- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #33.721
embriyolarımızda canım ama eşimdenmi geliyor bendenmi ona bakmıyolarmış eğer 3 tane ve daha az kromozom bozuk çıksaydı o zaman bakıyorlarmışInşallah Zeynep Allah sizinde yardımcınız olsun şimdi anlamadım sizin embriyo oluştuktan emiyorlardamı kromozom bozukluğu çıkıyor canım yoksa eşin Yada sende varmı
işte normal hamile kalıyorum ama çok durmuyo adetimle düşüyoZeynep normal hamile kaldın mı hiç onlar mı hemen Düşüyor yoksa bu tüpler mi böyle oldu allahım
bakıldı canım fakültede eşimin bilmem kaçıncı y kromozomunun bi kolu kısaymış ama raporda sorun olmuycağı yazıyordu vallahi hiçkimseye güvenemiyorumki artıkTüpe başlamadan önce genetik tahlil yapılmıştır değil mi yapmadılar mı onu merak ettim bizim gibi mesela eşimin 4 13 e yapışmış sizde bu belli değil mi
4 defa dogal yolla hamile kaldim uc tanesi kalp atislari bile baslamadan dustu sonuncusunda kan sulandirici igne kullandim 8 haftalikken kalbi durmus kurtaj olmak zorunda kaldim genetik sonucumda ve bebekten alinan parcanin patolojiye gonderildiginde gelen sonucta 13. kromozomda artis saptandi doktorum pgt yapilmali dedi o yolda ilerliyoruz kafam hala karisikkaçıncı denemen pgt mi yapılacak
hakkıında hayırlısı olsun
Hadi bakalım hayırlısı mutlaka gelişmeleri haber ver merak ederizekimde benimde tedavim baslayacak ankarada bir merkezle görüştüm hala korkularim var ama biran once olsun bitsin istiyorum hakkimizda hayirlisi
Güçlü olmalıyız canım bizim için çok zor bi sınav . Sonucta sen bilmeden attin tuvalete üzülme goremeden de dusurebilirdinof offf napıyım nerelere gideyim ya rabbim bu nasıl bi acı eşimdede sorun var zar zor ulaşıyorlar tutuyo ve düşüyo Allahımm ben onu nasıl tuvalete attım düştüğünü biliyordum bazan rüyamda hamile oluyorum ve kanamam başlıyor rüyalarım çıkıyo
Kızlar bugün opu oldum 29 yumurta toplandı elimde dengeli translakasyon vardı 4ncü kromozom 13 Arasında bizim için ne kadar yumurta çıkarsa şansımız o kadar çok dediler yüce Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah kaliteli yumurtam fazla olur biz size haber edicez dediler kaç döllenen olduğunu sonra genetiğe gidicek sağlıklı çıkarsa transfer inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sayı çok iyi panikli mutlaka sağlıklı çıkar Ayy çok heyecanlı ins çok güzel olacakKızlar bugün opu oldum 29 yumurta toplandı elimde dengeli translakasyon vardı 4ncü kromozom 13 Arasında bizim için ne kadar yumurta çıkarsa şansımız o kadar çok dediler yüce Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah kaliteli yumurtam fazla olur biz size haber edicez dediler kaç döllenen olduğunu sonra genetiğe gidicek sağlıklı çıkarsa transfer inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah inşallah seni doğru yola yönlendirsin canım. İnşallah hayırlı olana karar verirsin .Dün eşimin ailesinin genetik testinin sonucunu aldık. Eşimde 1,3 ve 4. Kromozomları arasında parça değişimi var. Annesinden geçtiği tesbit edildi. abisinin normal. Ablasının kromozomlarında parça eksikliği var. Gözleri görmüyor ablasının.
Moralimiz çok bozuldu. Normal yolla denemeye korkuyoruz. Pgtli tüp bebek de tutmadı. Şu an birşey yapmadan bekliyoruz. Ama başlayınca nerde başlayacağımızı da bilmiyoruz. Ben de haşimato tiroidi var. İsyan etmiyorum. Rabbimin takdiri böyle. Boyayı mı beğenmedin boyacıyı mı demişler. Bazen evlat benim hakkım da Allah vermiyormuş gibi tavır takınmaktan korkuyorum. Allahım affet. Bizde durumlar böyle
inşallah 20 side sağlıklı gider ve pgt ye girer . ordanda inşallah birsürü sağlıklı çıkarda en azından dondurursun da sonra da transfer yaptırırsın.Ferda inşallah canım benim bekliyoruz heyecanla yarın bölünmeye başlayacaklarmış dokuz tanesi gitmiş kaldı yirmi beşinci güne bakalım kaç kalacak bir garip yolcu ilk pgt denemen miydi canım bizimde ilk bakalım artık İlkin de tutmama ihtimali oluyor işte Allah bilir yani şöyle sağlıklı çıkacak mı bekliyorsun sağlıklı çıksada tutacak mı sonrası düşecek mi garantisi yok yani Dr da söyledi böyle diye bize benimde eşimde kromozom on üç dört Arasında Parça Değişimi bizede dendi ablası annesi vs bakılsın diye bişey sorucam peki annesi düşük yapmışmı zamanında benim kayınvalde kayınpeder hayatta değiller ama yedi düşük yapmış kayınvalidem sonra dört çocuğu olmuş eşim sonuncu bilmiyorum kayınvalde de problem varmıydı ama sonra sağlıklı dört çocuk nasıl oldu diğer üç görümcemden de birinin çocuğu olmamış düşük mü yapmış aldırmış mı öyle diyolar o da hayatta değil bende merak ediyorum hep birinden geçmiştir ama dimi bu genetik olayı
geçmiş olsun ya kendine dikkat et bak inşallah sağlıklı embriyon gelir transfer olursan sağlıklı ol. nane limona devam sonuna kadar :)Iyiyim canım napiyim grip oldum nane limon içiyorum
dr den telefon bekliyorum canim dr istanbulda ben baska sehirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?