Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar bizde dün itibariyle hayırlısıyla tedaviye başladık bugün ikinci iğnemi Olacağım tedavi süresi çok kısa geldi bana tahminen 30eylülde toplama işlemi olur dedi on üç gün sonra fln oluyor da burda okuduklarım sanki 1ayı bulmuyor muydu ya da 20gün fln Hatırlıyorum daha iyi tabide kısa olması anlamadım yani bu hastanemi böyle işliyor birde iğneleri kendinizmi yapıyorsunuz bende yapabilirim ama şu gona f nin dozu ayarlaması riskli geldi bana sizde nasıldı 375 ya sizde nasıl bilmiyorum 300 ü vurduk tamam da 75 i de diyo iğne içindeyken döndüreceksin onu nasıl Yaparım bilmiyom siz nasıl yapmıştımız

Normal canım yumurtaların toplanması yaklaşık 7 ile 12 gün arasında değişiyor, bu kişinin yumurtlama sürecine dozlara karşı verdiği tepkilere bağlı. Benim mesela 7 günde toplanıyordu, buda iyi değil çabuk büyüyor, şuanki başladığım doktor önceki dozlarımı fazla buldu normalde 10 günü geçmesi lazım. Ondan sonraki aşama embriyoların döllenme süreci 3 ile 5 gün oluyor ve transfer ...normal şartlarda böyle, ama donmuş transfer olursa bu süre dahada uzayabilir.
İğnelere gelince dozunu kendin ayarlıyorsun, az gelirse ekleme yapıyorsun şırıngaya..

Poldi sağol CNm iğnelerimi dışarıda yaptırıyorum artık ayarlayamam diye cesaret edemedim herkese hayırlı bayramlar inşallah Allah herkese gönlündekinin hayırlısını versin âmin

Arkadaslar Merhaba konuyu baştan sona kadar okudum ama eskiden ne kadar hareketliymis suan neden kimse yazmıyor. Bende kendimi anlatayım 1.5 yıllık evliyim ve 3 ay önce 20 haftalık gebeligim sonlandirildi ve hala kendimi toplayamadim. Sonuç olarak eşim ve bende al awadi sendromu tasiyiciligi çıktı Türkiye de ilk dünya 5. Mis. Bizde pgt dendi fakat suan araştırma asamasindayin lütfen herkes durumunu paylaşın ki birbirimize yarfimcinolalim

Merhaba canım, bende aynen 1. Sayfadan bu sayfaya kadar okudum. Gerçekten hem heyecanlandım,hem üzüldüm, hem sevindim hemde acayip şoklar uğradım. Benimde 24 haftalık gebeliğim sonlandırıldı maalesef. Beler yapacağım çok şaşkınım genetik sonucumuz çıktı bizimde ben translokasyon taşıyıcısıymışım. Sizin sendromu ilk kez duydum. Neye sebep oluyormuş?

Keşke inci tanesi, hazade,chnb, mattika, laveque, Akasya, hituci, simge, Sümeyye, Angel, özlemcano, merve02 eski yazanlardan herkes bir iki cümle yazsa. O kadar uzun sayfalar sizleri okudum ki son sayfalarda olmamanız sohbetinizin olmaması falan burukluk yarattı bende. Yada benim psikolojim gerçekten kötü durumda

Arkadaslar mrh ben de gecen gün konu acmistim hatta bu konuyla alakali.Benim de iki gebeligim olumsuz sonuclandi.Suan bir oglum var,bir hamileligimde alti bucuk aylikken bebegimin kalp atisi durdu,sonraki sekiz aylik dogdu digeriyle sorunlar ayniymis ve küvezdeyken kaybettik.Drum pgt ile tüpbebek dedi ama tüpbebekte de yanilma payi oldugu icin "bosuna masrafa girmeyin bence tekrar dogal düsünün,11.haftada yapacagimiz testle
kesin sonuc belli olur ama geldiginiz zaman tüpbebek druyla da görüstrürm sizi o detayli bilgiyi verir"dedi.Simdi pgt de hata payi var mi arkadaslar hicbir bilgim yok.Dogal deneyip o riske girecek gücüm de yok.Lütfen aydinlatin beni.Hicbir sey bilmiyorum çünkü bu konuda.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar ;

Bir arkadas ozel mesaj atinca siteye girip konuya baktim. Kizim dogduktan sonra buralara fazla giremiyorum. Allah sizlere de nasip etsin.

Pgtde yanilma payi olup olmadigi sorulmus. Cok dusuk ihtimalle yanilma payi var. Sonucta en gelismis sistemlerde bile yanilma payi oluyor. Ancak normal yolla denenirse bebekte sorun olma ihtimali nedir ? Bunu tespit ettikten sonra pgt yaptirip yaptirmayacagina kisinin kendisinin karar vermesi gerekir. Ornegin normal yolla hamilelikte benim bebegimin riski yuzde 50 idi. Ben bu riski alamayacagim icin %1 yanilma riski olan pgt yi tercih ettim.

Canim pgt de %1 mi?Drum dogal yoldan denenirse %25,Pgt ile % 15 falan demisti ama kesin bi yüzde de vermemisti tüpbebek dru olmadigi icin.Benimkinde mi acaba farkli bir sorun var anlamadim canim.

Merhaba, hayat. Akasya cevaplamış. Sanırım soruna ve riske göre Değişiyor. Sizde ki problem neydi tam olarak? Oğlunda sağlık sorunu var mı? Yoksa kayıplarda mi tespit edildi? Siz anne bana olarak genetik test yaptırdınız mı?

eastnbull arkadasim telde giriyorum oyzden alintiyi dzgn yapamadim.Kusura bakma canim.

Olsun canım okudum ben. Şuan yaşayan oğlunla diğer bebeklerin ilgisi yok Anladığım kadarıyla. Yaşadığın şehirde iyi bir genetikçi ile görüşmeni tavsiye ederim. Kaybettiğin bebeklerin raporları ile seninle eşinede genetik test yapıp ona göre yorumlayabilirler zannediyorum ki. Ona görede tüp bebek pgt önerirler diye düşünüyorum.

Bize test yapildi canim.İkimizden ve bebekten kan alinmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…