Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sizin hastalığınızın tanısı ne arkadasım . esin ve sende tek gen hastalığı taşıyıcılığı mı çıktı.

kıslar bizim sonuçta çıktı kompleks anöploidiğ diyo 22 kromozomun 10 tanesi hasta çıktı 4 embriyom kaldı sizce iyi çıkma ihtimali varmı
zeynep hiç umudunu kaybetme 10 tane girip sağlıklı çıkmayanda var 2 tane girp sağlıklı olanda. Allah büyük inş bu sefer elini boş çevirmez çok zor şeyler yaşıyoruz.

Neden pgt önerildi? Kayıp yaşadın mı hiç?
4. denemem bu canım hiç tutmadı rahimde sorunyok sorun genlerdeymiş meğer
zeynep hiç umudunu kaybetme 10 tane girip sağlıklı çıkmayanda var 2 tane girp sağlıklı olanda. Allah büyük inş bu sefer elini boş çevirmez çok zor şeyler yaşıyoruz.
inşallah canım

merhaba canım eve sorun çıktı malesef anomali
2 tane daha gönderdik genetiğe 20 gün oldu hala cevap dönmediler
20 gün mü ben forumu baştan sona okudum, 2009-2010 yıllarında bile 1,5-2 günde Dönüyorlar nasıl iş bu? Hangi merkezdesin canım?

Merhaba eastnbull :) Evet eskiden burası bayağı hareketliydi. Hepimiz hayat koşturmacası içinde uzak kaldık maalesef. Zaman zaman girip göz atabiliyorum, güzel haberlerle seviniyor hayal kırıklıklarıyla üzülüyorum.

Neden o kdar uzun sürdü ki 1 gunde dönüyorlar aslinda
aa nasıl 1 günde bende yeni sizde duydum 1 günde çıktığını benimki pgt değil cgh yöntemi aslında aynı şey galiba
20 gün mü ben forumu baştan sona okudum, 2009-2010 yıllarında bile 1,5-2 günde Dönüyorlar nasıl iş bu? Hangi merkezdesin canım?
acıbadem maslak canım

aa nasıl 1 günde bende yeni sizde duydum 1 günde çıktığını benimki pgt değil cgh yöntemi aslında aynı şey galiba

acıbadem maslak canım
evet canım aynı şey pgt fish ve chg olmak üzere kendi içinde ayrılıyor. Seninki çok uzun sürmüş yani şaşırdım

Merhaba inci:) mesajımı görüp yazmana çok sevindim:)teşekkür ederim.inşallah bizlerde güzel haberler paylaşabiliriz. Benimle aynı durumda olan Hazade ve merve Benim idolüm:) bendede onlar gibi translokasyon ve inşallah bende onlar gibi doğal yolla bebeğimi kucaklayabilirim.

acıbadem maslak canım

Canım cgh yöntemin ismi diye biliyorum micro array diyede geçiyor. Ama bu kadar uzun sürmemeli. Parça alındıktan sonra donduruluyor mu embriyon? Ben bu tüp bebek işinden çok korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…