Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah inşallah...
Hazade ve Merve canım arkadaşlarım
Hazade'nin iki kızı da doğal oldu. Merve'ninki tüp bebekti ancak onun embriyolarına pgt yapılamamıştı.

Bu arada uzun süre sonuç bekleyen arkadaşlar sanırım şu an tedavide değiller. Tedavi sırasında embriyoları uygulanan yöntemde sonuç en geç 24 saat içinde çıkar. Tedavi öncesi benim de genel bir taramam olmuştu ve sonucunu yaklaşık 2 ay beklemiştim.

İnşallah inşallah...
Hazade ve Merve canım arkadaşlarım
Hazade'nin iki kızı da doğal oldu. Merve'ninki tüp bebekti ancak onun embriyolarına pgt yapılamamıştı.

Evet herkesi çok iyi biliyorum. Günlerce aylarca okudum sayfaları. Hakikaten bir kitabı soluksuzca okurcasına.

Merhaba, benim eşimde de translokosyon var ben de 2 aydır okuyorum bu sayfayı ama hazade ve mervenin tedavisinin ayrıntılarını hatırlamıyorum. onlar normal yollarla mı gebe kalmıştı?

Ferda 88 arkadasim tek gen hastaliklarinda yapilan pgt farkli sizin mutasyonunuz bulundu mu oncelikle mutasyon bulunup anne ve babadan kan alinip 8 -12 hafta set up calismasi oluyor daha sonra tup bebek asamasina geciliyor.Translokasyonlar daha farkli

Merhaba, benim eşimde de translokosyon var ben de 2 aydır okuyorum bu sayfayı ama hazade ve mervenin tedavisinin ayrıntılarını hatırlamıyorum. onlar normal yollarla mı gebe kalmıştı?
merhaba canım hazade normal yolla kaldı 2 tane kızı var. merve pgt ama onun embriyolarına pgt yapılırken sorun olmuştu net değildi sonucu

mrh sezercan bizde hasta bebeğin örneği ve eşim ve benden kan alındı ve hastalığı taşıyıcı olduğumuz belirlendi. hangi gende mutasyon olduğu belirlendi yani. ama biz eşimle akrabayız dolayısıyla eşime babasından bana annemden bu genin geçtiği belli. zaten benim annem hayatta değil setup nasıl yapılacak ki ??

embriyodan alınan parcanın sonucundan bahsediyoruz dimi ? normalde 1-2 günde sonuçlanması gerekiyor anlamadım . burda pgt ile bebek sahibi olan arkadaşların hepsinde öyle olmuştu.
Hayır canım eşim ve ben taşıyıcıyuz. Tek gen hastalıpı var.. Mutasyonumuz belli.. Bizden kan alıp setup çalışması yapıldı. 40 gün sürdü bu çalışma.. Embriyodan parça falan alınmadı

Setup çalışması için eşin ve senin kanın yeterli canım kimden aldığın önemli değilki bu çalışma için..

Anladım canım set up uzun sürüyor evet pgt kısmına geçip embriyodan parça alınınca o 24 saatte cikar

ya ne güzel olmuş maşallah. Bizimde olur mu acaba? Nasip yaşayıp görücez. Allah heğimize kolaylık versin
Amin arkadaşım inşallah ya 3 aydıy yerde miyim gökte miyim hiç bilmiyorum kendimi kaybettim resmen Allahım inş bize de nasip eder. Aslında senin durumun bana göre biraz daha iyi çünkü siizin hastalıkta bebek hastaysa düşüyor ama bizde düşmüyor yaşıyor ve ağır özürlü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…