- 4 Mart 2014
- 384
- 482
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.581
Çok geçmiş olsun. doğal yoldan mıydı hamileliklerin.. pgt dedilerse tüp bebek merkezine başvurman gerekiyor.. pgt ide embiryonun dışarda döllenmesi lazım. bence öncelikle tüp bebek merkezi araştırın bulunduğunuz ilde onlar sizi yönlendirir..merhaba arkadaşlar 4. gebeligim kurtajla sonuclandi ve patoloji sonucuna gore 69 xxy triploidi 13ps+, 13 ps+ tıp fakültesinde yaptirdigim genetik testimde de 13ps+ sonucu vardi.doktorum pgt önerdi ve nerde yaptirmaliyim benim durumumda olanlar sağlıklı cocuk dünyaya getirdi mi bana önerisi olan var mi..
hücreye zarar verme ihtimali mi varmış????hepsi kendiliginden oldu tup bebek denemedim daha once hic benim korkum pgt sirasinda genetik inceleme yaparken hucreye zarar vermeleri cok mu olumsuz düşünüyorum bilmiyorum
merhaba eski bir konunuza rastladım ikili test riskli çıkmış ama çok şükür bebeğiniz sağlıklıymış maşallah sizin formunuza da tüp bebek bebek diye işaret koymuşlarmıydı bide risk kaçtı hatırlıyormusunuz sağolun şimdiden.arkadaşlar öncelikle bu yola çıkan herkesin allah yardımcısı olsun...ben 7 yaşında engelli bir kız annesiyim kızımda çok ender görülen bir hastalık joubert sendromu var..genetik olduğu için 2. çocukta pgt yaptırmaya karar verdik.ve uzun araştırmalar sonucunda bu işte çok iyi olduğuna karar verdiğim şişli memorial da tedavi gördük allahımıza hamd olsun ilk denemede işimiz yolunda gitti ve yerleştirilen 2 embriyodan biri tuttu şu an 48 günlük bir kızım daha oldu...rabbime bin şükür sağlıklı görünüyor...benim ilk kızım 1 yaşına kadar hiç görmüyordu neredeyse...gözlerimin içine hiç bakmıyordu....rabbim bu duyguyu 2. bebeğimizde tattırdı bize...binlerce kez hamd olsun....allah tüm dileyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın...allah yardımcınız olsun
Ben Ankara dayım Başkent Hastanesine gidiyorum. semra kahraman ve bahçeci hakkında olumlu yorumlar okudum..BEnde ankarada başka merkezler arayışındayım.. Hayırlısı Allah tansemra kahramanla gorusmeyi düşünüyorum ben bahceci ve memorial iyi diye biliyorum siz yaptirdiniz mi peki hangi merkezde basari orani yüksek cok fazla bilgi bulamıyorum bu konuyla ilgili
Bahçecide yaptırdım canım bekleme sürecindeyim.. Inşallah sonu güzel olursemra kahramanla gorusmeyi düşünüyorum ben bahceci ve memorial iyi diye biliyorum siz yaptirdiniz mi peki hangi merkezde basari orani yüksek cok fazla bilgi bulamıyorum bu konuyla ilgili
sorununuz neydi eger ozel degilse bir de bahcecide hangi doktora gittiniz ne kadar odediniz ? ben de bahçeci ve memorialla gorusecegim ama deneme konusunda kararsizimBahçecide yaptırdım canım bekleme sürecindeyim.. Inşallah sonu güzel olur
Tüp bebek 5900 tl + ilaçlar . Benim yumurtalar 2 kere toplandı havuz yapıldı 3500tl+ ilaçlar. Pgt tek gen hastalığı 2500 Euro . Embriyo dondurma 1300tl. Era testi yapıldı 2700tl+ ilaçlar.. Dondurulmuş embriyo transferi 2900tl+ ilaçlarsorununuz neydi eger ozel degilse bir de bahcecide hangi doktora gittiniz ne kadar odediniz ? ben de bahçeci ve memorialla gorusecegim ama deneme konusunda kararsizim
inşallah guzel haberlerini duyariz canimTüp bebek 5900 tl + ilaçlar . Benim yumurtalar 2 kere toplandı havuz yapıldı 3500tl+ ilaçlar. Pgt tek gen hastalığı 2500 Euro . Embriyo dondurma 1300tl. Era testi yapıldı 2700tl+ ilaçlar.. Dondurulmuş embriyo transferi 2900tl+ ilaçlar
Bizim 30000 tl geçti canım. Inşallah sonu güzel olsun pozitif sonuç olsun
Inşallah canım bu kadar uğraştık inşallah sonuç pozitif olur hayırlısıylainşallah guzel haberlerini duyariz canim
teşekkürler tekrardan canım:) ankaradaymışsın,tecrübelerini paylaşıyosun sağol bi kulağım sende:)pgtnin elbette embiryoya zarar verme ihtimali var. tecrübeli merkezler seçerseniz bu risk sıfıra yaklaşır..
hakkında hayırlısı olsun canım..burda neleri atlatıp bebişini kucağını alan insanlar varmış:) maddiyat kısmı çok külfetli,haklısın..nolcak o iş bilemiyorum...keşke sigorta bi kısmını bari karşılasa..benim sonucum anomali çıktı kıslar 4 embriyom kaldı onların genetiğine bakılacak ama çok para istiyorlar vicdansızlar bekletmemiz lazım 4 şansım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?