- 25 Aralık 2011
- 195
- 157
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.601
ilk denenmede genelde pgt yapmıyorlar. sizin genetiğinizde mi sıkıntı vardı. inşallah bundan sonrakiler iyi çıkar.. 2. denemenizde iyi sonuç alacağınıza inanıyorum. çünkü vücut ilaçlara uyum sağlamış oluyor. Allah ın izniyle olur.. üzülmeyin. burada hepimizin sorunları aynı.Arkdşlr maalesef benim de ilk denemem olmdı. İçimde kocaman bir ağırlık hissediyorum şu anda karmkarışık hisler...27 yumurta toplndı 24 ünden 6 sı döllendi.4 ü pgt ye gitti ve hepsi hasarlı cıktı.yarın ayrıntılı bilgi alıcz. Toplam 7250 tuttu ücret ilaç dahil. Yalnız ben de ohss riski olduğu için transfer iki ay sonra olacaktı. Şunu merak ediyorum pgt den once mi sonra mı dondurma işlemi yapılmalı, bir kural var mı bu şekilde??? Bir de aynı merkeze mi gitmeliyim?? Embriyolog iyi miydi kötü müydü off kafam çok karışık lütfen cevap yazın
Teşekkür ederim cnım evet eşimde translokasyon olayı var. Kardeşlerinde olduğu için biz önceden biliyorduk zaten o yüzden pgt ile başladık şans eseri yani. Dediğin gibi hayırlısı inşallah herkes için.ilk denenmede genelde pgt yapmıyorlar. sizin genetiğinizde mi sıkıntı vardı. inşallah bundan sonrakiler iyi çıkar.. 2. denemenizde iyi sonuç alacağınıza inanıyorum. çünkü vücut ilaçlara uyum sağlamış oluyor. Allah ın izniyle olur.. üzülmeyin. burada hepimizin sorunları aynı.
Geçmiş olsun. Allah sabır versin hepimize. Bende henüz toparlanamadım. Sadece toparlanmış gibi görünmeye ççalışıyorum. Rabbim sabır versin bize. Mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün haziranda doğum yapmış olan bir arkadaş işe geldi. Kucağında bebeğiyle. Arkasından bakakaldım 'bana da nasip olacak mı acaba' diye içimden geçirdim.Pinkh post: 42564039 .!.:Arkdşlr maalesef benim de ilk denemem olmdı. İçimde kocaman bir ağırlık hissediyorum şu anda karmkarışık hisler...27 yumurta toplndı 24 ünden 6 sı döllendi.4 ü pgt ye gitti ve hepsi hasarlı cıktı.yarın ayrıntılı bilgi alıcz. Toplam 7250 tuttu ücret ilaç dahil. Yalnız ben de ohss riski olduğu için transfer iki ay sonra olacaktı. Şunu merak ediyorum pgt den once mi sonra mı dondurma işlemi yapılmalı, bir kural var mı bu şekilde??? Bir de aynı merkeze mi gitmeliyim?? Embriyolog iyi miydi kötü müydü off kafam çok karışık lütfen cevap yazın
OLACAKK ALLAH'IN ÎZNÎ ÎLE.. hpîmîzz ayni durumddayizz ve înaniyorum kî bîrgun bîzlerde ANNE olacagiz..Geçmiş olsun. Allah sabır versin hepimize. Bende henüz toparlanamadım. Sadece toparlanmış gibi görünmeye ççalışıyorum. Rabbim sabır versin bize. Mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün haziranda doğum yapmış olan bir arkadaş işe geldi. Kucağında bebeğiyle. Arkasından bakakaldım 'bana da nasip olacak mı acaba' diye içimden geçirdim.
Anladığım kadarıyla iyi bir embriyolog çok önemli..ama yeterli bilgiye ulaşamıyorum netten. Siz nasıl karar verdiniz var bir araştırma yönteminiz. Benim gittiğim merkezdeki nasıldi bilemiyorum insanın aklında soru işareti kalıyor.. Bizimkisi istanbul genetik di galiba..bu arada çok tesekkurler inş allah herkese istediğini verir..
Merhaba arkadaşlar 8gebelik kaybim var 4dogal 1asilama 3tup ve bunların 2si kürtaj 1erken doğum ve diğerleri kalp atışı duyulmadan dustu bu denememde cgh yapıldı 7embriodan 2sqglam geldi 1transfer yapıldı ve yeni negatif aldm bu nasıl oluyor anlayamadım bilgisi olan varmı
Ben uanda bahçeciye bşaladım.idğerlerinden en büyük farkı doktorları samimi ve parayı 2.planda tutuyorlar.bir de 2 arkadaşm daha burada hamile kaldı.ben perşembe başlıorum:bakalım hayırlısıAnladığım kadarıyla iyi bir embriyolog çok önemli..ama yeterli bilgiye ulaşamıyorum netten. Siz nasıl karar verdiniz var bir araştırma yönteminiz. Benim gittiğim merkezdeki nasıldi bilemiyorum insanın aklında soru işareti kalıyor.. Bizimkisi istanbul genetik di galiba..bu arada çok tesekkurler inş allah herkese istediğini verir..
Güvenç beyde başlıyosun dimi sen,bende ondayımBen uanda bahçeciye bşaladım.idğerlerinden en büyük farkı doktorları samimi ve parayı 2.planda tutuyorlar.bir de 2 arkadaşm daha burada hamile kaldı.ben perşembe başlıorum:bakalım hayırlısı
Cgh yapıldı canm 7embriodan 2saglam geldi tek transfer yapıldı tutmadı kafami kurcalayan normal tüple 3kez kaldm aşılamaya gebe kaldım doğal kaldm ama pgt uygulanan embrioyla nasıl kalamadm3 kere denemiş biri olarak şunu söyleym istanbulda çok beğenilen 3 ayrı merkezde deneme yaptım.3ü de başarısız oldu.embriyolo
pgt yaptırdınız mı? çünkü eğer kromozmlarda anormallik var ise, hamilelik düşükle sonuçlanıyor. Bence bir pgt yaptırın
merhaba evet ikili test riskim 1/107 çıkmıştı. form derken neyi kastettiniz??merhaba eski bir konunuza rastladım ikili test riskli çıkmış ama çok şükür bebeğiniz sağlıklıymış maşallah sizin formunuza da tüp bebek bebek diye işaret koymuşlarmıydı bide risk kaçtı hatırlıyormusunuz sağolun şimdiden.
Canım benim normal yolla bir oğlum var genetik hastalığı varmış. Doğduktan sonra eşimin ve benim taşıyıcı olduğumuzu öğrendik. Sağlıklı bir çocuk için tüp bebek denedik embriyolar pgt yapıldı hasta olanlar elendi. Mayısta sağlam embriyolardan 2 tane transfer oldu negatif eylül ilk haftası tekrar sağlam 2 embriyo transfer edildi yine negatif canım.. Ki benim hamile kalmamda sıkıntım yok sağlıklı çocuğum olsun diye tüp bebek yaptırdıkCgh yapıldı canm 7embriodan 2saglam geldi tek transfer yapıldı tutmadı kafami kurcalayan normal tüple 3kez kaldm aşılamaya gebe kaldım doğal kaldm ama pgt uygulanan embrioyla nasıl kalamadm
Peki neden böyle oluyor doktor ne dedi sana canm çok geçmiş olsun oğlunun neyi var şuan durumu nasıl çok çaresiz hissediyorum kendimi yaCanım benim normal yolla bir oğlum var genetik hastalığı varmış. Doğduktan sonra eşimin ve benim taşıyıcı olduğumuzu öğrendik. Sağlıklı bir çocuk için tüp bebek denedik embriyolar pgt yapıldı hasta olanlar elendi. Mayısta sağlam embriyolardan 2 tane transfer oldu negatif eylül ilk haftası tekrar sağlam 2 embriyo transfer edildi yine negatif canım.. Ki benim hamile kalmamda sıkıntım yok sağlıklı çocuğum olsun diye tüp bebek yaptırdık
2 li test kağıdına işaret koydular mi tüp bebek diye bide bu risk kombine risk mi yoksa ikili test yazan kısmı mi acaba teşekkür ederim simdidenmerhaba evet ikili test riskim 1/107 çıkmıştı. form derken neyi kastettiniz??
Canım başka şeyler vardır diyor sebep olarak kesin bişey söyleyemiyor... Era testi diye bir testte yaptı rahmin kabul edip etmeyeceğini anlamak için ama olmayınca olmuyor.. Allahım ol derse olacakPeki neden böyle oluyor doktor ne dedi sana canm çok geçmiş olsun oğlunun neyi var şuan durumu nasıl çok çaresiz hissediyorum kendimi ya
Şuan oğlunun durumu nasıl canm sen nerde deniyorsunCanım başka şeyler vardır diyor sebep olarak kesin bişey söyleyemiyor... Era testi diye bir testte yaptı rahmin kabul edip etmeyeceğini anlamak için ama olmayınca olmuyor.. Allahım ol derse olacak
Allaha şükür canım.. Bahçecideyim sen nerde denedin?Şuan oğlunun durumu nasıl canm sen nerde deniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?