Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

mrb kıslar bende gecen sene bu zamanlar sona kadar yazılanları kac kere okudum bılemem hep umut olsunlar dıye bana ... normal yolla sahıp oldugum bebegımı kaybettıkten sonra ogrendık bızde herseyı esım tranklasyon tasıyıcıydıı ve bı anda karsımıza pgt cıkmıştı.afalladım tabı normal yolla da olur dedıler ama yasadıklarımın tekrarlama ıhtımalı yuzde 30 dedıler tabı ben goze alamadımm hemen pgt ye başladım . ilk tedavımı bulundugum yerde yaptımm tabı sonuc negatıııııff yıkıldım yınee ... bı an once tekrardan tedavıye baslamak ıstedım cunku delı gıbı hamıle olmak bebegım olsun ıstıyordum .. 2. tedavımı memeorıal de oldumm .cok şukur pgt sonucunda 6 tane saglıklı embrıyomuz oldu , rabiim nasıp ettı 2 embrıto trasnfer edıldı ve suan ıkızlerıme hamıleyımm . 7 ay olduk elhamdulıılaah ...yaa bu surecde kolay gecıor mu hayıır hep bı korku stres .. pgt yapıldı dıye rahatlamıyorsun yanıı , sankı normal yolla hamıle kalmışım gıbıı her doktora gıttıgımde kalbım yerımden fırlıycak gıbı oluyordu olumsuz bıseyler duycam dıye .Allah emanet ettım kuzucuklarımı bugunume bınlerce sukurler olsun hep dua ettım edıyorum , sızlere anne olmak ısteyenlerede her zman dua edıyorum .Rabbım yardımcımız olsun yasadıklarımı yasayacaklarımız kolay degıl . sabır ve dua ıle Rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın kıslar . sabır ve dua ıle .... burda yardımcı olan arkadaşlarımızda oldu onlardan da Allah razı olsun . bıze set up yapılmadı genetık sonuclarımız vardı ona gore tedavı uygulandı

Nasıl sevindim bunu okuyunca anlatamam Rabbim sağlıklı sıhhatleri ikisinide kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bizlerede nasip etsin hamile duası kabul olur derler bzlere de dua et beyaz

Beyaz arkadasim Allah bebeklerini saglikla kucagina almak nasip etsin insallah sizin tek gen hastaliginin mutasyonu nerede bulundu bizimki hala sonuc bekliyor yurt disina gitti ornekler 6 aydir bekliyoruz.Hastaliginiz neydi bir de

Kislar düşük yapmak nasil bisey adetlemi atiliyo vucuttan buyuklugu ne kadar oluyo hissediliyomu

Bizde genetik sorun cikti ilk embriyoda simdi 2 tane daha calistiriyoruz daha cevap gelmedi dr dediki boyle chg ye bakilmadan koyarsak ttmaz tutsada duser dedi
ben bazi aylar adetim on yada onbes gun felan gecer adet olurum ve pihti seklinde duser en buyuk pihti avuçiçi yarisi kadardi ben düşünüyorum ki tutuyor ve dusuyor olabilirmi

aynen öyle arkadaşım demek ki tutuyor ama düşüyor. peki sen o gecikmeler olunca hiç hamilelik testi yapmadın mı? İnşallah pgt 'den sağlıklı çıkarsa da ilk denemende tutar

aynen öyle arkadaşım demek ki tutuyor ama düşüyor. peki sen o gecikmeler olunca hiç hamilelik testi yapmadın mı? İnşallah pgt 'den sağlıklı çıkarsa da ilk denemende tutar
yaptım canım yıllar önce adetim böyle gecikmişti 15 gün felan evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye koşarak gittim dr bile dediki oo silik çıktıysa vardır diye sonuç çıktıki negatif doktor bile şaşırdı nasıl kanda çıkmaz diye yine hüsrandı buna 5 yıl felan oluyo galiba
yıllardır böyle hep pıhtı bide bazen oluyoki bu et parçası kan renginde değil beyaz, akciger gibi kabarcıklı felan böyle beyaz kılcar damarlar var içinde oval şeklinde demek yavrum tutuyo ama bizi ayıran bişeyler var ya çok kötü oldum çok

aceba benmi dikkat etmiyorum kendime bak şimdi çok mutsuz oldum atlarım zıplarım ama sende deki Allah ol dedikten sonra istersen 5. katan atla olursa yine olur inşallah 4 embriyomdan iyi sonuç çıkar

ekimde benimde tedavim baslayacak ankarada bir merkezle görüştüm hala korkularim var ama biran once olsun bitsin istiyorum hakkimizda hayirlisi

Canim işte o beyaz parça bebek . Demekki kromozom sal birsey var ve tutunmaya engelliyor s3ni atlayıp ziplamak la ilgili değil. Adetin birgün geçince kanda yapsan çıkar ama sonra bebek düşünce değerde düşmeye basliyor

of offf napıyım nerelere gideyim ya rabbim bu nasıl bi acı eşimdede sorun var zar zor ulaşıyorlar tutuyo ve düşüyo Allahımm ben onu nasıl tuvalete attım düştüğünü biliyordum bazan rüyamda hamile oluyorum ve kanamam başlıyor rüyalarım çıkıyo

Kızlar bugün opu oldum 29 yumurta toplandı elimde dengeli translakasyon vardı 4ncü kromozom 13 Arasında bizim için ne kadar yumurta çıkarsa şansımız o kadar çok dediler yüce Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah kaliteli yumurtam fazla olur biz size haber edicez dediler kaç döllenen olduğunu sonra genetiğe gidicek sağlıklı çıkarsa transfer inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun

Zeynep canım sizde ki sorun ne? Sürekli mi düşük yapıyorsun? Tüp bebek deniyordun galiba?
ah canım ah 4. tüp denemem 5 embriyom oluştu ilki genetik sorun çıktı bişey anomali diyo kağıtta 22 tane kromozom varya işte 22 mi 23 mü üff onun 10 tanesi bozuk çıktı kaldı 4 embriyom 2 tanesini daha çalıştırdık sonuç bekliyorum 22 gün oldu çok merak içindeyim 10 tane bozuk kromozom var canım bir embriyoda ıkı üç tane ne olsaaydı belki iyi çıkma şansı var diyorum ben bu tamaman benim fikrim belki yanlış düşünüyorum inşallah öyledir ama bugün yarın ararlar bide pahalıki tanesi 400 dolar para havadan geliyo sanki
evet düşük yapıyorum tutuyo malesef kromozom bozuk olduğu için düşüyo

Benimde normal yolla üç gebeliğim oldu ama en fazla 12 hafta durdu sonu kürtaj Dr iyiki bir daha normal düşünmediniz onlarda düşerdi dedi

inşallah sonuçların iyi çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…