- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.681
Benimkide yaklaşık 40 gün sürdü 1 günde sonuçlanan hiç duymadımevet canım aynı şey pgt fish ve chg olmak üzere kendi içinde ayrılıyor. Seninki çok uzun sürmüş yani şaşırdım
Merhaba inci:) mesajımı görüp yazmana çok sevindim:)teşekkür ederim.inşallah bizlerde güzel haberler paylaşabiliriz. Benimle aynı durumda olan Hazade ve merve Benim idolüm:) bendede onlar gibi translokasyon ve inşallah bende onlar gibi doğal yolla bebeğimi kucaklayabilirim.
İnşallah inşallah...
Hazade ve Merve canım arkadaşlarım
Hazade'nin iki kızı da doğal oldu. Merve'ninki tüp bebekti ancak onun embriyolarına pgt yapılamamıştı.
Merhaba, benim eşimde de translokosyon var ben de 2 aydır okuyorum bu sayfayı ama hazade ve mervenin tedavisinin ayrıntılarını hatırlamıyorum. onlar normal yollarla mı gebe kalmıştı?Merhaba inci:) mesajımı görüp yazmana çok sevindim:)teşekkür ederim.inşallah bizlerde güzel haberler paylaşabiliriz. Benimle aynı durumda olan Hazade ve merve Benim idolüm:) bendede onlar gibi translokasyon ve inşallah bende onlar gibi doğal yolla bebeğimi kucaklayabilirim.
embriyodan alınan parcanın sonucundan bahsediyoruz dimi ? normalde 1-2 günde sonuçlanması gerekiyor anlamadım . burda pgt ile bebek sahibi olan arkadaşların hepsinde öyle olmuştu.Benimkide yaklaşık 40 gün sürdü 1 günde sonuçlanan hiç duymadım
merhaba canım hazade normal yolla kaldı 2 tane kızı var. merve pgt ama onun embriyolarına pgt yapılırken sorun olmuştu net değildi sonucuMerhaba, benim eşimde de translokosyon var ben de 2 aydır okuyorum bu sayfayı ama hazade ve mervenin tedavisinin ayrıntılarını hatırlamıyorum. onlar normal yollarla mı gebe kalmıştı?
mrh sezercan bizde hasta bebeğin örneği ve eşim ve benden kan alındı ve hastalığı taşıyıcı olduğumuz belirlendi. hangi gende mutasyon olduğu belirlendi yani. ama biz eşimle akrabayız dolayısıyla eşime babasından bana annemden bu genin geçtiği belli. zaten benim annem hayatta değil setup nasıl yapılacak ki ??Ferda 88 arkadasim tek gen hastaliklarinda yapilan pgt farkli sizin mutasyonunuz bulundu mu oncelikle mutasyon bulunup anne ve babadan kan alinip 8 -12 hafta set up calismasi oluyor daha sonra tup bebek asamasina geciliyor.Translokasyonlar daha farkli
evet canım donduruluyor temiz çıkarsa transfer oluyorCanım cgh yöntemin ismi diye biliyorum micro array diyede geçiyor. Ama bu kadar uzun sürmemeli. Parça alındıktan sonra donduruluyor mu embriyon? Ben bu tüp bebek işinden çok korkuyorum ya
Hayır canım eşim ve ben taşıyıcıyuz. Tek gen hastalıpı var.. Mutasyonumuz belli.. Bizden kan alıp setup çalışması yapıldı. 40 gün sürdü bu çalışma.. Embriyodan parça falan alınmadıembriyodan alınan parcanın sonucundan bahsediyoruz dimi ? normalde 1-2 günde sonuçlanması gerekiyor anlamadım . burda pgt ile bebek sahibi olan arkadaşların hepsinde öyle olmuştu.
Setup çalışması için eşin ve senin kanın yeterli canım kimden aldığın önemli değilki bu çalışma için..mrh sezercan bizde hasta bebeğin örneği ve eşim ve benden kan alındı ve hastalığı taşıyıcı olduğumuz belirlendi. hangi gende mutasyon olduğu belirlendi yani. ama biz eşimle akrabayız dolayısıyla eşime babasından bana annemden bu genin geçtiği belli. zaten benim annem hayatta değil setup nasıl yapılacak ki ??
Eşinden ve senden alınan kanda hangi genlerde hata olduğu bulunup ona göre bir kalıp hazırlanıyor. Tüp bebeğe başlayınca embriyoda o genin olup olmadığı bu kalıba göre bakılıyorNe demek bu setup ne calismasi anlamadim
Anladım canım set up uzun sürüyor evet pgt kısmına geçip embriyodan parça alınınca o 24 saatte cikarHayır canım eşim ve ben taşıyıcıyuz. Tek gen hastalıpı var.. Mutasyonumuz belli.. Bizden kan alıp setup çalışması yapıldı. 40 gün sürdü bu çalışma.. Embriyodan parça falan alınmadı
anladım canım siz uzun evreyi geçirmişsinizde ondan hemen çıkıyo sonuçEşinden ve senden alınan kanda hangi genlerde hata olduğu bulunup ona göre bir kalıp hazırlanıyor. Tüp bebeğe başlayınca embriyoda o genin olup olmadığı bu kalıba göre bakılıyor
Evet öyledir onu bilmiyorum canım..Anladım canım set up uzun sürüyor evet pgt kısmına geçip embriyodan parça alınınca o 24 saatte cikar
Evet canım uzun evre geçince aynı gün içinde belli oldu sonuçanladım canım siz uzun evreyi geçirmişsinizde ondan hemen çıkıyo sonuç
ya ne güzel olmuş maşallah. Bizimde olur mu acaba? Nasip yaşayıp görücez. Allah heğimize kolaylık versinmerhaba canım hazade normal yolla kaldı 2 tane kızı var. merve pgt ama onun embriyolarına pgt yapılırken sorun olmuştu net değildi sonucu
Amin arkadaşım inşallah ya 3 aydıy yerde miyim gökte miyim hiç bilmiyorum kendimi kaybettim resmen Allahım inş bize de nasip eder. Aslında senin durumun bana göre biraz daha iyi çünkü siizin hastalıkta bebek hastaysa düşüyor ama bizde düşmüyor yaşıyor ve ağır özürlü oluyorya ne güzel olmuş maşallah. Bizimde olur mu acaba? Nasip yaşayıp görücez. Allah heğimize kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?