum bilmiyorum

[QUOTE="mutlu kiz, post: 42504963, member: 701966"ye zarar verme ihtimali mi varmış????[/QUOTE]
bir bilgim yok malesef ben de bu konudabilgi almak istiyorum

merhaba birşey sormak istiyorum sizlere 7 dondurulmuş embriyom var ve kaliteleri kötü pgt yapılcak korkum pgt için hücre alındıktan sonra hücre yapısın bozulması sizlerin pgtye giden embriyo kaliteleri nasıldı

merhaba eski bir konunuza rastladım ikili test riskli çıkmış ama çok şükür bebeğiniz sağlıklıymış maşallah sizin formunuza da tüp bebek bebek diye işaret koymuşlarmıydı bide risk kaçtı hatırlıyormusunuz sağolun şimdiden.

pgtnin elbette embiryoya zarar verme ihtimali var. tecrübeli merkezler seçerseniz bu risk sıfıra yaklaşır..

semra kahramanla gorusmeyi düşünüyorum ben bahceci ve memorial iyi diye biliyorum siz yaptirdiniz mi peki hangi merkezde basari orani yüksek cok fazla bilgi bulamıyorum bu konuyla ilgili

semra kahramanla gorusmeyi düşünüyorum ben bahceci ve memorial iyi diye biliyorum siz yaptirdiniz mi peki hangi merkezde basari orani yüksek cok fazla bilgi bulamıyorum bu konuyla ilgili
Ben Ankara dayım Başkent Hastanesine gidiyorum. semra kahraman ve bahçeci hakkında olumlu yorumlar okudum..BEnde ankarada başka merkezler arayışındayım.. Hayırlısı Allah tan

sorununuz neydi eger ozel degilse bir de bahcecide hangi doktora gittiniz ne kadar odediniz ? ben de bahçeci ve memorialla gorusecegim ama deneme konusunda kararsizim
Tüp bebek 5900 tl + ilaçlar . Benim yumurtalar 2 kere toplandı havuz yapıldı 3500tl+ ilaçlar. Pgt tek gen hastalığı 2500 Euro . Embriyo dondurma 1300tl. Era testi yapıldı 2700tl+ ilaçlar.. Dondurulmuş embriyo transferi 2900tl+ ilaçlar
Bizim 30000 tl geçti canım. Inşallah sonu güzel olsun pozitif sonuç olsun

inşallah guzel haberlerini duyariz canim

benim sonucum anomali çıktı kıslar 4 embriyom kaldı onların genetiğine bakılacak ama çok para istiyorlar vicdansızlar bekletmemiz lazım 4 şansım kaldı

benim sonucum anomali çıktı kıslar 4 embriyom kaldı onların genetiğine bakılacak ama çok para istiyorlar vicdansızlar bekletmemiz lazım 4 şansım kaldı
hakkında hayırlısı olsun canım..burda neleri atlatıp bebişini kucağını alan insanlar varmış:) maddiyat kısmı çok külfetli,haklısın..nolcak o iş bilemiyorum...keşke sigorta bi kısmını bari karşılasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…