- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.661
belkide inşallahMerhaba canım, geçmiş olsun. 4 embroyunun 4üde sağlıklı Çıkabilir tabi nasip birazda. Sizdeki sorun neydi?
belkide inşallah
eşimde morfoloji bende pko var
bu 4. denemem hiç tutmadı
amin canım inş. eşimde bir kez daha doğal deneyelim diyor ama ben kararsızım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Ben bir kez daha doğal deneyeceğim. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı Ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Sizin hastalığınızın tanısı ne arkadasım . esin ve sende tek gen hastalığı taşıyıcılığı mı çıktı.Kizlar alinti yapamadim,biz deki risk te %25.Dr maddiyattan dolayi mi dedi bilmiyorum ama dogal yntemle %25,tüpbebekte %15 falan dedi.Ama yine de tam bilgm yok,tüpbebek dru degilim dedi.Büyük ihtimal önümüzdeki ayin sonlarinda gidecez.Tüpbebek druyla da görstürecekmis ama önce genetikci ile görüs diyosunuz.Drumuz sözde görüsmüstü.Ne biliyorsunuz deseniz pekbisey anlamadim.Ya bu dr salladi mi ne yapti bilmiyorum.Gittigimizde ins çözecez artik.
zeynep hiç umudunu kaybetme 10 tane girip sağlıklı çıkmayanda var 2 tane girp sağlıklı olanda. Allah büyük inş bu sefer elini boş çevirmez çok zor şeyler yaşıyoruz.kıslar bizim sonuçta çıktı kompleks anöploidiğ diyo 22 kromozomun 10 tanesi hasta çıktı 4 embriyom kaldı sizce iyi çıkma ihtimali varmı
amin canım inş. eşimde bir kez daha doğal deneyelim diyor ama ben kararsızım.
inşallah güzel haberlerini alırız canım sizin doğal da şansınız tek gen hastalıklarından daha yüksek umarım gönlüne göre olurAynen
Aynen cnm bizde doğal deneyeceğiz ama buranın takipçisi Olacağım. Inşallah bir gün müjdemi yazma fırsatım olur benimde
4. denemem bu canım hiç tutmadı rahimde sorunyok sorun genlerdeymiş meğerNeden pgt önerildi? Kayıp yaşadın mı hiç?
inşallah canımzeynep hiç umudunu kaybetme 10 tane girip sağlıklı çıkmayanda var 2 tane girp sağlıklı olanda. Allah büyük inş bu sefer elini boş çevirmez çok zor şeyler yaşıyoruz.
4. denemem bu canım hiç tutmadı rahimde sorunyok sorun genlerdeymiş meğer
inşallah canım
merhaba canım eve sorun çıktı malesef anomaliMerhaba Zeynep, Genetik sorun mu çıktı?
Neden o kdar uzun sürdü ki 1 gunde dönüyorlar aslindamerhaba canım eve sorun çıktı malesef anomali
2 tane daha gönderdik genetiğe 20 gün oldu hala cevap dönmediler
20 gün mümerhaba canım eve sorun çıktı malesef anomali
2 tane daha gönderdik genetiğe 20 gün oldu hala cevap dönmediler
evet canım var maalesef. yakın akraba değiliz ama eşimle annemin tarafından akrabayız. aynı soydan geldiğimiz içinde gen geçiş yapmış.Ferda arkadasim sizde esinle akrabalik var mi tek gen hastaliklarinin bazilari farkli gecis gosterebiliyor
Keşke inci tanesi, hazade,chnb, mattika, laveque, Akasya, hituci, simge, Sümeyye, Angel, özlemcano, merve02 eski yazanlardan herkes bir iki cümle yazsa. O kadar uzun sayfalar sizleri okudum ki son sayfalarda olmamanız sohbetinizin olmaması falan burukluk yarattı bende. Yada benim psikolojim gerçekten kötü durumda
aa nasıl 1 günde bende yeni sizde duydum 1 günde çıktığını benimki pgt değil cgh yöntemi aslında aynı şey galibaNeden o kdar uzun sürdü ki 1 gunde dönüyorlar aslinda
acıbadem maslak canım20 gün müben forumu baştan sona okudum, 2009-2010 yıllarında bile 1,5-2 günde Dönüyorlar nasıl iş bu? Hangi merkezdesin canım?
evet canım aynı şey pgt fish ve chg olmak üzere kendi içinde ayrılıyor. Seninki çok uzun sürmüş yani şaşırdımaa nasıl 1 günde bende yeni sizde duydum 1 günde çıktığını benimki pgt değil cgh yöntemi aslında aynı şey galiba
acıbadem maslak canım
bilmemki canımevet canım aynı şey pgt fish ve chg olmak üzere kendi içinde ayrılıyor. Seninki çok uzun sürmüş yani şaşırdım
Merhaba eastnbull :) Evet eskiden burası bayağı hareketliydi. Hepimiz hayat koşturmacası içinde uzak kaldık maalesef. Zaman zaman girip göz atabiliyorum, güzel haberlerle seviniyor hayal kırıklıklarıyla üzülüyorum.
aa nasıl 1 günde bende yeni sizde duydum 1 günde çıktığını benimki pgt değil cgh yöntemi aslında aynı şey galiba
acıbadem maslak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?