Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bize test yapildi canim.İkimizden ve bebekten kan alinmisti.

O zaman tüp bebekten önce genetik uzmanı işe görüşmenizi öneririm. Ona göre karar verirsiniz. Tam olarak Tanı ne? Bizim durumunuzda bende 2,13 translokasyon var. 2 ve 13 Numaralı kromozomlarda Parça Değişimi olmuş. İşte aylardır algılamaya çalışıyoruz. Sebep işte Allah yardımcımız olsun.

Cok gecmis olsun canim size de.Dilerim rabbim kucagimizi saglikli evlatlarla doldurur.Canim inan ki tam ben de bilmiyorum hangi kromozomda nedir ama sonuca bakarak gördklerimi yazabilirm.

Allah sana da sabr versin canim. Benim bebegim de kollar da ve bacaklar da ekstremite eksikligi vardı canım ellerde parmakları eksikti küçük çene ve gözlerde de problem vardı . Zaten Türkiye sadece bizde varmış

Arkadaşım eğer maddi gücün varsa doğal deneme bence çünkü burda birçok arkadaş pgt ile bebegin kavuştu hata payı var ama çok dusuk

Allah sana da sabr versin canim. Benim bebegim de kollar da ve bacaklar da ekstremite eksikligi vardı canım ellerde parmakları eksikti küçük çene ve gözlerde de problem vardı . Zaten Türkiye sadece bizde varmış

Saol canım teşekkür ederim, siz taşıyıcımıymışsınız? Allah yardımcımız olsun bu yolda. Nerede yaşıyorsun?

Arkadaşım eğer maddi gücün varsa doğal deneme bence çünkü burda birçok arkadaş pgt ile bebegin kavuştu hata payı var ama çok dusuk
Canim maddi gücüm yok ama pgt yönteminde risk düsükse bir sekilde yapmak isterim.Peki acaba neden doktorum risk fazlaymis gibi bosuna masraf yapmayin dogal deneyin dedi anlamadim.Ya da tüpbebek dru olmadigi icin mi yanlis biliyor?Riski düsükse saglikli olan oysa pgt yöntemiyle düsünürm.Bizim dr mu net konusmuyor bizim ki farkli bir problem mi?

Hayat canım en iyi cevabı genetikçi verebilir. Muhtemelen sizin hastalığınızda risk daha yüksek. Bence bi görüşme yap. Bakalım ne diyecekler bende merak ettim.

Ferda merhaba, sen tüp bebek mi yapacaksın?

Doktorun neden öyle söyledi bilmiyorum ama belki sizin durumunda doğal denemektede fazla risk yoktur bilemiyorum tabi genetik ci ile bir konus mutlaka. Sizin hastalık neydi

Hayat canım en iyi cevabı genetikçi verebilir. Muhtemelen sizin hastalığınızda risk daha yüksek. Bence bi görüşme yap. Bakalım ne diyecekler bende merak ettim.

Ferda merhaba, sen tüp bebek mi yapacaksın?
Genetik ci pgt diyor ama kadın doğum doktorum normal dene dedi suan bekliyorum merkez araştırıyorum normal yoldan bizim için risk her gebelik için %25

Genetik ci pgt diyor ama kadın doğum doktorum normal dene dedi suan bekliyorum merkez araştırıyorum normal yoldan bizim için risk her gebelik için %25

Bende istanbul cnm, hepimiz için riskler aynı aşağı yukarı. Ben tek tesellim bu forumda veya çeşitli yayınlarda okuduğum kadarıyla benimle aynı olup normal yolla bebeğine kavuşanlar olması. Onun haricinde zaten çok korkak biriyim tüp yaparsak Sürecin altından kalkamamaktanda korkuyorum

Bwnde öyle arkadaşım maddi manevi korkuyorum tüp bebekten ama normal yoldan da korkuyorum Rabbim ins bizi doğru olan yıla yöneltsin.

Kizlar alinti yapamadim,biz deki risk te %25.Dr maddiyattan dolayi mi dedi bilmiyorum ama dogal yntemle %25,tüpbebekte %15 falan dedi.Ama yine de tam bilgm yok,tüpbebek dru degilim dedi.Büyük ihtimal önümüzdeki ayin sonlarinda gidecez.Tüpbebek druyla da görstürecekmis ama önce genetikci ile görüs diyosunuz.Drumuz sözde görüsmüstü.Ne biliyorsunuz deseniz pekbisey anlamadim.Ya bu dr salladi mi ne yapti bilmiyorum.Gittigimizde ins çözecez artik.

kıslar bizim sonuçta çıktı kompleks anöploidiğ diyo 22 kromozomun 10 tanesi hasta çıktı 4 embriyom kaldı sizce iyi çıkma ihtimali varmı

kıslar bizim sonuçta çıktı kompleks anöploidiğ diyo 22 kromozomun 10 tanesi hasta çıktı 4 embriyom kaldı sizce iyi çıkma ihtimali varmı

Merhaba canım, geçmiş olsun. 4 embroyunun 4üde sağlıklı Çıkabilir tabi nasip birazda. Sizdeki sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…